ΑΒ Βασιλόπουλος: 6 νέα καταστήματα στη Σαλαμίνα

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 06 Απριλίου 2016
ΑΒ Βασιλόπουλος: 6 νέα καταστήματα στη Σαλαμίνα

Η ΑΒ Βασιλόπουλος επεκτείνεται με 6 νέα καταστήματα και μεταφέρει τη μοναδική «ΑΒητική» ποιότητα και εξυπηρέτηση στη Σαλαμίνα. H AB προχωρά δυναμικά στην υλοποίηση του επενδυτικού της πλάνου και διευρύνει το δίκτυο των καταστημάτων της με την υπογραφή συμφωνίας εξαγοράς της αλυσίδας σουπερμάρκετ Κανάκης.

Από τα 6 νέα καταστήματα, τα δύο βρίσκονται στη Λεωφ. Σαλαμίνας 155 & 256, με χώρους πώλησης 2.968 τ.μ. και 985 τ.μ. αντίστοιχα, ενώ το πρώτο κατάστημα διαθέτει ευρύχωρο πάρκινγκ 125 θέσεων. Το τρίτο κατάστημα βρίσκεται επί της οδού Υπαπαντής 1 – Αμπελάκια με χώρο πώλησης 1.250 τ.μ. και διαθέσιμο πάρκινγκ 45 θέσεων. Στην οδό Αγγ. Σικελιανού και Μυτιλήνης – Αιάντειο βρίσκεται το τέταρτο κατάστημα με συνολικά σημεία πώλησης 2.237 τ.μ. και πάρκινγκ 170 θέσεων. Το πέμπτο κατάστημα με 1.126 χώρο πώλησης και πάρκινγκ 45 θέσεων βρίσκεται επί της Ακτής Σαλαμινομάχων 42 – Παλούκια. Το έκτο και τελευταίο κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος διαθέτει  1.380 τ.μ. χώρο πώλησης και πάρκινγκ 30 θέσεων και βρίσκεται στη Λεωφ. Φανερωμένης 61.

Στα νέα καταστήματα απασχολούνται 237 εργαζόμενοι, ενώ οι πελάτες του νησιού απολαμβάνουν μία πλούσια και ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία σε τιμές για κάθε πορτοφόλι!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

AB SHOP & GO ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. AB ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.