“Βλέποντας τη δυναμική του concept, αποφάσισα να ανοίξω και δεύτερο Mon Kooloor”

Κατηγορία: Franchisees Success Stories
Δημοσιεύτηκε: 26 Αυγούστου 2021
“Βλέποντας τη δυναμική του concept, αποφάσισα να ανοίξω και δεύτερο Mon Kooloor”

Έχοντας χρόνια εμπειρίας στον χώρο της εστίασης, ο Άρης Παπαχρήστου μπορεί να ξεχωρίσει τις επιχειρηματικές ευκαιρίες. Βλέποντας πώς διαμορφώνεται η αγορά αλλά και πώς μεταβάλλονται οι ανάγκες του καταναλωτή αποφάσισε να επενδύσει σε ένα concept διαχρονικό και κερδοφόρο.

Η συνεργασία του με την αλυσίδα Mon Kooloor ξεκίνησε με το κατάστημα στην Άρτα. Η μοναδικότητα του concept όμως τον ώθησε να ανοίξει και δεύτερο Mon Kooloor στα Γιάννενα!

«Η επένδυση Mon Kulur είναι σίγουρη επιτυχία!»

Ποιοι λόγοι σας οδήγησαν να επιλέξετε τη συνεργασία με ένα δίκτυο franchise;

H αλήθεια είναι ότι δεν είχα εμπειρία στον τρόπο λειτουργίας ενός καφέ. Διαθέτω το δικό μου κατάστημα, το οποίο με απασχολεί πολλές ώρες. Αν και δεν είναι το ίδιο, ξέρω καλά πώς είναι να φτιάχνεις ένα κατάστημα από την αρχή. Εγώ δεν διέθετα αυτόν τον χρόνο και ήθελα να επενδύσω σε κάτι ήδη στημένο, ήδη γνωστό. Να μην χρειαστεί να ψάξω για μενού, προϊόντα, εξοπλισμό κ.λπ. Ήθελα να έχω ουσιαστική στήριξη από την πρώτη στιγμή αλλά και κατά τη διάρκεια.

Γιατί επιλέξατε να συνεργαστείτε με το Mon Kooloor;

Το γνωρίζω αρκετά χρόνια και πάντα μου άρεσε σαν ιδέα. Είχα ακούσει τα καλύτερα όσον αφορά τα προϊόντα αλλά και τον τρόπο λειτουργίας του. Έτσι μετά από καιρό όταν αποφάσισα ότι θέλω να ανοίξω ένα καφέ, κάνοντας έρευνα ανακάλυψα ότι το Mon Kooloor αναπτύσσεται μέσω franchising. Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ, ήμουν σίγουρος ότι ένα τέτοιο κατάστημα θέλω να ανοίξω.

Ποια θα λέγατε είναι τα στοιχεία διαφοροποίησης; Για ποιους λόγους το concept μπορεί να έχει γρήγορη διείσδυση σε μία νέα αγορά;

Είναι κάτι το διαφορετικό. Δεν είναι απλά ένα μαγαζί με κουλούρια. Τα παιδιά το έχουν εξελίξει πάρα πολύ και συνεχώς το πάνε ένα βήμα παραπέρα. Έχει συνδυάσει πολύ ωραία τον καφέ, τον χυμό. Είναι ένα πλήρες μαγαζί, μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον καταναλωτή που καλύπτει διαφορετικά κοινά και διαφορετικές ανάγκες. Είναι κάτι φρέσκο που το βλέπεις να γίνεται μπροστά σου. Επίσης μην ξεχνάμε πόσο ο Έλληνας αγαπάει το κουλούρι, είναι διαχρονική αξία. Πλέον όμως μπορώ να πω ότι το Mon Kooloor είναι πολύ διαφορετικό από αντίστοιχα καταστήματα. Ο κόσμος ενθουσιάζεται τόσο πολύ με τα προϊόντα του Mon Kooloor και ποτέ δεν φεύγει με ένα καφέ ή με ένα κουλούρι. Αυτό συμβαίνει γιατί έχουμε πολύ καλή ποιότητα και προσιτές τιμές.

MON KULUR ARTA 6

Ποιοι λόγοι σας ώθησαν στο να προχωρήσετε στη λειτουργία και δεύτερου καταστήματος;

Βλέποντας τη δυναμική του concept αλλά και την αποδοχή του κόσμου. Κατάλαβα ότι το Mon Kooloor είναι μεγάλη ευκαιρία που μπορεί να έχει επιτυχία παντού. Έτσι μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα από το άνοιγμα του καταστήματα της Άρτας, εξέφρασα την επιθυμία μου, για δεύτερο κατάστημα.

Πόσο εύκολο είναι να διευθύνετε δύο καταστήματα ταυτόχρονα;

Πρέπει να έχεις επιλέξει το κατάλληλο προσωπικό, θέλει συνεχόμενους ελέγχους. Αλλά μας βοηθάει και πολύ η εταιρεία που μας υποστηρίζει και ελέγχει το τι γίνεται.

MON KULUR ARTA 3

Θα συνιστούσατε το Mon Kooloor σε έναν φίλο-γνωστό σας;

Είναι ευκαιρία το Mon Kooloor και το έχω προτείνει σε φίλους μου σε άλλες πόλεις. Είναι ένα μαγαζί που είναι κερδοφόρο και η επένδυσή σου ξέρεις ότι θα αποδώσει.

Πώς είναι η ζωή σας σήμερα; Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σας;

Είμαι χαρούμενος που σε τέτοιες συνθήκες μπορώ να έχω δυο επιτυχημένα καταστήματα. Είναι ένα μαγαζί που έχει μέλλον. Και είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόφαση που πήρα να ανοίξω αυτό το κατάστημα. Δεν σας κρύβω ότι σκέφτομαι να ανοίξω και τρίτο κατάστημα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MON KOOLOOR