Άρωμα Bufala παγωτού στο Thessaloniki Street Food Festival 2019

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 22 Μαΐου 2019
Άρωμα Bufala παγωτού στο Thessaloniki Street Food Festival 2019

Η πιο απολαυστική γεύση που δημιουργεί «ουρές» από κόσμο, δεν θα μπορούσε να λείπει από το πιο cool event της Θεσσαλονίκης! Το Bufala Gelato συμμετείχε στο Thessaloniki Street Food Festival 2019, προσφέροντας στο κοινό τις μοναδικές του δημιουργίες που μαγεύουν με την πρώτη… μπουκιά!

bufala gelato

Με 6 καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Γλυφάδα, Βουλιαγμένη και Βούλα, ενώ πολύ σύντομα αναμένονται νέα σημεία στην Αττική, το Bufala Gelato μας ταξιδεύει σε έναν μοναδικό κόσμο γεύσεων, όπου το φρέσκο παγωτό ημέρας έχει την τιμητική του! Buffle Cone, Open Buffle, Cold Stone φτιαγμένο, πάνω σε παγωμένο μάρμαρο, συνδυασμένο με ποικιλία από 30 διαφορετικά toppings και σερβιρισμένο σε ολόφρεσκο χειροποίητο χωνάκι, αλλά και εξαιρετικό καφέ, από εκλεκτά χαρμάνια, γρανίτες και milkshakes, όλα θα τα βρείτε στα Bufala Gelato που προσφέρουν μια ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία!

bufala gelato

Franchising με Bufala Gelato

Επιλέγοντας την οικογένεια του Bufala Gelato, o συνεργάτης – franchisee γίνεται μέλος ενός δικτύου με:

  • Ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο. Με εναλλακτικούς τύπους καταστημάτων προσαρμοσμένων στις ανάγκες της εκάστοτε αγοράς, η πρόταση franchise του Bufala Gelato οδηγεί σε υψηλά επίπεδα καθημερινής επισκεψιμότητας και μεγάλα περιθώρια κερδοφορίας.
  • Tυποποιημένες διαδικασίες που «λύνουν» τα χέρια του συνεργάτη.
  • Πολλαπλές πηγές εσόδων (ρόφημα, καθιστικό, αρχιτεκτονική τιμών, take away και sit in).
  • Δομημένο εκπαιδευτικό σύστημα. Ο franchisee της Bufala Gelato εντάσσεται σε ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης που του εξασφαλίζει όλα τα απαραίτητα εφόδια για μια επιτυχημένη επιχείρηση.
  • Οργανωμένη μηχανογράφηση. Το Βufala Gelato διαθέτει το e-liza, ένα κορυφαίο online πρόγραμμα παρακολούθησης όλων των ποσοτικών και ποιοτικών μεγεθών που πραγματοποιούνται σε κάθε κατάστημα ανά λεπτό, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο!

Για το δικό σου Bufala Gelato, μπες εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

BUFALA GELATO