Απόλαυση με το «κουτάλι» σε ένα ελκυστικό franchise

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 12 Ιουλίου 2019
Απόλαυση με το «κουτάλι» σε ένα ελκυστικό franchise

Spoon, μία λέξη, χιλιάδες συναισθήματα! Από το 2012, το νεανικό στέκι της Θεσσαλονίκης καλύπτει πολλαπλές διατροφικές ανάγκες όλες τις ώρες της ημέρας, πάντα σε value for money τιμές!

spoon ferrero

Το κοινό έχει αγαπήσει το Spoon, καθώς στον χώρο του νιώθει ελεύθερο να γευτεί ό,τι «τραβάει» η όρεξή του, ανά πάσα στιγμή! Φρεσκοψημένα βαφλάκια στους πιο ευφάνταστους συνδυασμούς, Banoffee pie, σερβιρισμένη με extra κανατάκι, γεμάτο ζεστή, λευκή σοκολάτα, δροσερές σαλάτες κ.λπ., αποτελούν μόνο κάποιους από τους λόγους που έχουν κάνει το Spoon πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους.

spoon the smokie kabamaru

Εισερχόμενος στο Spoon, ο πελάτης αντικρίζει ένα μοντέρνο κατάστημα, με οικεία ατμόσφαιρα. Έντονα, χαρούμενα χρώματα κατακλύζουν τον χώρο και ξυπνούν τις αισθήσεις, δημιουργώντας ένα αίσθημα ζωντάνιας. Το κοινό έχει αγαπήσει το Spoon γιατί στον χώρο του μπορεί να ξεφύγει από την καθημερινότητα, να συζητήσει με την παρέα του, τον συνάδελφο, τον φίλο, την οικογένεια, απολαμβάνοντας χορταστικά αλμυρά, ή γλυκά πιάτα που κολάζουν, πάντα σε value for money τιμές!

spoon xwros

Επιτυχία μέσω franchising

Από το 2012, το Spoon έχει αποκτήσει το δικό του «πιστό» κοινό και εξυπηρετεί μια ισχυρή βάση με πάνω από 100.000 ευχαριστημένους πελάτες. Η ομάδα του, με την πάροδο των χρόνων έχει εξελίξει τo concept, έχει τυποποιήσει όλες τις διαδικασίες λειτουργίας, ώστε να διευκολύνει τον υποψήφιο συνεργάτη, παρέχοντάς του μια δοκιμασμένη συνταγή επιτυχίας! Επίσης, οι άνθρωποι του Spoon τον στηρίζουν απόλυτα στο νέο του επιχειρηματικό ξεκίνημα, δημιουργώντας τις ιδανικές προϋποθέσεις για ανάπτυξη και ευημερία. Με πάθος για εξέλιξη και καινοτομία εργάζονται συστηματικά, παρουσιάζοντας λαχταριστές προτάσεις για την ανανέωση του προϊοντικού μείγματος, προσελκύοντας συνεχώς νέους πελάτες.

spoon store

Τα τελευταία χρόνια, οι άνθρωποι του Spoon επενδύουν στον εξοπλισμό, σκεπτόμενοι τους υποψήφιους συνεργάτες που θα επιλέξουν να γίνουν μέλη της οικογένειάς τους. Τα πλεονεκτήματά τους είναι η γρήγορη, σταθερή και ποιοτική απόδοση στην εκτέλεση των πιάτων, με μειωμένο κόστος, γεγονός που επιφέρει γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση του πελάτη, ενισχύοντας την πιστότητα του brand.

Για το δικό σου Spoon, μπες εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

SPOON