Η εταιρεία

Η εταιρεία

Το Franchise Success έχει συμπληρώσει 20 χρόνια συνεχούς παρουσίας, ενώ μέσα από τις εκδόσεις του, τις ημερίδες που διοργανώνει, τα workshops, τη συμμετοχή σε εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό και τα δύο διαδικτυκά portal που αναπτύσσει www.franchise-success.gr / www.franchiseportal.gr έχει ως στόχο να αναδείξει τη διέξοδο που μπορεί να δώσει το franchising στην επιχειρηματικότητα και να δώσει προτάσεις και λύσεις στις επιχειρηματικές αναζητήσεις και οράματα των νέων επενδυτών για την απόκτηση της δικής τους ατομικής επιχείρησης.

Καμπάνιες ειδικά διαμορφωμένες για τις ανάγκες κάθε εταιρείας εξασφαλίζουν άμεση επικοινωνία και αποτελεσματικότητα. Newsletters, franchise TV, e-magazines, διαδικτυακές έρευνες, νέα της αγοράς, επίκαιρη αρθρογραφία, συνεντεύξεις, επενδυτικές προτάσεις κ.ά αφορούν και ενημερώνουν τόσο τον υποψήφιο επενδυτή όσο και τις ίδιες τις αλυσίδες.

Το FRANCHISE SUCCESS εκπαιδεύει τους αναγνώστες του με σωστή ενημέρωση, συνειδητοποίηση, δυνατότητα επιλογής, εργαλεία αξιολόγησης.

Χάρις τα πολλαπλά μέσα κυκλοφορίας και διασποράς που έχει αναπτύξει προσεγγίζει διαφορετικά κοινά με την αναγνωρισιμότητα και την εγκυρότητα που το χαρακτηρίζει..