4+1 λόγοι επένδυσης στην πρόταση franchise της insurancemarket.gr

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 07 Σεπτεμβρίου 2020
4+1 λόγοι επένδυσης στην πρόταση franchise της insurancemarket.gr

Η insurancemarket.gr εγκαινιάζει μία νέα εποχή στη σύγκριση των υπηρεσιών, δημιουργώντας ένα μοναδικό one stop phygital store στο οποίο ο καταναλωτής μπορεί να βρει ένα πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο στις ανάγκες του στην ασφάλιση, την ενέργεια και το banking.

Η πρώτη «φουρνιά» franchise phygital stores προετοιμάζονται αυτή την περίοδο, με την καθοδήγηση της εταιρείας συμβούλων THE FRANCHISE CO. , αποτελώντας την αφετηρία ανάπτυξης ενός δικτύου στις πλέον δυναμικές περιοχές της ελληνικής αγοράς, που περιμένουν και τους επόμενους franchisees.

Insurancemarket franchise 1

Ποιοι είναι όμως οι λόγοι που κάνουν την πρόταση franchise της insurancemarket.gr άκρως ενδιαφέρουσα;

Τα phygital stores της insurancemarket. gr συνδυάζουν 3 businesses σε 1 επιχειρηματική πρόταση

Με μία επίσκεψη στο phygital concept store της insurancemarket.gr ο καταναλωτής βρίσκει και συγκρίνει τα διαθέσιμα στην αγορά ασφαλιστικά προϊόντα, προγράμματα ενέργειας και τραπεζικά προϊόντα και μέσα σε λίγα λεπτά μπορεί να κλείσει το συμβόλαιο που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του στην καλύτερη τιμή.  Η τεχνολογία που έχει αναπτύξει η Insurancemarket αλλά και η γκάμα προϊόντων των phygital concept stores δημιουργούν ευκαιρίες up-selling και cross-selling. Είναι στο χέρι του franchisee της insurancemarket.gr να ανακαλύψει ποιες επιπλέον ανάγκες έχει ο εκάστοτε καταναλωτής για να του προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση που θα καλύπτει με value for money προτάσεις όχι μία αλλά περισσότερες ανάγκες του.

Insurancemarket franchise 3

Για τη δύναμη ενός καθιερωμένου brand της insurancemarket.gr

Η Insurancemarket είναι ευρύτερα γνωστή ως το success story τριών Ελλήνων, που αναπτύχθηκε ακολουθώντας το moto «Συγκρίνω, Επιλέγω, Κερδίζω». Σήμερα κατέχει τη θέση του leader της αγοράς με 1.500.000 χρήστες στην online πλατφόρμας της πανελλαδικά και διψήφιο ρυθμό ανάπτυξης ετησίως. Με αυτά τα δεδομένα, η Insurancemarket έχει εξασφαλίσει για στους franchisees της γρήγορη διείσδυση σε μία αγορά που συνεχώς διευρύνεται.

Γιατί o franchisee παίρνει στα χέρια του τα εργαλεία του leader της αγοράς

Η online πλατφόρμα της Insurancemarket είναι το απόλυτο εργαλείο σύγκρισης στην αγορά της ασφάλισης, της ενέργειας και του banking. Επιπλέον, η insurancemarket.gr παρέχει στους franchisees της ένα δίκτυο ισχυρών συνεργατών, που περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές ετιαρείες, παρόχους ενέργειας και τραπεζικά ιδρύματα.

Insurancemarket franchise 3

Γιατί η εξέλιξη βρίσκεται στο DNA της insurancemarket.gr

Το market place της insurancemarket.gr έχει την ιδιότητα να ενσωματώνει συνεχώς νέες υπηρεσίες. Ξεκινώντας από την ασφάλιση, επεκτάθηκε στην ενέργεια και το banking και φυσικά η εξέλιξη δεν σταματά εδώ…

Γιατί η πρόταση franchise της insurancemarket.gr εξασφαλίζει lifetime value

Η insurancemarket.gr παρέχει στους franchisees της ένα ευρύτατο υφιστάμενο πελατολόγιο, το οποίο μάλιστα εκδηλώνει πιστότητα στο brand. Πιο αναλυτικά, το 90% των πελατών της Insurancemarket ανανεώνει το συμβόλαιό του, εξασφαλίζοντας και ενισχύοντας το lifetime value και τη διαχρονική κερδοφορία για τους συνεργάτες – franchisees της εταιρείας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise