3 κτηνιατρεία ευρωπαϊκών προδιαγραφών από την Pet City!

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 06 Ιουνίου 2018
3 κτηνιατρεία ευρωπαϊκών προδιαγραφών από την Pet City!

Η Pet City στα πλαίσια ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της και με κοινό γνώμονα την αγάπη και τη φροντίδα των κατοικίδιων, έχει δημιουργήσει τρία κτηνιατρεία ευρωπαϊκών προδιαγραφών που λειτουργούν στο εσωτερικό τριών εκ των 60 εταιρικών καταστημάτων της.

Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι η διατήρηση της καλής υγείας και ευημερίας των πιστών μας φίλων μέσω της παροχής ευρέως φάσματος υπηρεσιών υγείας. Η εταιρεία επενδύει στο προσωπικό των κτηνιατρείων που απαρτίζεται από έμπειρους κτηνιάτρους, οι οποόι εμπλουτίζουν διαρκώς τις γνώσεις τους μέσω παρακολούθησης σεμιναρίων και συνεδρίων. Επιπλέον, τα κτηνιατρεία Vet City είναι πλήρως εξοπλισμένα με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας, ώστε να συμβάλουν αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση ακόμη και των πιο δύσκολων περιστατικών.

Η Pet City αποτελεί το Νο1 pet shop brand στην Ελλάδα. Με παρουσία 20 και πλέον χρόνων στον χώρο της λιανικής, η Pet City γνωρίζει πώς να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις πελατών και συνεργατών. Η εταιρεία αναπτύσσεται με τη μέθοδο του franchising, αναζητώντας συνεργάτες στην περιφέρεια με στόχο τη δημιουργία της μεγαλύτερης και πιο αληθινής οικογένειας φιλόζωων στην Ελλάδα.

Μάθε περισσότερα για το franchise concept Pet City, εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise