3 χρόνια Coffee Berry με άρωμα από showbiz

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 15 Ιανουαρίου 2019
3 χρόνια Coffee Berry με άρωμα από showbiz

«Συνάντηση επωνύμων» πραγματοποιήθηκε στα Coffee Berry της Γλυφάδας, στα οποία λίγες ημέρες γιορτάστηκε η επέτειος των 3 χρόνων από την έναρξη λειτουργίας της αλυσίδας. Στο «Berry Christmas» πάρτυ έδωσαν το «παρών» άνθρωποι της τηλεόρασης, του αθλητισμού, του μόντελινγκ κ.λπ. δίνοντας ένα ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης, καθώς τμήμα των εσόδων από την εκδήλωση διατέθηκαν στην Κιβωτό του Κόσμου.

coffee-berry-3-years

Στο πλαίσιο των ισχυρών πρακτικών μάρκετινγκ της αλυσίδας, είχε προηγηθεί μια σημαντική καμπάνια μέσω των social media, κατά την οποία πολλοί επώνυμοι καλούσαν τους πιστούς της Coffee Berry να δοκιμάσουν το λαχταριστό σοκολατένιο ρόφημα, που θα βοηθούσε στο έργο της Κιβωτού του Κόσμου.

coffee berry franchise

Μέσα σε ένα σκηνικό λάμψης, μουσικής και χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας, τα φωτογραφικά φλας πήραν φωτιά. Κόσμος της showbiz ανακατεμένος με επισκέπτες που πήγαν στο κατάστημα του Coffee Berry, προκειμένου να χορέψουν και να απολαύσουν τα αγαπημένα τους ροφήματα και τους πιο ποιοτικούς καφέδες, έγιναν ένα!

coffee berry event

Από τη λαμπερή εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι κ.κ. Ανδριανάκης και Γρυπάρης, ιδρυτικά μέλη της Coffee Berry που είχαν τη χαρά να συνομιλήσουν με τους πιστούς φίλους της αλυσίδας.

Η επιτυχία των Coffee Berry μέσα από το franchising

Η επιχειρηματική δραστηριοποίηση στον χώρο του καφέ είναι μια απαιτητική και δύσκολη υπόθεση. Η αγορά είναι μεγάλη, ο ανταγωνισμός ακόμη μεγαλύτερος και οι απαιτήσεις του κοινού ιδιαίτερες και αυξημένες. Την ίδια στιγμή, ως υποψήφιος επιχειρηματίας, κανείς δεν θέλει να επενδύσει κεφάλαιο, κόπο και χρόνο σε μια αποτυχημένη προσπάθεια.

Η ένταξη σε ένα δίκτυο franchise έχει πολλαπλά οφέλη, που σχετίζονται κατά κύριο λόγο με την ασφάλεια του υποψήφιου συνεργάτη- franchisee. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Χάρης Γρυπάρης, σε σχετική συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Franchise Success», «η ένταξη σε ένα δίκτυο franchise -ανεξαρτήτως κατηγορίας- δίνει τη δυνατότητα σε κάθε νέο επιχειρηματία να αξιοποιήσει την τεχνογνωσία και την εμπειρία του συνεργάτη του, ο οποίος τον καθοδηγεί και τον στηρίζει σε κάθε βήμα».

3 χρόνια από την ίδρυσή τους, τα Coffee Berry μετρούν πάνω από 100 καταστήματα σε Ελλάδα κι εξωτερικό. Το εδραιωμένο brand name, η διασφάλιση οικονομιών κλίμακας που προκύπτουν από τις κεντρικές συμφωνίες της εταιρείας και η δυνατότητα που έχουν οι franchisees να προμηθεύονται τα πιο ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές είναι κάποια από τα οφέλη ενός καταστήματος που αποτελεί μέλος της ισχυρής αλυσίδας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

COFFEE BERRY