Berry’s: H προσιτή και ευέλικτη πρόταση στην καφεστίαση

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 31 Ιουλίου 2020
Berry’s: H προσιτή και ευέλικτη πρόταση στην καφεστίαση

Το Berry’s προσφέρει νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και δυνατότητες ανάπτυξης σε υποψήφιους συνεργάτες στην αγορά της καφεστίασης! Ο franchisee που θα γίνει μέλος της οικογένειας του Berry’s, τώρα μπορεί να αποκτήσει με 35.000€ άμεσα, χωρίς entry fee και royalties το δικό του all day coffee & snack store μέσω του επιχειρηματικού μοντέλου BFL (Business Franchise Leasing).

All day καταστήματα, με προϊόν αιχμής τον καφέ σε εξαιρετική ποιότητα. Μεγάλη γκάμα από αλμυρά και γλυκά σνακ αλλά και γεύματα για κάθε ώρα της ημέρας, όλα σε προσιτές τιμές. Άριστη και φιλική εξυπηρέτηση με χαμόγελο. Αυτό είναι το Berry’s, το all day coffee & snack store με τζίρο από πολλαπλές πηγές εσόδων καθώς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις κάθε ώρα και στιγμή!

berrys franchise1

Ο franchisee που θα γίνει μέλος της οικογένειας του Berry’s έχει έτοιμη τη συνταγή της επιτυχίας για εύκολο και άμεσο άνοιγμα καταστήματος, με προσιτό κόστος αρχικής επένδυσης. To Berry’s υποστηρίζει τους νέους συνεργάτες να ξεκινήσουν δυναμικά τη δική τους επιχείρηση με το νέο μοντέλο BFL που έχει σχεδιάσει και που κάνει την επένδυση ακόμα πιο προσιτή. Ο νέος franchisee εκ των προτέρων γνωρίζει και ελέγχει το απαιτούμενο κεφάλαιο για την επένδυση, απελευθερώνοντας διαθέσιμους πόρους για τις κρίσιμες ενέργειες του τοπικού μάρκετινγκ και grand opening, ώστε να καλυφθούν τα κρίσιμα πρώτα λειτουργικά έξοδα. Έτσι, η επιχείρηση μετά τους πρώτους μήνες λειτουργίας μεταβαίνει σε ένα κερδοφόρο επίπεδο δραστηριότητας με ταχεία ανάπτυξη στην περιοχή που θα επιλεχθεί.

berrys franchise8

Επώνυμες συνεργασίες

Η ομάδα του Berry’s έχει εξασφαλίσει από την ιταλική και κορυφαία στο είδος της εταιρεία Hausbrandt την ποικιλία Oro, η οποία βρίσκεται κατ’ αποκλειστικότητα στα καταστήματα του δικτύου. Αρωματικός καφές που αποπνέει όλη την κουλτούρα του ιταλικού Espresso. Κλασικό και γεμάτο χαρμάνι με αρώματα μπαχαρικών και μια γεύση που παραπέμπει σε μπισκότο, φουντούκι και καραμέλα. Τώρα γνωρίζετε γιατί ο καφές του Berry’s μας φτιάχνει τη μέρα! Ο franchisee λοιπόν του Berry’s στην καφεστίαση, αποκτά το δικό του all day coffee & snack store το οποίο προσφέρει έναν δημοφιλή καφέ που ο κόσμος τον αγαπά και τον έχει συνδέσει με την ποιότητα και την αξεπέραστη γεύση, αυξάνοντας την επισκεψιμότητα του καταστήματός του.

BERRYS logo

Η πιο value for money, ευέλικτη, έξυπνη και δυναμικά αναπτυσσόμενη επιχειρηματική πρόταση στην καφεστίαση.

berrys burger

Ανταποκρινόμενο στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή

Από το πρωί μέχρι το βράδυ, το Berry’s προσφέρει ευρεία γκάμα προϊόντων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Η μέρα ξεκινά με τον δημοφιλή καφέ και τη μεγάλη ποικιλία από σφολιατοειδή, λαχταριστά ζεστά και κρύα σάντουιτς. Συνεχίζει, προσφέροντας πολλές επιλογές για μεσημεριανό στο γραφείο ή το σπίτι, όπως δροσερές σαλάτες, club sandwiches, hot dogs, ακόμα και πεντανόστιμες μακαρονάδες και τελειώνει αργά το απόγευμα με καφέ, ροφήματα και γλυκές επιλογές.

