Teaser_yournuts_proionta_1

Για το Yournuts ο υγιεινός τρόπος ζωής δεν είναι μόδα αλλά στάση ζωής. Είναι πάθος. Αυτό το πάθος θέλει να μεταφέρει στους καταναλωτές που όλο και περισσότερο αναζητούν πιο υγιεινά προϊόντα. Η ψυχή του Yournuts, Σοφία Κωνσταντίνου, μας συστήνει το δημιούργημά της…

yournuts sofia kai kostas konstantinidis

Τα αδέλφια Κωνσταντίνου, Σοφία και Κώστας, βρίσκονται πίσω από τη δημιουργία του Yournuts.

Πότε και πώς γεννήθηκε η ιδέα της δημιουργίας τουYournuts;

Γεννήθηκε πριν 3 περίπου χρόνια, το 2017. Ξεκίνησε τελείως τυχαία από κάποια ταξίδια που κάναμε. Εκεί βρήκαμε κάποια πολύ ωραία προϊόντα που μας άρεσαν και σκεφτήκαμε να δοκιμάσουμε να εισάγουμε κάποια από αυτά αλλά και να ανοίξουμε μαζί με τον αδελφό μου τον Κώστα, ένα μαγαζί για να τα διαθέτουμε. Βέβαια, πέρα από τη διάθεση μοναδικών και εξαιρετικών προϊόντων, προτεραιότητά μας ήταν να προσφέρουμε υγιεινές λύσεις στο καταναλωτικό κοινό. Δηλαδή πηγαίνοντας το πρωί στη δουλειά σου, μπορείς να βρεις στο ένα υγιεινό πρωινό, αντί να πάρεις την κλασική τυρόπιτα που έχουν όλοι οι φούρνοι.

Πώς προέκυψε το όνομα Yournuts;

Το όνομα είναι λογοπαίγνιο βασικά. Είναι your nuts, που σημαίνει οι καρποί σου, αλλά έχει και την έννοια του you αre nuts που σημαίνει «είσαι τρελός»! Για αυτό και το r είναι γραμμένο ανάποδα στο logo, αν το παρατηρήσετε. Άρα έχει 2 ερμηνείες.

Ποια είναι η φιλοσοφία του Yournuts;

Αυτό που θέλουμε να προσφέρουμε στο κοινό είναι ποιότητα, κάτι πιο υγιεινό, γιατί ο υγιεινός τρόπος ζωής έχει γίνει όχι μόδα, είναι στάση και τρόπος ζωής. Διαπιστώνουμε ότι ο κόσμος αναζητά το πιο υγιεινό. Τον ενδιαφέρει τι έχει μέσα το κάθε προϊόν, τι θα δώσει στα παιδιά του.

Ποια προϊόντα βρίσκουμε στο Yournuts;

Κατ’ αρχήν μπορούμε να βρούμε επιλογές πρωινού. Καφές, τσάι, ροφήματα σοκολάτας, μπάρες δημητριακών, τραγανά κριτσίνια και αφράτα κρουασάν, γιααούρτι με granola και πολλά άλλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα περισσότερα από τα προϊόντα μας είναι χωρίς ζάχαρη. Χρησιμοποιούμε ως γλυκαντική ουσία το μέλι. Επίσης, από τις περισσότερες συνταγές μας λείπει το βούτυρο, ενώ διαθέτουμε πολλά gluten free προϊόντα. Μετά, περνάμε στα υγιεινά snack, όπως είναι οι ξηροί καρποί, τα αποξηραμένα φρούτα και οι πολύ ιδιαίτερες σοκολάτες, που εισάγουμε από τα καλύτερα εργοστάσια της Κωνσταντινούπολης. Έχουμε συνθέσεις δώρων, ένα προϊόν το οποία μας ανοίγει επίσης μία αγορά στις εταιρείες.

Ας εστιάσουμε λίγο στον καφέ…

Χρησιμοποιούμε εξαιρετικούς καφέδες από μεγάλες εταιρείες, όπως η Gran. Κατά καιρούς χρησιμοποιούμε και κάποια μονοποικιλιακά χαρμάνια, τα οποία εναλλάσσονται. Δηλαδή μπορεί να δουλέψουμε 2 μήνες Βραζιλία, 2 μήνες Αιθιοπία, 2 μήνες Γουατεμάλα. Από τους πελάτες μας ακούμε πάρα πολύ καλά λόγια. Χαρακτηριστικά μας έχουν πει: «Τόσα cafe στον δρόμο, ο δικός σας καφές δεν υπάρχει πουθενά. Προσέχουμε πάρα πολύ τον καφέ μας. Κάνουμε πολλές δοκιμές μέσα στη μέρα, ελέγχουμε συνέχεια τον εξοπλισμό μας. Πρέπει να καθαρίζεις με «ευλάβεια» τη μηχανή τη μηχανή για να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ρωτήσουμε ποιες ανάγκες του σημερινού καταναλωτή ήρθε να καλύψει το Yournuts;

Ο σύγχρονος καταναλωτής τα θέλει όλα! Θέλει και ποιότητα, θέλει και γρήγορη εξυπηρέτηση και θεωρώ πια ότι ο κόσμος είναι πιο ψαγμένος, αρχίζει και διαβάζει και ασχολείται με το θέμα τις διατροφής.

Για το δικό σου Yournuts πάτησε εδώ.

Επόμενο άρθρο»

«Προηγούμενο άρθρο

Προσθέστε το σχόλιό σας