AB Shop & Go: Συνεργασία με την πιο δυναμικά αναπτυσσόμενη αλυσίδα

Κατηγορία: Franchisees Success Stories
Δημοσιεύτηκε: 20 Αυγούστου 2020
AB Shop & Go: Συνεργασία με την πιο δυναμικά αναπτυσσόμενη αλυσίδα

«Από την αρχή της συνεργασίας έτυχα μεγάλης υποστήριξης, εκπαίδευσης και συμβουλών από τους υπεύθυνους του δικτύου, ώστε να μπορέσω γρήγορα και αποτελεσματικά να αφομοιώσω τις διαδικασίες και την τεχνογνωσία της επιχείρησης», επισημαίνει η Μαρία Σκουτάρη, franchisee του AB Shop & Go στην Καλλιθέα.

Αν και διέθετε διευθυντική θέση στον κλάδο της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, η κα Σκουτάρη πριν περίπου 1,5 χρόνο αποφασίζει να συνεργαστεί με την AB και να αποκτήσει το δικό της AB Shop & Go στην Καλλιθέα. «Θεωρώ πως το λιανεμπόριο τροφίμων επενδυτικά παρέχει μια σχετική ασφάλεια και η ιδέα να ενταχθώ στον συγκεκριμένο κλάδο, συνάπτοντας συνεργασία με την πιο δυναμικά εξελισσόμενη επιχείρηση ήταν δελεαστική», μας εξηγεί.

ab shop and go kalithea franchise

Ένα κατάστημα ΑΒ αποτελεί από μόνο του σημείο προσέλκυσης καταναλωτών.

Καταρχάς για ποιος λόγους επιλέξατε το franchising ως μέθοδο συνεργασίας;

Την επέλεξα γιατί μέσω αυτής μπορεί κάποιος χωρίς προηγούμενη εμπειρία να δραστηριοποιηθεί με ασφάλεια στην αγορά, αξιοποιώντας την επαγγελματική τεχνογνωσία από καταξιωμένη επιχείρηση του χώρου. Παράλληλα, οικοδομείται μία σχέση αγαστής συνεργασίας και υποστήριξης που στοχεύει στην υγιή ανάπτυξη και πρόοδο της επιχείρησης franchise. Το ΑΒ Shop & Go με είχε κερδίσει ως καταναλωτή εδώ και πολλά χρόνια. Το περιβάλλον ήταν οικείο για εμένα, οπότε ήταν σαφής και ξεκάθαρη η επιλογή μου. Εξάλλου, είναι σημαντική η ασφάλεια που νιώθεις όταν συνεργάζεσαι με μια εταιρεία που πρωτοπορεί στο λιανεμπόριο τροφίμων.

Πώς σας υποδέχτηκε λοιπόν η τοπική αγορά;

Ένα κατάστημα ΑΒ αποτελεί από μόνο του σημείο προσέλκυσης καταναλωτών. Το brand του ΑΒ είναι ανέκαθεν συνδεδεμένο με την άριστη ποιότητα και εξυπηρέτηση, οπότε ήταν και το εφαλτήριο. Η ποικιλία και η ποιότητα των προϊόντων του ΑΒ, σε συνδυασμό με την προσωπική επαφή και το εκτεταμένο ωράριο λειτουργίας είχαν μεγάλη απήχηση στην τοπική αγορά που το υποδέχθηκε με χαρά. Η εταιρεία ήταν εκεί να προσφέρει λύσεις και απαντήσεις σε κάθε ερώτημα και τυχόν πρόβλημα που ανέκυπτε, όλο το διάστημα.

ab shop and go kalithea1 franchise

Ποιοι παράγοντες συμβάλλουν στην επιτυχημένη λειτουργία του καταστήματός σας;

Η επιτυχία έχει τρείς άξονες. Την ποιότητα των προϊόντων, την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και την εξέλιξη των υπηρεσιών ανάλογα με τις ανάγκες της εποχής. Σημαντικός παράγοντας είναι η ύπαρξη κοινής φιλοσοφίας με τις αξίες και τους στόχους του ΑΒ. Η ενασχόληση με τη λειτουργία του ΑΒ Shop & Go έχει αποδειχθεί μία θετική εμπειρία από την οποία καταλαβαίνει κανείς ότι η επιχείρηση αυτή είναι ένας ζωντανός οργανισμός που χρειάζεται αδιάλειπτη φροντίδα και ανάπτυξη. Η επιτυχία αυτής φαίνεται στο ευχαριστώ και το χαμόγελο των πελατών μας!

Σε περιόδους κρίσης, όπως τώρα με την πανδημία του Covid-19, ποια υποστήριξη έχει χρειαστεί και έχετε λάβει από την εταιρεία;

Ήταν πολύ σημαντική η καθημερινή καθοδήγηση και υποστήριξη όσον αφορά τους νέους κανόνες λειτουργίας για την πρόληψη μετάδοσης της επιδημίας. Μας βοήθησε να έχουμε γρήγορα αντανακλαστικά στον αυξημένο όγκο εργασίας και να ανταποκριθούμε άμεσα στα νέα δεδομένα.

Θα συστήνατε το AB Shop & Go σε συγγενή ή φίλο;

Δεδομένης της δικής μου θετικής εμπειρίας και του άψογου πλαισίου συνεργασίας που έχω με την εταιρεία, φυσικά και θα την πρότεινα. Επιπλέον, θα τον συμβούλευα να ενημερωθεί επαρκώς και να αντιμετωπίσει τη νέα αυτή εμπειρία με θετική διάθεση και όρεξη για εργασία.

Ποιοι είναι οι μελλοντικοί σας στόχοι;

Καθώς όλα αυτά ήταν πρωτόγνωρα για εμένα, πρωταρχικός μου στόχος είναι να διατηρήσω και να εξελίξω το κατάστημα και σε δεύτερο χρόνο η επέκταση της συνεργασίας μου με την ΑΒ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

AB SHOP & GO ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.