Teaser_jfs_6534

Με πλεονεκτήματα την τεχνογνωσία των συντελεστών του και την επιμονή τους στη συνεχή βελτίωση, το Wok Spot δημιουργεί ιδιαίτερες ασιατικές γεύσεις που αναδεικνύονται χάρη στα ολόφρεσκα υλικά. Ο πελάτης συμμετέχει ενεργά στην όλη διαδικασία καθώς μπορεί να σχεδιάσει το δικό του γεύμα επιλέγοντας μέσα από μια πλούσια γευστική γκάμα. Το μυστικό της επιτυχίας; «Με καλό και ποιοτικό προϊόν προσεγγίσαμε σταδιακά όλον τον κόσμου του Ηρακλείου, που πλέον το θεωρεί «υποχρέωσή” του να επιλέγει το Wok Spot και την ασιατική κουζίνα έναντι άλλων», μας εξηγεί ο κ. Γιάννης Σουλτάτος, ιδρυτής του concept σε συνέντευξή του στο τρέχον τεύχος του FRANCHISE SUCCESS.

Αυθεντική ethnic street food εμπειρία, βασισμένη στο τρίπτυχο ταχύτητα – ποιότητα – τιμή που σε συνδυασμό με τις απολαυστικότερες ποικιλίες και γεύσεις έχουν κάνει το Wok Spot να ξεχωρίσει και να εδραιωθεί στην αγορά του Ηρακλείου στην Κρήτη. Προσφέρουν αυτό ακριβώς που αναζητά κάθε νέος franchisee: απόδοση, ρευστότητα και κέρδη.

Οι ουρές που σχηματίζονται έξω από το κατάστημα καθημερινά είναι ενδεικτικές της αποδοχής του concept από διαφορετικά κοινά και ελκύουν το ενδιαφέρον όσων θα ήθελαν να συνδυάσουν ένα ευέλικτο concept σε μια αγορά που γνωρίζει συνεχή άνοδο και εμπλουτίζει δυναμικά τον έτσι και αλλιώς ελκυστικό για τους επιχειρηματίες χώρο της εστίασης.

Ποια είναι όμως τα χαρακτηριστικά που δημιουργούν την επιτυχία για ένα concept της εστίασης και ειδικά στο street food; Ο κ. Γιάννης Σουλτάτος μας αποκαλύπτει...

Ποιοι είναι λοιπόν οι λόγοι που ο κόσμος εμπιστεύεται το WOK SPOT;

Το Wok Spot δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει την ανάγκη που υπήρχε στην αγορά του Ηρακλείου για ethnic φαγητό σε προσιτή τιμή. Ο στόχος μας εξ’ αρχής ήταν να δώσουμε μια αυθεντική εμπειρία στον πελάτη.

Το WOK SPOT προσφέρει μια ιδανική ευκαιρία franchise που χαρακτηρίζεται από ελκυστικό ύψος επένδυσης, υψηλά περιθώρια κέρδους, ευκολία στην καθημερινή λειτουργία και σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης.

Έγινε λοιπόν ένας αποτελεσματικός συνδυασμός του design του χώρου και του ποιοτικού φαγητού, ο οποίος φαίνεται να έκανε ολοένα και περισσότερους πελάτες να προσεγγίσουν το κατάστημα και να διατηρήσουν την προτίμησή τους.

Στο Wok Spot έχουμε τη φιλοσοφία της καθημερινής βελτίωσης και της μέγιστης δυνατής προσφοράς ποιότητας. Αυτό θεωρώ εντέλει πως έκανε το μαγαζί να ξεχωρίσει και να ριζωθεί στον κόσμου του Ηρακλείου. Το τρίπτυχο ταχύτητα-ποιότητα-τιμή μας δίνει ένα μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Το ποιοτικό asian street food βρήκε την ιδανική έκφρασή του στο Wok Spot το οποίο, έχοντας ανοίξει τα πανιά του προς την επιτυχία, συνδυάζει την ευελιξία με την τεχνογνωσία έχοντας κερδίσει την αποδοχή του κοινού.

Τι είναι αυτό που διαφοροποιεί το WOK SPOT από τα υπόλοιπα καταστήματα street food;

Στο δικό μας είδος, το ethnic street food, έχουμε σαφές πλεονέκτημα τιμής. Ωστόσο, στην Ελλάδα είμαστε, επομένως οφείλουμε να πάρουμε μερίδιο αγοράς από το σουβλάκι και την pizza. Αυτό το καταφέρνουμε μέσω της μοναδικότητας του φαγητού μας, του ολοκληρωμένου και επιτυχημένου concept μας και του επαγγελματισμού μας. Αναγνωρίζουμε την ανάγκη της ικανοποίησης του κάθε πελάτη, ακούμε κάθε παρατήρηση και προσαρμοζόμαστε ταχύτατα.

Ποιοι είναι οι άνθρωποι πίσω από το WOK SPOT;

Το Wok Spot δημιουργήθηκε από την επιτυχημένη συνεργασία των συντελεστών του. Ωστόσο, το μυστικό της επιτυχίας του κρύβεται πίσω από τη σεφ, Μαρία Βιδάκη. Εκείνη δημιούργησε το μενού, έστησε την κουζίνα και εκπαίδευσε τους μάγειρες. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το Wok Spot είναι το πνευματικό παιδί της.

Ποιο είναι το προφίλ του συνεργάτη που αναζητάτε εσείς;

Για εμάς, η σημαντικότερη αρετή που θα πρέπει να διαθέτει ένας franchisee είναι η αξιοπιστία. Αν υπάρχει διμερής ειλικρίνεια και εποικοδομητικός διάλογος, κάθε νέο μαγαζί θα πετύχει με την υποστήριξή μας.

Ο franchisee μπορεί να είναι είτε ένας επενδυτής που απλώς αναγνωρίζει μια ανάγκη της αγοράς έως ένα άτομο που θα μπορεί να ασχοληθεί προσωπικά. Το κοινό χαρακτηριστικό τους θα πρέπει να είναι βέβαια η όρεξη για δουλειά, η συνεργασία και η επιτυχία.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

Επόμενο άρθρο»

«Προηγούμενο άρθρο

Προσθέστε το σχόλιό σας