Berry’s: Χορταστικές μερίδες, ανταγωνιστικές τιμές, ευχαριστημένοι πελάτες & συνεργάτες

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 07 Ιανουαρίου 2020
Berry’s: Χορταστικές μερίδες, ανταγωνιστικές τιμές, ευχαριστημένοι πελάτες & συνεργάτες

Ο franchisee που θα γίνει μέλος της οικογένειας του Berry’s, εισέρχεται δυναμικά στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά της καφεστίασης, αποκτώντας με χαμηλό ύψος επένδυσης, το δικό του street coffee shop με το οποίο προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε ώρα της ημέρας!

Μια φρέσκια ιδέα που ξεκίνησε και κατέκτησε τη Δυτική Αθήνα κάνοντας τη διαφορά με τον εξαιρετικά ποιοτικό καφέ Hausbrandt και τις πιο χορταστικές μερίδες. Τα Berry’s αναγνωρίζονται από την ευρεία ποικιλία προϊόντων -ξεκινώντας από Club σάντουιτς, κρέπες, burger έως και pasta- που σερβίρει το φιλικό και εκπαιδευμένο προσωπικό σε δίκαιες τιμές. Ένας ιδανικός συνδυασμός για κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας και ταυτόχρονα ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο και μια απλή συνταγή στη δυναμική αγορά του street café και σνακ.

berrys franchise1

Το πρώτο Berry’s άνοιξε το 2012 στο Καματερό και σήμερα το δίκτυο αριθμεί 7 καταστήματα σε Καματερό (2), Αχαρνές (2), Πατήσια, Ίλιον, Νέα Χαλκηδόνα και στο κέντρο της Αθήνας, ενώ σύντομα και ο Ασπρόπυργος θα αποκτήσει το δικό του Berry’s μέσω συνεργασίας franchise.

BERRYS logoTο Berry’s έχει εξασφαλίσει από την Hausbrandt την ποικιλία καφέ Oro, την οποία βρίσκει ο πελάτης αποκλειστικά στα καταστήματα του δικτύου.

Το Berry’s έχει εξασφαλίσει από την ιταλική και κορυφαία στο είδος της εταιρεία Hausbrandt, μια συγκεκριμένη ποικιλία. Ο πελάτης θα βρει την Oro κατ’ αποκλειστικότητα στα καταστήματα της αλυσίδας. Η εξαιρετική αυτή ποικιλία σε συνδυασμό με τη φροντίδα και τη γνώση των baristi του δικτύου, δίνει έναν καφέ δυνατό, έντονο με πλούσιο άρωμα, γεγονός για το οποίο το κοινό έχει αγαπήσει το Berry’s εδώ και 7 χρόνια!

berrys franchise8

Σε μία αγορά με μεγάλες προοπτικές

Η αγορά του καφέ παραμένει μία από τις πιο ισχυρές διαχρονικά στη χώρα μας. Οι Έλληνες αγαπούν τον καφέ και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι εκτός σπιτιού πραγματοποιείται και η μεγαλύτερη κατανάλωση. Πιο συγκεκριμένα, εκτός οικίας ο τζίρος από την κατανάλωση καφέ ανέρχεται στα 3 δις ευρώ ετησίως, ενώ μόλις 400 εκ. καταναλώνονται εντός σπιτιού.

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στον Ετήσιο Οδηγό Πανόραμα Franchise 2019, o χώρος της Εστίασης συνέχισε και και το 2018 την ανοδική του πορεία, γεγονός που οφείλεται κατά κύριο λόγο στην αύξηση των καταστημάτων franchise. Συγκεκριμένα, η υποκατηγορία «café- παγωτά- χυμοί» σημείωσε αύξηση, με ποσοστό 17,8%, ενώ σημαντική ήταν επίσης η συμβολή του «snack-take away» (αύξηση 8,1% σε σχέση με το 2017).

berrys katastima9

Χορταστικές μερίδες σε προσιτές τιμές, τα σημεία υπεροχής του Berry’s.

