EXERETON, ο απόλυτος πρεσβευτής του healthy food που σκορπίζει απόλαυση!

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 17 Μαΐου 2018
EXERETON, ο απόλυτος πρεσβευτής του healthy food που σκορπίζει απόλαυση!

Συστήθηκε στο κοινό της Θεσσαλονίκης μόλις το 2017 και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έγινε το talk of the town! Στο EXERETON, το καταναλωτικό κοινό ανακάλυψε έναν μοναδικό πολυχώρο γεύσεων με υγιεινές απολαύσεις για κάθε στιγμή της ημέρας.

Στα ράφια του EXERETON ο πελάτης βρίσκει φρεσκοψημένους ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, θρεπτικά αλείμματα, new age γλυκά, νιφάδες granola, σοκολατένιες μπουκίτσες, ρολό κολοκύθας και πολλές ακόμα πρωτότυπες και λαχταριστές δημιουργίες! Πάντα με healthy προσανατολισμό, τα value for money προϊόντα του EXERETON χρησιμοποιούν υγιεινές τροφές και ελαφριά υλικά προσφέροντας γλυκές και αλμυρές προτάσεις για μικρούς και μεγάλους!

Απευθυνόμενο σε όλες τις ηλικιακές γκάμες, το EXERETON προτείνει άκρως λαχταριστές διατροφικές λύσεις! Τι πιο νόστιμο και συνάμα θρεπτικό από το να ξεκινήσεις τη μέρα σου με μια δυναμωτική μπάρα δημητριακών με υλικά της επιλογής σου; Μήπως προτιμάς τρουφάκια πορτοκαλιού στο κενό από τη δουλειά, τις σπουδές, ή το σχολείο για μικρά, γλυκά διαλείμματα; Τι θα έλεγες για ένα mix αποξηραμένων φρούτων, πλούσιο σε φυτικές ίνες μετά το γυμναστήριο; Για όσους τρώνε ελαφριά το βράδυ, το EXERETON προτείνει να «στολίσουν» τη σαλάτα τους με κινόα, πλούσια σε ωμέγα 3 λιπαρά, μαγνήσιο και σίδηρο, προσθέτοντάς της γεύση και χρώμα. Πρωί, μεσημέρι, απόγευμα, βράδυ, το EXERETON είναι εδώ για να προσφέρει στιγμές απόλαυσης στους «φανατικούς υποστηρικτές του που το επισκέπτονται ξανά και ξανά!

Στο EXERETON, η αγοραστική εμπειρία πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα! Το αποκλειστικό gluten free & vegan κατάστημα καλύπτει εκδηλώσεις όπως παιδικά parties, βαπτίσεις και εταιρικά events προσφέροντας τις ανάρπαστες και λαχταριστές λιχουδιές του, σε συμφέρουσες τιμές, διευρύνοντας ακόμα περισσότερο το αγοραστικό κοινό. Ο υποψήφιος συνεργάτης/franchisee που θα το επιλέξει εισέρχεται στην αγορά με τις καλύτερες προϋποθέσεις για ανάπτυξη, καθώς ακολουθά τη δοκιμασμένη «συνταγή» της ομάδας του EXERETON που παρουσιάζει μεγάλη επιτυχία σε ποικίλα καταναλωτικά κοινά.