2 νέα franchise για την FRANKLIN COFFEE HOUSE στα Γιάννενα!

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 31 Ιανουαρίου 2019
2 νέα franchise για την FRANKLIN COFFEE HOUSE στα Γιάννενα!

Η οικογένεια της FRANKLIN COFFEE HOUSE μεγαλώνει με τη δημιουργία 2 franchise καταστημάτων, αυτή τη φορά στα Γιάννενα! Συγκεκριμένα, στη Λεωφ. Ιωαννίνων 97, στην Ανατολή και στη Λεωφ. Γράμμου 6 αναμένεται σύντομα να λειτουργήσουν τα νέα FRANKLIN όπου θα προσφέρουν τα ποιοτικά προϊόντα της εταιρείας, στις πιο συμφέρουσες τιμές!

Speciality coffee, ροφήματα, λαχταριστές σφολιάτες & σνακ και πολλές ακόμα γευστικές επιλογές βρίσκει ο πελάτης σε κάθε κατάστημα της FRANKLIN COFFEE HOUSE! Ο χώρος του φιλόξενος και ζεστός, με σύγχρονο design βιομηχανικού ύφους, απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και είναι ιδανικός για στιγμές χαλάρωσης!

«Από την πρώτη στιγμή ξεχώρισα τη FRANKLIN COFFEE HOUSE για την τεχνογνωσία, την άριστη εξυπηρέτηση, την καινοτομία, τη δημιουργικότητα, το μεράκι και για την κάθετη παραγωγή που προσφέρει, δημιουργώντας οικονομίες κλίμακος, δηλώνει ο Ευάγγελος Ρίζος, franchisee της FRANKLIN COFFEE HOUSE Παπαναστασίου στη Λάρισα. Με τη μέθοδο του franchising, το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, καθώς η εταιρεία μου έδωσε το κίνητρο να ξεκινήσω τη δική μου επιχείρηση», μας εξηγεί.

Η FRANKLIN COFFEE HOUSE έχοντας έντονη δραστηριότητα σε Λάρισα, Αθήνα και Θεσσαλονίκη προχωρά σε νέες franchise συνεργασίες σε μεγάλα αστικά κέντρα δημιουργώντας, ένα φρέσκο δίκτυο καταστημάτων με σύγχρονα μέσα παραγωγής που εγγυόνται την άριστη και σταθερή εμπειρία σε κάθε κατάστημα FRANKLIN!

Γιατί franchising με FRANKLIN COFFEE HOUSE;

  • Για την πολυετή εμπειρία της ομάδας διοίκησης.
  • Για τη διαρκή εξέλιξη, έρευνα, ανάπτυξη, καινοτομία.
  • Για την ολοκληρωμένη και συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού από πιστοποιημένους εκπαιδευτές.
  • Για το In-house Τμήμα Marketing που «τρέχει» ειδικές καμπάνιες.
  • Για την πολύ καλή τιμολογιακή πολιτική που κερδίζει συνεχώς νέους πελάτες.
  • Για την άριστη οργάνωση στο take away & delivery.
  • Για το χαμηλό κόστος επένδυσης με χαμηλό entry fee και μηδενικά royalties.

Περισσότερα για το franchise της FRANKLIN COFFEE HOUSE, εδώ!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

FRANKLIN COFFEE HOUSE