Teaser_axia-frontistiria

Με την εκπαίδευση να βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της μέριμνας κάθε γονέα, ένα σύγχρονο και εξελιγμένο φροντιστήριο ξεχωρίζει και αναπτύσσεται ακόμα και εν μέσω οικονομικής κρίσης… Ο Όμιλος Φροντιστηρίων ΑΞΙΑ αποδεδειγμένα εδώ και 2 δεκαετίες μετρά… επιτυχίες, δίνοντας πλέον την ευκαιρία σε εκπαιδευτικούς να γίνουν κομμάτι αυτής της αλυσίδας!

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους…!», δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Tάκης Σουκαράς, Γενικός Δ/
ντης
του Ομίλου. Με ποσοστά που κυμαίνονται άνω του 90% (!), ο Όμιλος Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης ΑΞΙΑ, εξασφαλίζει την ολοκληρωμένη και επιτυχή προετοιμασία των μαθητών για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
«Οι (6) υπάρχουσες φροντιστηριακές μονάδες του Ομίλου μας στην Αττική, έχουν καταξιωθεί στη συνείδηση γονέων και μαθητών, ως οι πλέον αξιόπιστες και δυναμικές προτάσεις στην κατάκτηση και εδραίωση της γνώσης», υπογραμμίζει ο κ. Σουκαράς και μοιράζεται μαζί μας την επέκταση των δραστηριοτήτων της ΑΞΙΑ: «Εκτός από τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης, ο Όμιλος εγκαινίασε το 2012 το ΑΞΙΑ Φοιτητικό Φροντιστήριο και το 2013 το ibsuccess by Axia και συνεχίζουμε δυναμικά!»
Το εξειδικευμένο επιτελείο έμπειρων καθηγητών, οι καλογραμμένες και περιεκτικές εκδόσεις, η προσαρμογή της διδασκαλίας στις εκάστοτε εκπαιδευτικές απαιτήσεις, καθώς και η αποδεδειγμένη επίτευξη αποτελεσμάτων επί σειρά ετών αποτελούν μερικά μόνο από τα σημαντικά πλεονεκτήματα του εκπαιδευτικού οργανισμού. Την ειδοποιό διαφορά στο διδακτικό σχεδιασμό επιβεβαιώνει ο συνδυασμός της διδασκαλίας σε groups έως και έξι μαθητών, η ποιότητα των εκπαιδευτών, το μοναδικό σύστημα διδασκαλίας και η αξιοποίηση νέων τεχνολογιών. Ένα ολοκληρωμένο πακέτο που στηρίζεται στην πολυετή εμπειρία των ιδρυτών της, στον επαγγελματισμό, στο μεράκι, στο πάθος για ποιότητα και προσφορά και κυρίως στη δέσμευση σε αποδοτικές σχέσεις με τους συνεργάτες.

FRANCHISE με… ΑΞΙΑ

Τώρα πια, η ΑΞΙΑ μετατρέπεται σε μια ενδιαφέρουσα επενδυτική πρόταση! Τι μας αποκαλύπτει ο κ. Σουκαράς; «Στον Όμιλο ΑΞΙΑ συνεχίζουμε να επενδύουμε σε δικές μας φροντιστηριακές μονάδες, επιτυγχάνοντας υψηλές αποδόσεις, ενώ ταυτόχρονα επιλέξαμε και την ανάπτυξη μέσω του franchise -σε μια παράλληλη πορεία-, αναζητώντας συνεργάτες που θα μοιράζονται μαζί μας κοινές αρχές και στόχους!» τονίζει και διευκρινίζει: «Η επιχειρηματική πρόταση της ΑΞΙΑ απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς με όραμα, υπευθυνότητα και υψηλή αίσθηση συνεργασίας».
Μάλιστα, τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας του FRANCHISE SUCCESS αποκαλύπτουν ότι υπάρχει σημαντική ανάπτυξη της αγοράς Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης (19,58 %), ανάπτυξη που σε συνδυασμό με το νέο εκπαιδευτικό σύστημα και τις ευκαιρίες που προσφέρουν η τεχνολογία και το νέο θεσμικό πλαίσιο, θα προσδώσουν μια έντονη δυναμική στον κλάδο. Άλλωστε, όπως επισημαίνει ο κ. Σουκαράς, διαχρονικά σε περιόδους κρίσης και οικονομικής ύφεσης υπάρχει η τάση της επένδυσης στη γνώση. Αυτό το δεδομένο σε συνδυασμό με την αντίληψη του Έλληνα σχετικά με τη βαρύτητα των σπουδών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, καθιστά την επιχειρηματική πρόταση του Ομίλου ΑΞΙΑ πλήρως εναρμονισμένη με τις σύγχρονες τάσεις και αξίες.

Δυναμικό, εξελιγμένο,καινοτόμο!

«Το concept του Ομίλου ΑΞΙΑ είναι μπροστά, αφουγκράζεται τις ανάγκες της αγοράς, συγκροτεί ολιγομελή τμήματα, ενσωματώνει νέες τεχνολογίες λειτουργεί σε πολλαπλά επίπεδα σε όλο το φάσμα της εκπαίδευσης και εναρμονίζεται με το «αύριο» της αγοράς, μιας αγοράς που βρίσκεται και θα βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή!» υπογραμμίζει ο κ. Σουκαράς. Βασικό χαρακτηριστικό του επιχειρηματικού μοντέλου; Ο συνδυασμός αποδοτικής λειτουργίας με παράλληλη επίτευξη εκπαιδευτικού έργου υψηλού επιπέδου. «Η ένταξη σε ένα ισχυρό δίκτυο με τα παραπάνω χαρακτηριστικά αποτελεί ουσιαστική διέξοδο και αποτελεσματικό τρόπο αξιοποίησης των ευκαιριών που παρουσιάζονται, ενώ το χαμηλό αρχικό κόστος επένδυσης, σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνογνωσία που αξιοποιούν οι franchisees του φροντιστηρίου, καθιστούν την επένδυση ιδιαίτερα ελκυστική». Τα μηνύματα του κοινού; «Δυναμικό, εξελιγμένο και καινοτόμο, το σύστημα franchise της ΑΞΙΑ ήδη έχει αποσπάσει έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον και 2 μονάδες φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης σύντομα θα ανακοινωθούν!» αποκαλύπτει στο FRANCHISE SUCCESS ο κ. Σουκαράς.

 

Διαβάστε την πλήρη συνέντευξη του κ. Τ. Σουκαρά ΕΔΩ

Η συνέντευξη δημοσιεύθηκε στο FRANCHISE SUCCESS_V.54

Επόμενο άρθρο»

«Προηγούμενο άρθρο

Προσθέστε το σχόλιό σας