Κέρδος όλες τις ώρες της ημέρας

Το προϊoντικό μείγμα των Berry’s έχει σχεδιαστεί προσεκτικά, έτσι ώστε να γίνονται πωλήσεις σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, δημιουργώντας τζίρο από πολλαπλές πηγές εσόδων. Το πρωί, στα καταστήματα της αλυσίδας θα δείτε εργαζόμενους να περνούν για τον πρώτο καφέ της ημέρας, τον οποίο συνοδεύουν με λαχταριστές σφολιάτες. Λίγο αργότερα, στο δεκατιανό, κορυφαίες είναι οι πωλήσεις του καφέ και των σάντουιτς, ενώ το μεσημέρι υψηλή ζήτηση έχουν οι σαλάτες, τα burger, τα club sandwiches και τα αναψυκτικά. Τέλος, τις απογευματινές ώρες το κοινό επιλέγει τα Berry’s για τις γλυκές του προτάσεις! Κρέπες και βάφλες συνοδευόμενες από εξαιρετικά ροφήματα «κλείνουν» ευχάριστα την ημέρα, χαρίζοντας στιγμές απόλαυσης! Με λίγα λόγια, η προϊοντική γκάμα του Berry’s καλύπτει τις ανάγκες για γρήγορο και ποιοτικό take away κάθε ώρα και στιγμή!

berrys sandwich

Η δύναμη στο delivery

Ένα ακόμη δυνατό «χαρτί» του Berry’s είναι το delivery. Άμεσο, γρήγορο, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, προσφέρει την πλούσια και ποιοτική προϊοντική γκάμα του καταστήματος στον χώρο του πελάτη. Πρόκειται για ένα ακόμη κατάστημα πέραν του φυσικού σημείου και αποτελεί μια εξίσου δυνατή πηγή εσόδων, σχεδόν ισοδύναμη με αυτή του καταστήματος. Η μελέτη για το σημείο του νέου καταστήματος που πραγματοποιείται, καθοδηγεί τον υποψήφιο συνεργάτη – franchisee να στήσει το delivery για την περιοχή του, με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Τα 3 σημεία υπεροχής

Το Berry’s αποτελεί μια ελκυστική και κερδοφόρα πρόταση franchise καθώς διαθέτει:

  • Concept με πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα. Ο franchisee του Berry’s με χαμηλή επένδυση δραστηριοποιείται στην καφεστίαση, αποκτώντας ένα πλήρως εξοπλισμένο και λειτουργικό κατάστημα, το οποίο έχει ήδη αποκτήσει το δικό του πιστό κοινό. Επιπλέον, ξεχωρίζει, καθώς προσφέρει ποικιλία προϊόντων σε value for money τιμές.
  • Ευέλικτο μοντέλο. Τα καταστήματα Berry’s αποδεδειγμένα προσαρμόζονται σε κάθε τύπο αγοράς. Είτε πρόκειται για σημείο σε κεντρικό δρόμο με έντονη διέλευση, είτε σε γειτονιά, σε πολλά ή λίγα τετραγωνικά αστικής περιοχής, είναι εξίσου επιτυχημένα και κερδοφόρα, πραγματοποιώντας υψηλούς τζίρους και υψηλή μέση απόδειξη.
  • Δοκιμασμένο και ολοκληρωμένο concept. Αριθμώντας ήδη 7 καταστήματα σε λειτουργία και με την πολύχρονη εμπειρία του Ιδρυτή της αλυσίδας, η Berry’s διαθέτει ένα αποδεδειγμένα επιτυχημένο μοντέλο κερδοφόρας επιχείρησης.

berrys coffee1

Η συνταγή της επιτυχίας

Ο franchisee που θα γίνει μέλος της οικογένειας του Berry’s επωφελείται από:

  • Το εύκολο και άμεσο άνοιγμα καταστήματος. Με βάση τις προτυποποιημένες διαδικασίες και την αρχιτεκτονική μελέτη που έχει σχεδιάσει η ομάδα του Berry’s, μέσα σε μόλις 2 μήνες μπορεί να στηθεί το νέο «παιδί» του δικτύου. Μάλιστα, υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης με το κλειδί στο χέρι!
  • Τη μεγάλη γκάμα προϊόντων. Ο franchisee του Berry’s έχει πολλαπλές πηγές εσόδων, καθώς προσφέρει λύσεις όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η ομάδα του Berry’s δίνει μεγάλη σημασία στην ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει στον πελάτη. Για αυτόν τον λόγο, σε όλα τα καταστήματα του δικτύου, επενδύει στον ανθρώπινο παράγοντα και την εξειδικευμένη γνώση που παρέχεται στους ανθρώπους της, μέσα από προγράμματα συνεχούς εκπαίδευσης.

Επιπλέον, σε κάθε Berry’s εφαρμόζονται ειδικά σχεδιασμένες στρατηγικές marketing, ανάλογα με την περιοχή και το σημείο, ούτως ώστε να επιτευχθεί πολύ γρήγορα brand awareness, χρησιμοποιώντας πληθώρα εργαλείων όπως διαφήμιση σε τοπικά Μέσα, έντονη εντυποδιανομή, προωθητικές ενέργειες (κεράσματα, 1+1) κ.λπ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

BERRY’S