2 νέα franchise για τη LANGANO ESPRESSO BAR σε Περιστέρι και Νίκαια

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 05 Απριλίου 2019
2 νέα franchise για τη LANGANO ESPRESSO BAR σε Περιστέρι και Νίκαια

Η LANGANO ESPRESSO BAR συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία και μας συστήνει 2 νέα καταστήματα μέσω συνεργασιών franchise σε Περιστέρι (Σολωμού 34-36) και Νίκαια (Πέτρου Ράλλη 527)!

langano coffee shops

Η πρόταση franchise των LANGANO αφορά σε καθαρόαιμα street coffee shops, με 100% εξειδίκευση στον καφέ. Διαθέτοντας ήδη ένα δίκτυο 9 καταστημάτων και με όπλα την πολυετή εμπειρία της διοικητικής ομάδας και τη δέσμευση στην ποιότητα, αποτελούν μια νέα, δυναμική πρόταση στον κλάδο της καφεστίασης.

Τα καταστήματα LANGANO προσφέρουν υψηλής ποιότητας καφέ και χειροποίητα σάντουιτς με επιλεγμένα φρέσκα προϊόντα, παρέχοντας υπηρεσίες take away και delivery. Όλα τα καταστήματα της αλυσίδας είναι πλήρως εξειδικευμένα και απόλυτα προσανατολισμένα στην παρασκευή του καλύτερου καφέ.

Η μητρική εταιρεία, με πολύ μεγάλη εμπειρία και πολυετή ενασχόληση στον κλάδο της καφεστίασης, δημιούργησε το concept των LANGANO, με στόχο να προσφέρει ποιοτικό καφέ, στις κορυφαίες προδιαγραφές και στις σωστές τιμές. Οι άριστες πρώτες ύλες, ο κατάλληλος εξοπλισμός, η τεχνογνωσία και η συνεπής τήρηση των διαδικασιών και των οδηγιών, προετοιμασίας και παρασκευής, διασφαλίζουν κορυφαία ποιότητα ροφημάτων σε κάθε κατάστημα LANGANO.

Για το δικό σου LANGANO ESRPESSO BAR, πάτησε δώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

LANGANO ESPRESSO BAR