Bufala Gelato: Αυθεντικό, μοναδικό, φρέσκο & αποδοτικό

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 17 Μαρτίου 2020
Bufala Gelato: Αυθεντικό, μοναδικό, φρέσκο & αποδοτικό

Ιδανικό για τουριστικούς προορισμούς και αστικά κέντρα, το Bufala Gelato αλλάζει όλα όσα γνωρίζαμε για το φρέσκο παγωτό ημέρας, τους συνδυασμούς και το σερβίρισμά του, προσφέροντας μοναδικές επιχειρηματικές ευκαιρίες σε υποψήφιους franchisees.

Είναι ο ναός του γνήσιου παγωτού και των γλυκών πειρασμών! Η καινοτομία του concept, η αισθητική στο packaging, ο σχεδιασμός των 8 καταστημάτων του δικτύου, καθώς και το μοντέρνο, λειτουργικό στήσιμο του εκάστοτε καταστήματος αποτελούν βασικό σημείο αναγνωρισιμότητας των Bufala Gelato και στοιχεία που αμέσως αγαπήθηκαν, δημιουργώντας πιστό κοινό. Σημαντικό μέρος της επιτυχίας, αποτελούν η τεχνογνωσία και ο εξελιγμένος επαγγελματικός εξοπλισμός, καθώς τα προϊόντα παρασκευάζονται μέσα σε κάθε Bufala Gelato, με αποτέλεσμα το οικονομικό όφελος να πηγαίνει απευθείας στους franchisees!

bufala halandri vitrina 10 10

Φρέσκο, φρέσκο και πάλι από την αρχή

Σύγχρονα καταστήματα που παρασκευάζουν καθημερινά φρέσκα παγωτά κι απολαυστικούς συνδυασμούς από signature προτάσεις. Buffle Cones από αφράτη ζύμη, pancakes, κρέπες, milkshakes, donuts, καθώς και νέες vegan γεύσεις χωρίς ζάχαρη. Cookies caramel crunch από φρέσκο αγελαδινό γάλα, bitter chocolate, crema Madagascar ή βουβαλινό με γεύσεις Miranda και Choco orange αλλά και vegan γεύσεις όπως Coconut και nocciola. νέες, ανανεωμένες προτάσεις που καθιερώνουν το brand ηγέτη της γεύσης και των επιλογών.

Το κοινό έχει λατρέψει τα Bufala Gelato για τις λαχταριστές επιλογές, το ευχάριστο κλίμα, τον εξαιρετικό καφέ, τα γλυκά αρώματα από τις φρεσκοψημένες βάφλες και τα χειροποίητα χωνάκια που προσφέρει. ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια του πελάτη ένα μοναδικό παιχνίδι γεύσης και χαράς, καθώς μόνο χαρά μπορεί να δίνει η επένδυση στο το πιο γλυκό δροσιστικό προϊόν…

Αποτέλεσμα: Ο franchisee επενδύει σε μια επιχείρηση με σκοπό την τέρψη του κοινού, με πολλά συνοδευτικά προϊόντα που του αποφέρουν κερδοφορία όλο τον χρόνο! Έχει επίσης το προνόμιο να απευθύνεται σε μεγάλη μερίδα πελατών και να κατακτά μερίδιο σε πολλαπλές αγορές με την ποικιλία των προϊόντων που προσφέρει (healthy, vegan, γλυκό, καφές, κ.λπ.)

 bufala-gelato-logoΑλέξανδρος Κομματίδης, Συνιδρυτής

Η εμπειρία του συνεργάτη μας στην εστίαση δεν κρίνεται απαραίτητη. Το σπουδαιότερο για εμάς είναι ο άνθρωπος αυτός να έχει όρεξη να μάθει και να εκπαιδευτεί σύμφωνα με τη φιλοσοφία και τις τεχνικές γνώσεις, τις οποίες θα του μεταφέρουμε, ώστε να διασφαλίσει την επιτυχία του καταστήματός του.

Ευέλικτο, λειτουργικό κι αποδοτικό!

Με τεχνογνωσία κι εμπειρία 25 χρόνων στην εστίαση, η ομάδα του Bufala Gelato έχει δημιουργήσει τη συνταγή που αναπτύσσει επιτυχημένες και κερδοφόρες επιχειρήσεις.

Το οικονομικό μοντέλο του Bufala Gelato στήθηκε εξαρχής για να αναπτυχθεί μέσω franchising. Κάθε συνεργάτης προμηθεύεται την πρώτη ύλη στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και έχει το πλεονέκτημα να παράγει όση ποσότητα χρειάζεται, μειώνοντας τη λιανική τιμή. Όλα τα προϊόντα παράγονται μέσα στο κατάστημα, χωρίς εξειδικευμένο προσωπικό και επομένως ο franchisee μέσα από ευέλικτες δομές λειτουργίας & ελεγχόμενα λειτουργικά κόστη απολαμβάνει υψηλή κερδοφορία όλους τους μήνες του χρόνου!

Eπιπλέον, ο υποψήφιος συνεργάτης ανεξάρτητα αν διαθέτει ή όχι προηγούμενη εμπειρία στην εστίαση, μπορεί εύκολα να διευθύνει το δικό του κατάστημα. Αρχικά, ο franchisee και το προσωπικό του, εκπαιδεύονται στις τεχνικές λειτουργίες των υφιστάμενων καταστημάτων αλλά και στο συμπεριφορικό κομμάτι. Αφού ανοίξει το δικό του Bufala Gelato, λαμβάνει διαρκή υποστήριξη τόσο σε θέματα προϊοντικά, όσο και στο στήσιμο, τη μηχανογράφηση, την τεχνολογία και την παραγωγή του παγωτού.

Η ομάδα του Bufala Gelato έχει τυποποιήσει όλες τις διαδικασίες λειτουργίας, προς όφελος των συνεργατών. Η συνταγή του τέλειου παγωτού είναι απλή και με τον κατάλληλο εξοπλισμό, η παραγωγή του γίνεται… παιχνιδάκι! Πώς μεταφράζεται αυτό για τον franchisee; Μα φυσικά χαμηλά λειτουργικά έξοδα και υψηλές αποδόσεις!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

BUFALA GELATO