25 χρόνια αλυσίδα “Παραδοσιακό” σε ένα street party!

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 18 Σεπτεμβρίου 2019
25 χρόνια αλυσίδα “Παραδοσιακό” σε ένα street party!

Γιορτάζει και το διασκεδάζει! Η αλυσίδα Παραδοσιακό ολοκληρώνει 25 ολόκληρα επιχειρηματικά χρόνια παρουσίας και κάνει πάρτυ, καλώντας τους πιστούς της φίλους να το γιορτάσουν μαζί της την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου.

Η «Παραδοσιακή» street fiesta θα πραγματοποιηθεί στην Π. Παπαδοπούλου 17, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, ενώ στα decks θα βρίσκεται ο Yannis Mitsokapas.

paradosiako-katastima

Το «Παραδοσιακό» ταξίδι της αλυσίδας

Την ξέρουμε εδώ και πολλά χρόνια, αλλά συνεχίζουμε να τη μαθαίνουμε μέσα από το αέναο ταξίδι εξέλιξης που πραγματοποιεί. Πάντοτε με γνώμονα την άριστη ποιότητα και την πίστη στην παράδοση, η αλυσίδα Παραδοσιακό δημιουργεί μοντέρνες πινελιές γεύσεων, που μετατρέπονται σε all day ανάγκη εκατοντάδων πελατών. Φρέσκες ιδέες, από φρέσκες πρώτες ύλες συναντούν το παρελθόν και συμπλέουν μαζί του σε ένα ταξίδι μόνιμης εξέλιξης και δημιουργίας!

paradosiako-franchise

Η απόλαυση ξεκινά από νωρίς το πρωί, με καφέ και ροφήματα που φημίζονται για τη σταθερή και απαράμιλλη γεύση τους. Διότι οι baristi της αλυσίδας έχουν «πτυχίο» στην παρασκευή του καφέ. Το ίδιο ισχύει και για κάθε ξεχωριστή γεύση, που φέρει τη δική του ταυτότητα και αναπαράγει τη δική του ιστορία.

Ανάπτυξη και καινοτομία, με έλεγχο και ποιότητα

Το δίκτυο Παραδοσιακό δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Διαθέτοντας ένα οργανωμένο και εξαιρετικά δομημένο σύστημα franchise, καταφέρνει να διατηρεί μια ηγετική θέση στην αγορά, με υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα του συνεργάτη… εύκολη υπόθεση! Διαθέτει μονάδα παραγωγής, με αυστηρή λειτουργική και διοικητική οργάνωση, ικανή να καλύψει έναν τεράστιο όγκο καθημερινών αναγκών τροφοδοσίας. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της μονάδας, φιλοξενούνται με ασφάλεια τα κατεψυγμένα προϊόντα ζύμης και γλυκών, που προμηθεύουν όλα τα καταστήματα.

paradosiako-thessaloniki

Κάνοντας την τεχνολογία, τον καλύτερό της φίλο, η αλυσίδα Παραδοσιακό, δημιούργησε αυτό το πολύτιμο και ισχυρό επιχειρηματικό εργαλείο παρακολούθησης όλων των ποιοτικών και ποσοτικών μεγεθών που πραγματοποιούνται ανά πάσα στιγμή σε κάθε κατάστημα, λύνοντας τα χέρια, τόσο του συνεργάτη, όσο και του προσωπικού.

Για να γίνεις ο νέος συνεργάτης της αλυσίδας Παραδοσιακό, μπες εδώ

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