Ακόμα ένα Bufala Gelato σύντομα και στην Κηφισιά!

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 03 Σεπτεμβρίου 2019
Ακόμα ένα Bufala Gelato σύντομα και στην Κηφισιά!

Το ταξίδι της επιτυχίας του Bufala Gelato συνεχίζεται με νέο κατάστημα στην Κηφισιά εντός ολίγων ημερών! Με το νέο μέλος, τα καταστήματα του δικτύου γίνονται πλέον 9. Ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός;

bufala-gelato-franchising

Tο Bufala Gelato ξεκίνησε το 2016 στo One Salonica Mall, στη Θεσσαλονίκη, με το πρώτο κατάστημα του δικτύου. Η ιδέα πως μια φρεσκοψημένη βάφλα μπορεί να μεταμορφωθεί σε χωνάκι και να «πλημμυρίσει» με φρέσκο παγωτό ημέρας, είχε φτάσει στα αυτιά του αθηναϊκού κοινού, που ανυπομονούσε να τη γευτεί! Έναν χρόνο αργότερα, το Bufala Gelato «κατεβαίνει» στη Γλυφάδα, ξεσηκώνοντας τους gelato lovers των Νοτίων Προαστίων. Μέσα σε μόλις 3 χρόνια, το δίκτυο επεκτείνεται σε Λάρισα και Αττική, με καταστήματα σε Βουλιαγμένη, Βούλα, Νέα Σμύρνη και Χαλάνδρι, σκορπίζοντας απόλαυση από την πρώτη… μπουκιά!

bufala-gelato

Μία gelateria, ιδανική franchising

Δομημένο εξ αρχής για να αναπτυχθεί μέσω franchising, το Bufala Gelato διαθέτει τυποποιημένες κι αναλυτικές συνταγές, ώστε ο υποψήφιος συνεργάτης να παράγει φρέσκο παγωτό ημέρας, χωνάκια και βάφλες, ακριβώς στην ποσότητα που χρειάζεται, με μηχανήματα εύκολα στη διαχείριση. Επίσης, η εταιρεία μεριμνά για την ολοκληρωμένη εκπαίδευση τόσο του franchisee, όσο και του προσωπικού του, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη μέσα από σεμινάρια. Στόχος πάντα, η αποδοτικότητα κι η εύρυθμη λειτουργία κάθε καταστήματος του δικτύου.

bufala-gelato-crepa

Ο υποψήφιος franchisee του Bufala Gelato εξασφαλίζει διαρκή υποστήριξη σε όλα τα στάδια της συνεργασίας. Πριν το άνοιγμα της δικής του επιχείρησης, εκπαιδεύεται στα υφιστάμενα καταστήματα, όσον αφορά το λειτουργικό κομμάτι. Έπειτα, παρέχεται συνεχής υποστήριξη, τόσο σε θέματα που αφορούν τα προϊόντα, όσο και στο στήσιμό τους. Εφόσον επιλεγεί το προσωπικό του, περνάει στη δεύτερη βαθμίδα εκπαίδευσης, η οποία είναι συμπεριφορική. Η ομάδα του Βufala Gelato του μεταδίδει όλη την αύρα και την εμπειρία, την οποία στη συνέχεια μεταδίδει ο ίδιος στο νέο «παιδί» της αλυσίδας.

bufala-gelato-people

Θες να αποκτήσεις το δικό σου Bufala Gelato; Μάθε περισσότερα, εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

BUFALA GELATO