8 νέα, ολόφρεσκα καταστήματα για το δίκτυο Mon Kulur!

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 23 Ιουλίου 2019
8 νέα, ολόφρεσκα καταστήματα για το δίκτυο Mon Kulur!

Μυρίζει ζυμάρι, έχει γεύση από καφέ και «ζυμώνει» την επιτυχία στην πιο σουσαμένια, καλαμποκένια και σοκολατένια της εκδοχή. Η Mon Kulur, η 1η αλυσίδα κουλουριού και καφέ στην Ελλάδα μεγαλώνει, αναπτύσσεται και συνεχίζει την επιτυχημένη της διαδρομή, ανοίγοντας 8 νέα καταστήματα, με τη συμβολή της The Franchise Co. – σύμβουλοι επιχειρήσεων franchise.

mon kulur polychroma

Πολύ σύντομα, ο Κορυδαλλός, η Θεσσαλονίκη, η Νέα Ιωνία, η Καλλιθέα, η Δάφνη, οι Αμπελόκηποι, το Μαρούσι κι η Παλλήνη, θα πλημμυρίσουν από αρώματα και χαμόγελα ευχαριστημένων franchisees και πελατών.

Καφές: Μια υπόθεση για ειδικούς

Τα καταστήματα Mon Kulur ξεχωρίζουν. Στοχεύοντας πάντα στην κορυφή, διαθέτουν προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, από άριστες πρώτες ύλες, που ψήνονται στην κατάλληλη θερμοκρασία και στις κατάλληλες υποδομές.

monkulur kafedes

Όμως το δίκτυο Mon Kulur είναι κάτι περισσότερο από αυτό. Είναι η εξαιρετική του ομάδα, που απαρτίζεται από ειδικούς αρτοπαρασκευαστές και κορυφαίους baristi, από άτομα που ξέρουν ότι η εξαιρετική γεύση των μοναδικών παρασκευασμάτων, παίρνει ακόμη μεγαλύτερη νοστιμιά όταν προσφέρεται με χαμόγελο.

mon kulur rofima

Γι’ αυτό και ο καφές στα καταστήματα Mon Kulur έχει άλλη γεύση. Είναι γλυκόπιοτος, όχι μόνο λόγω της άριστης ποιότητας  χαρμανιών, αλλά γιατί προσφέρεται σε καθέναν ονομαστικά. Έτσι, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να ακούσει ένα ονομαστικό «στην υγειά σου» και μια καλημέρα που λέγεται μόνο για εκείνον. Κάθε καφές, κάθε καλημέρα και κάθε επισκέπτης γίνεται μια μοναδική υπόθεση που γράφεται με Mon Kulur- ιαστά γράμματα.

Για το δικό σου Mon Kulur, μπες εδώ

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MON KOOLOOR