Teaser_l'artigiano_diakovasilis

«Για τη L’ Artigiano κάθε νέος συνεργάτης είναι το «μικρό παιδί» της αλυσίδας, που πρέπει να μεγαλώσει με φροντίδα, επιμονή στους στόχους και προσήλωση στο αποτέλεσμα» λέει ο κ.  Νίκος Διακοβασίλης σε συνέντευξή του στο περιοδικό FRANCHISE SUCCESS.

Η L’ Artigiano προτείνει συνεργασία με τη Νο1 αλυσίδα διανομής ιταλικού φαγητού στην Ελλάδα, με υψηλή αναγνωρισομοτήτα και κατοχή σημαντικού μεριδίου της αγοράς εστίασης. Ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών της που καθημερινά αυξάνονται, παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας, με ποικιλία και ταχύτητα εξυπηρέτησης, οργανωμένο σύστημα λειτουργίας με ποιοτικό έλεγχο, μηχανογραφικό σύστημα διαχείρισης παραγγελιών  - πελατών , διαχείριση αγορών και έμπειρα στελέχη που καθοδηγούν και συντονίσουν καθημερινά τα καταστήματα. Πραγματοποιεί συνεχή έρευνα αγοράς για ανάπτυξη νέων προϊόντων και καλύτερων υπηρεσιών προς τον πελάτη με στόχο την αύξηση του μεριδίου αγοράς και τα καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα.

F.S.: Ποια πιστεύετε ότι είναι τα στοιχεία της L’artigiano που κάνουν την επενδυτική της πρόταση να ξεχωρίζει σε έναν ανταγωνιστικό χώρο;

Ν.Δ.: Η φιλοσοφία της εταιρείας L’ Artigiano εστιάζεται στο τρίπτυχο ποιότητα, σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση, με επίκεντρο πάντα τον πελάτη, στον οποίο προσφέρουμε απολαυστικές νοστιμιές για να ικανοποιούμε και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές μας.

Μαγειρεύουμε με όλη τη μαεστρία μας, καθημερινά επενδύουμε σε ποιοτικές πρώτες ύλες και αφήνουμε τον πελάτη μας να απολαύσει μέσα από μια μεγάλη ποικιλία το πιάτο που θα ικανοποιήσει τον ουρανίσκο του.

F.S.: Με ποια κριτήρια επιλέγετε τους franchisees σας;

Ν.Δ.: Η επιλογή του κατάλληλου Franchisee γίνεται με στόχο την εργασία των υποψηφίων μέσα στο κατάστημα σε διοικητική θέση, (Διευθυντής Καταστήματος) βασική προϋπόθεση να υπάρχει θέληση καθώς η προσωπική ενασχόληση στο χώρο της εστίασης είναι χρονοβόρα, διαρκής, χωρίς ωράριο και αρκετά υπεύθυνη. Κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά των συνεργατών μας είναι η υπευθυνότητα, η αφοσίωση στην επίτευξη των ετήσιων στόχων, η δυναμικότητα της προσωπικότητας τους καθώς επίσης και η αποφασιστικότητα.

F.S.: Ποια είναι η υποστήριξη της μητρικής εταιρίας πριν και μετά την έναρξη λειτουργίας ενός καταστήματος;

Ν.Δ.: Η L’ Artigiano φροντίζει ο συνεργάτης να λάβει ένα άρτια δομημένο και λειτουργικό κατάστημα.  Τα τμήματα της εταιρείας σε συνεργασία μεταξύ τους σχεδιάζουν προσεκτικά όλες τις λεπτομέρειες για την  σωστή έναρξη λειτουργίας του καταστήματος. Το τμήμα Παραγωγής & το τμήμα Ποιοτικού ελέγχου διενεργούν  αιφνιδιαστικούς ελέγχους για να διασφαλιστεί η ποιότητα των παρερχομένων υπηρεσιών κατά την διάρκεια των λειτουργιών. Επίσης η εταιρεία έχει αναπτύξει έναν μηχανισμό εύρεσης & αντικατάστασης προσωπικού, σε περίπτωση που το κατάστημα χρειάζεται άμεσα νέα άτομα ή αντικατάσταση υφιστάμενου προσωπικού. Το τμήμα marketing παρέχει συνεχή υποστήριξη καθ’ όλη την διάρκεια λειτουργίας τόσο σε διαφημιστικό υλικό, όσο και σε ενέργειες in–store  Marketing και direct mail marketing. Επιπλέον όλα τα τμήματα βρίσκονται στην διάθεση των συνεργατών για οτιδήποτε προκύψει πρέπει να υπογραμμιστεί ότι άμεσα λύνονται τα όποια προβλήματα προκύψουν ώστε να ενδυναμώνεται η εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων.

F.S.: Ποιοι είναι οι γενικότεροι στόχοι ανάπτυξης της εταιρίας για το έτος 2011 και τι κινήσεις γίνονται για να επιτευχθούν;

Ν.Δ.: Η εταιρεία L’ Artigiano ακολουθεί ένα συγκεκριμένο business plan για κάθε έτος. Σχεδιάζουμε προσεκτικά τα επόμενα βήματά μας για να επιτυγχάνουμε τους στόχους ανάπτυξής της εταιρείας.  Στις σημερινές οικονομικές συνθήκες η εταιρεία πιστεύει ότι υπάρχει δυνατότητα περαιτέρω ανάπτυξης στην ελληνική αγορά στοχεύοντας σε μεγάλες πόλεις της περιφέρειας.

Επόμενο άρθρο»

«Προηγούμενο άρθρο

Προσθέστε το σχόλιό σας