2 διακρίσεις για τα Flocafé Espresso Room στα «Coffee Business Awards 2019»

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 10 Ιουλίου 2019
2 διακρίσεις για τα Flocafé Espresso Room στα «Coffee Business Awards 2019»

Τα Flocafé Espresso Room, με περισσότερα από 25 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ελληνική και διεθνή αγορά, απέσπασαν 2 διακρίσεις στα «Coffee Business Awards 2019» που διοργανώθηκαν εφέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από την Ethos Media.

Η πρωτοπόρος αλυσίδα στην αγορά του καφέ, απέσπασε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Top Coffee Chain Design, μια σημαντική διάκριση που επιβραβεύει τη διαρκή εξέλιξη ενός διαχρονικού σήματος. Επιπλέον, διακρίθηκε στην κατηγορία Top Barista Training Company για το πολυεπίπεδο σύστημα εκπαίδευσης των Baristi της αλυσίδας κατά τα πρότυπα του SCA (Specialty Coffee Association).

Η κ. Κατερίνα Παπαγεωργίου, Γενική Επιχειρησιακή Διευθύντρια Σημάτων του Κλάδου Εστίασης της Vivartia, δήλωσε σχετικά «Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για εμάς να διακρινόμαστε σε αυτούς τους δύο νευραλγικούς τομείς. Οι διακρίσεις αυτές αποτελούν επιβράβευση της μακράς πορείας μιας ιστορικής αλυσίδας που έχει συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη της κουλτούρας του καφέ στη χώρα μας.»

Η αλυσίδα Flocafe Espresso Room, η οποία αριθμεί περισσότερα από 100 σημεία πώλησης, συνεχίζει τη δυναμική της ανάπτυξη, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και ανανεώνεται διαρκώς, διατηρώντας την ταυτότητα και τον μοναδικό της χαρακτήρα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

FLOCAFÉ ESPRESSO ROOM