3ο κατάστημα για τα Nails 4 You στη Θεσσαλονίκη!

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 02 Φεβρουαρίου 2022
3ο κατάστημα για τα Nails 4 You στη Θεσσαλονίκη!

Οι υπηρεσίες ομορφιάς του Nails 4 You έχουν γίνει ανάρπαστες στη Θεσσαλονίκη οπότε το άνοιγμα ενός 3ο καταστήματος στην περιοχή ήταν φυσικό επακόλουθο, όπως και το επόμενα που πρόκειται να ανοίξουν. Στη περιοχή της Ανάληψης άνοιξε το νέο κατάστημα  Nails 4 You δημιουργώντας ένα κλίμα ενθουσιασμού στο γυναικείο κοινό.

Μέσα στο Φεβρουάριο πρόκειται να ανοίξει ακόμα ένα κατάστημα στη περιοχή του Χαριλάου και τις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινωθεί και 5 σημείο υψηλής δυναμικής. Η επέκταση του δικτύου Nails 4 You σε σημεία υψηλής εμπορικής σημασίας στη συμπρωτεύουσα εδραιώνει την ηγετική θέση του brand και δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου στη Θεσσαλονίκη αλλά και στη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα. Επιπλέον νέα ανοίγματα αναμένονται και στην Αθήνα στην Γλυφάδα και στην περιοχή των Ελληνορώσων.

nails4you analipsi

To No1 beauty lounge στο franchising

Από το 2018 η εταιρεία έχει μπει δυναμικά στο χώρο του franchise, έχοντας στο πλευρό της τη ΤΗΕ FRANCHISE CO. τη μεγαλύτερη εταιρεία συμβούλων franchise της. Σήμερα η εταιρεία αριθμεί πάνω από 30 σημεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Εύβοια και Κόρινθο και παράλληλα ετοιμάζονται νέα beauty spots.

H πρόταση franchise Nails 4 You λύνει τα χέρια του υποψήφιου συνεργάτη και του δίνει την ευκαιρία να γίνει επιχειρηματίας σε μόλις 30 μέρες. Ο πρωτοποριακός τρόπος οργάνωσης και λειτουργίας των καταστημάτων εγγυάται την εύρυθμη λειτουργία του νέου καταστήματος από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας του, μειώνοντας έτσι το ρίσκο της επένδυσης. Το Nails 4 You δημιουργεί σιγουριά και ασφάλεια στο franchisee, που άμεσα βλέπει την επένδυση του να αποφέρει καρπούς.

nails4you analipsi (6)

Κλεισμένα ραντεβού από την πρώτη μέρα

Ο franchisee του Nails 4 Yοu, πριν ακόμα ανοίξει το κατάστημα έχει έτοιμο πελατολόγιο με κλεισμένα ραντεβού. Μερικές μέρες πριν την έναρξη της λειτουργίας, εμφανίζεται στην πλατφόρμα κρατήσεων της εταιρεία όπου οι πελάτισσες μπορούν να κάνουν κράτηση. Και βέβαια πριν από αυτό, στην κεντρική σελίδα του Nails 4 Yοu, στα social media η εταιρεία έχει ήδη κάνει την αναγγελία για τον ερχομό του νέου spot ομορφιάς.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

NAILS 4 YOU