berrys krepa

Το προϊοντικό μείγμα των καταστημάτων του δικτύου Berry’s έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών για ποιοτικά προϊόντα καφέ και σνακ, αλλά και γεύματα, πάντα σε προσιτές τιμές. Είτε πρόκειται για αγορά on the go, είτε για παραγγελία delivery, όλες τις ώρες της ημέρας το Berry’s αποτελεί ιδανική επιλογή. Αυτός ο τρόπος σχεδιασμού της λειτουργίας καθιστά το κατάστημα αποδοτικό και κερδοφόρο από την έναρξή του.

berrys snack

Λύνοντας τα χέρια του συνεργάτη

Αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία του ιδρυτή της αλυσίδας, το Berry’s στην καφεστίαση έχει δημιουργήσει ένα αποδεδειγμένα επιτυχημένο και ευέλικτο μοντέλο κερδοφόρας επιχείρησης.

Με βάση τις προτυποποιημένες διαδικασίες και την αρχιτεκτονική μελέτη που έχει σχεδιαστεί, το νέο Berry’s-με προσιτό budget- μπορεί να στηθεί μέσα σε μόλις δύο μήνες. Μάλιστα, υπάρχει και η δυνατότητα παράδοσης «με το κλειδί στο χέρι» για συγκεκριμένο αριθμό υφιστάμενων σημείων του δικτύου.

Τα καταστήματα του δικτύου προσαρμόζονται σε κάθε τύπο αγοράς. Είτε πρόκειται για σημείο σε κεντρικό δρόμο με έντονη διέλευση, είτε σε γειτονιά, σε πολλά ή λίγα τετραγωνικά μέτρα αστικής περιοχής, είναι εξίσου επιτυχημένα και κερδοφόρα, πραγματοποιώντας αυξημένους τζίρους και υψηλή μέση απόδειξη.

berrys sandwich franchise

Το all day coffee & snack store με τη χαμηλή επένδυση και την υψηλή κερδοφορία

Με πολύχρονη εμπειρία

Το Berry’s μας συστήθηκε το 2012 στις Αχαρνές και έκτοτε έχει κατακτήσει τη Δυτική Αττική, αριθμώντας καταστήματα σε Αχαρνές (3), Καματερό, Ίλιον, Νέα Χαλκηδόνα, Άγιο Ελευθέριο, στο κέντρο της Αθήνας και στον Ασπρόπυργο, συνεχίζοντας την ανάπτυξη μέσω συνεργασιών franchise σε όλη την Αττική αλλά και πανελλαδικά.

Όλα τα καταστήματα του δικτύου Berry’s σημείωσαν κερδοφορία μέσα σε μόλις λίγους μήνες μετά από την έναρξη της λειτουργίας τους και συνεχίζουν δυναμικά την πορεία τους έχοντας απόλυτα ικανοποιημένους franchisees.

berrys franchise4

Η συνταγή της επιτυχίας

Επιλέγοντας την επιχειρηματική πρόταση Berry’s ο συνεργάτης επωφελείται από:

  • Την ολοκληρωμένη εκπαίδευση. Η ομάδα του Berry’s επενδύει συνεχώς στην τεχνογνωσία του καφέ και τη σωστή θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση των franchisees και του προσωπικού τους στα πρότυπα εκπαιδευτήριά της.
  • Δομές συνεχούς υποστήριξης προστιθέμενης αξίας και πρακτικά εργαλεία. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνει ανάπτυξη σε σύντομο χρονικό διάστημα και υψηλότερη κερδοφορία.
  • Τη διαρκή καθοδήγηση. Τα πλήρως καταρτισμένα τμήματα της εταιρείας είναι αρμόδια για τον μηχανολογικό εξοπλισμό και την τοποθέτηση των προϊόντων πριν την έναρξη του καταστήματος. Δέσμευσή τους είναι η διαρκής υποστήριξη του καταστήματος καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας.
  • Το εξελιγμένο σύστημα παραγγελιών. Ο franchisee έχει πρόσβαση στην ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα για delivery σύμφωνα με τις ανάγκες του, χωρίς απαιτήσεις ελάχιστης παραγγελίας, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Ο υποψήφιος συνεργάτης -franchisee του Berry’s στην καφεστίαση, αποκτά ένα πλήρως εξοπλισμένο και λειτουργικό κατάστημα με χαμηλή επένδυση, το οποίο έχει αποκτήσει ήδη το δικό του, πιστό κοινό.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

BERRY’S