Ανάπτυξη με 2 νέα καταστήματα για την Coffee Berry

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 11 Δεκεμβρίου 2018
Ανάπτυξη με 2 νέα καταστήματα για την Coffee Berry

Η Coffee Berry, το concept που κυριαρχεί στο street cafe, συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξή του και υποδέχεται 2 νέα καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στο Μοσχάτο, στην οδό Πειραιώς 78 και στην οδό Εγνατίας 96 στη Θεσσαλονίκη  το κοινό πλέον βρίσκει τον πιο ποιοτικό, φρεσκοκομμένο καφέ αλλά και μια τεράστια ποικιλία θρεπτικών ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων, sugar free και hyper foods, χειροποίητες μπάρες, αφράτα σάντουιτς με εκλεκτές πρώτες ύλες και φρέσκες σαλάτες.

CoffeeBerry.Mosxato.coffee

Για τον καθημερινό καφέ ή για ένα θρεπτικό snack, η Coffee Berry είναι πάντα ένας ιδανικός προορισμός χάρη στις αμέτρητες και ποιοτικές επιλογές του. Ο πελάτης ξέρει ότι σε κάθε κατάστημα της αλυσίδας θα βρει αυτό που ψάχνει κάθε στιγμή, από λαχταριστά ροφήματα ζεστά και κρύα, μέχρι φρέσκες σαλάτες και σάντουιτς με αγνά υλικά. Τίποτα δεν λείπει από τα Coffee Berry! Οι απολαυστικές γευστικές προτάσεις που προσφέρει καθημερινά, σε συνδυασμό με τις φιλικές τιμές κάνουν τα καταστήματα της Coffee Berry τον ιδανικό προορισμό για απόλαυση και ποιότητα με υπογραφή, ενώ δημιουργούν μια ξεκάθαρη ταυτότητα κάνοντας το δίκτυο να ξεχωρίζει στην αγορά.

CoffeeBerry.Mosxato.in

Μετρώντας πλέον πάνω από 100 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, η Coffee Berry προσφέρει τη δική της διαφοροποιημένη πρόταση στην αγορά.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

COFFEE BERRY