Από τη Μαδρίτη μέχρι την Κύπρο ταξιδεύει το Hans & Gretel!

Κατηγορία: Επέκταση ελληνικών εταιρειών στο εξωτερικό
Δημοσιεύτηκε: 17 Δεκεμβρίου 2019
Από τη Μαδρίτη μέχρι την Κύπρο ταξιδεύει το Hans & Gretel!

Η Μαδρίτη, η Θεσσαλονίκη, το Ντίσελντορφ, η Λεμεσός , ο Πρωταράς και η Μύκονος ετοιμάζονται να αποκτήσουν τη δική τους πύλη στον μαγικό κόσμο του Hans & Gretel. Η άφιξη του Hans & Gretel σε κάθε νέο προορισμό αντιμετωπίζεται πάντα με ενθουσιασμό και αγκαλιάζεται από το καταναλωτικό κοινό που αναζητά την εμπειρία, τη διαδραστικότητα και την ποιότητα.

Hans and gretel

Το Hans & Gretel, ξεκίνησε την πορεία του το 2017 στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στο Μοναστηράκι, ζωντανεύοντας το γνωστό παραμύθι των αδερφών Grimm. Έχοντας σημαντική επιχειρηματική εμπειρία, οι άνθρωποι του Hans & Gretel εντόπισαν την ευκαιρία που ανοιγόταν στην ελληνική αγορά, καθώς μέχρι τότε δεν υπήρχε κάποιος άλλος διαδραστικός πολυχώρος που να προσφέρει παράλληλα μια τόσο μεγάλη ποικιλία γλυκισμάτων.

Στα καταστήματα Hans & Gretel η ηλικία, η εποχή και τα γούστα δεν παίζουν κανέναν ρόλο, καθώς στο Hans & Gretel όλοι γίνονται ξανά παιδιά και χάνουν την αίσθηση της εποχής του χρόνου μέσα σε αυτή την απέραντη ποικιλία από δεκάδες γλυκίσματα. Αρώματα ζύμης και κανέλας που πηγάζουν από τα chimney cakes ανακατεύονται με μυρωδιές από τις bubble waffles, κάνοντας τον πελάτη να θέλει να τα δοκιμάσει όλα από την πρώτη στιγμή.

Hans and gretel

Το μαγικό ξόρκι για το επιτυχημένο franchise

Πώς η παραμυθένια εμπειρία διαχέεται σαν μαγική χρυσόσκονη, σε κάθε κατάστημα της αλυσίδας; Με τις οργανωμένες δομές του δικτύου! Οι τυποποιημένες διαδικασίες και τα συστήματα υποστήριξης αποτελούν βασικά στοιχεία επιτυχίας. Ακόμη κι αν ο νέος συνεργάτης δεν διαθέτει εμπειρία στον χώρο της εστίασης, συνεχίζει να χαμογελά, με δεδομένο ότι οι συνταγές είναι απλές στην παρασκευής τους, ενώ κοινά υλικά μπορούν να συνθέσουν αμέτρητους συνδυασμούς από λιχουδιές. Τι σημαίνει αυτό; Χαμηλό food cost και μεγιστοποίηση των κερδών του franchisee!

Παρέχοντας πλήρη καθοδήγηση στον συνεργάτη για την εύρεση της κατάλληλης τοποθεσίας και με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, ο νέος franchisee μπορεί να μπει στην παραμυθένια ομάδα εντός 2 μηνών. Αρκεί ένα μόνο πράγμα… Να είναι “hungry for profits”!

Για το δικό σου Hans & Gretel, μπες εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

HANS & GRETEL