Teaser_genius

Το επαναστατικό κέντρο μελέτης Genius Kids επικεντρώνεται στον μαθητή και τις ιδιαίτερες προσωπικές ανάγκες του, ώστε να τον βοηθήσει να εντοπίσει τυχόν ελλείψεις και αδυναμίες και να αγαπήσει το διάβασμα. Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται είναι πρωτοποριακές και εξατομικευμένες, έχοντας σαν συνέπεια το παιδί να εξελίσσεται τόσο συναισθηματικά όσο και μαθησιακά βελτιώνοντας τις σχέσεις του, όχι μόνο με τον κοινωνικό του περίγυρο αλλά και με την οικογένειά του.

Το Genius Kids εισάγει έναν πρωτοποριακό τρόπο μελέτης με κύρια στοιχεία διαφοροποίησης την αξιοποίηση της ψηφιακήςτεχνολογίας, την καθοδήγηση από έναν έμπειρο Instructor,την εξατομικευμένη προσέγγιση και τις δομές ανάπτυξης τηςπροσωπικότητας του παιδιού.

Ο καινοτόμος τρόπος μελέτης, η παρουσία εξειδικευμένου δασκάλου και η ανάπτυξη της προσωπικότητας του μαθητή μέσα από σύγχρονες μεθόδους, αναδεικνύουν το Genius Kids σε χρήσιμο εργαλείο της μαθησιακής διαδικασίαςκαθώς καλύπτει μια πολύ σημαντική και χρήσιμη παράμετρο για συμπληρωματική εκπαίδευση στην Ελληνική κοινωνία. Ο franchisee θα είναι δημιουργικός και το γόητρο που θα αποκτήσει στην κοινότητα θα τροφοδοτεί την επιχειρηματική του προσπάθεια και τους προσωπικούς του στόχους.

«Η εφαρμογή, ο επαναπροσδιορισμός των δομών και η ένταξη της ψηφιακής μελέτης, βελτίωσαν τις πρακτικές του φροντιστηρίου και συνετέλεσαν στα εξής: Σχεδόν καθολική διακράτηση μαθητών, ορατά αποτελέσματα στους γονείς και ορατά αποτελέσματα στους μαθητές», αναφέρει χαρακτηριστικά για τα πρώτα χρόνια λειτουργίας αλλά και την πορεία του κέντρου μελέτης, ο κ. Βαγγέλης Μαγγανάς, Διευθύνων Σύμβουλος του Genius Kids, σε συνέντευξή του στο τρέχον τεύχος -63- του FRANCHISE SUCCESS..

Και ποιοί βρίσκονται λοιπόν πίσω από αυτή την επιτυχία;

Η Αναστασία Κοντορούδα (chief Instructor/co-founder) έδωσε το όνομα Genius kids και αφοσιώθηκε στη λειτουργία του κέντρου, o Γιάννης Τσουκάτος έδωσε την φράση «Ανακαλύψτε ένα νέο τρόπο μελέτης» και φροντίζει επικοινωνιακά το concept. H Φαίη Αντωνίου (επίκουρη καθηγήτρια ΦΠΨ) έδωσε την ιδέα των συναισθηματικών συνθηκών της αίθουσας και η Βικτώρια Σαμαρά (παιδοψυχολόγος) επιμελήθηκε με υπομονή την πληρότητα του concept. H Ελευθερία Μαγγανά (Instructor/co-founder) ασχολείται καθημερινά με τη διδασκαλία στο κέντρο.

Μια πρόταση για όλους όσους έχουν δυνατότητα και θέλουν να προσφέρουν στα παιδιά και στην οικογένεια…

Γιατί κάποιος να επιλέξει να ανοίξει το δικό του Genius Kids;

Γιατί θα έχει μια πολύ ποιοτική απασχόληση με καλή κερδοφορία. Η επένδυση είναι πολύ ασφαλής. Η πληρότητα του concept εγγυάται την αποτελεσματικότητα των στόχων που έχουν τεθεί και πετυχαίνει πολύ υψηλή διακράτηση των μαθητών. Δημιουργούμε πιστούς μαθητές και ικανοποιημένους γονείς. Ο franchisee θα είναι δημιουργικός και το γόητρο που θα κατακτήσει στην κοινότητα θα τροφοδοτεί την επιχειρηματική του προσπάθεια και τους προσωπικούς του στόχους.

Ποιος είναι για εσάς ο ιδανικός franchisee; Είναι απαραίτητο να προέρχεται από τον κλάδο της εκπαίδευσης;

Ο ιδανικός franchisee δεν είναι απαραίτητο να προέρχεται από τον χώρο της εκπαίδευσης. Είναι απαραίτητο να του αρέσει να εργάζεται με παιδιά και να θέλει να εκπαιδευτεί πάνω σε αυτό. Σημαντικό είναι το ενδιαφέρον που έχουμε από επαγγελματίες της ψυχικής υγείας των παιδιών για το concept μας. Πάθος και διάθεση προσφοράς είναι αξίες που είναι απαραίτητες για τον franchisee, καθώς και καλές σχέσεις με την κοινότητα. Η συνέπεια της δέσμευσης της αποστολής να «αλλάξει τις ζωές των παιδιών» στην κοινότητα είναι επίσης ένα χαρακτηριστικό που παίζει κυρίαρχο ρόλο στην επιλογή του franchisee.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

Επόμενο άρθρο»

«Προηγούμενο άρθρο

Προσθέστε το σχόλιό σας