• «Το Παραδοσιακό αφουγκράζεται τις τάσεις της αγοράς, σεβόμενο όλα τα κοινά»

    δημοσιεύθηκε στις 29.03.2019

    Small_paradosiako-pites

    Τα καταστήματα Παραδοσιακό έχουν αγαπηθεί από το κοινό για τον εκλεκτό καφέ, τις χωριάτικες πίτες, τη μπουγάτσα, τα healthy σνακ και σάντουιτς από φρέσκα υλικά! Μάλιστα, η εταιρεία με πάθος για εξέλιξη, ήταν η πρώτη που μας παρουσίασε μια πλήρη γκάμα 22 προϊόντων gluten free. Για τα συγκεκριμένα προϊόντα μίλησε στο FRANCHISE SUCCESS ο κ. Δημήτρης Κολωνιάρης, σεφ του Παραδοσιακό, ο οποίος εξήγησ...

  • Franchising με Husse, τον παγκόσμιο ηγέτη στο pet food delivery!

    δημοσιεύθηκε στις 26.03.2019

    Small_husse-personnel2

    Όσοι έχουν κατοικίδια, γνωρίζουν πως και αυτά αποτελούν ισάξια μέλη της οικογένειας τα οποία χρειάζονται αγάπη και φροντίδα! Η Husse, ο μεγαλύτερος ηγέτης στην κατ‘ οίκον διανομή ποιοτικής τροφής για κατοικίδια, γνωρίζει απόλυτα τις ανάγκες των «πιστών» μας φίλων, αλλά και των «γονέων». Αριθμώντας ήδη 1300 franchise σε όλο τον κόσμο (Αγγλία, Κύπρο, Γερμανία, ΗΠΑ, Ολλανδία, Ρωσία κ.ά.) και με 53...

  • Franchising με EXPRESS MARKET: ποια τα οφέλη του συνεργάτη;

    δημοσιεύθηκε στις 04.03.2019

    Small_express-market1

    Ο κλάδος των Τροφίμων-Ποτών παρουσιάζει μια θεαματική ανάπτυξη την τελευταία τετραετία, παρά τις ανακατατάξεις, σε ένα περιβάλλον συνεχόμενων εξαγορών. Σε αυτό το πλαίσιο, η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. με ισχυρά εφόδια αναπτύσσεται σε υγιείς βάσεις και προτείνει ένα δυναμικό μοντέλο franchise στον χώρο της μικρής λιανικής, τα EXPRESS MARKET. Πώς απαντούν στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή και γι...

  • Bizzy Bee: η γευστική «μέλισσα» πετά και στο Λονδίνο!

    δημοσιεύθηκε στις 23.01.2019

    Small_bizzy bee

    Συστήθηκε στο κοινό της Λευκωσίας τον Αύγουστο του 2017 και κατόρθωσε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να εδραιωθεί στην καρδιά του κοινού. Ο λόγος φυσικά για το bizzy bee, το νεανικό casual all day breakfast & brunch της Κύπρου, που γνωρίζοντας την επιτυχία, αναμένεται να επεκταθεί με το σύστημα franchise και στο Λονδίνο. Τα αξεπέραστα πιάτα γλυκών και αλμυρών προτάσεων, που προσφέ...

  • The Juice Bar: "με πίστη στη δουλειά και το λογότυπό μας η επιτυχία είναι δεδομένη"

    δημοσιεύθηκε στις 19.11.2018

    Small_thejuicebar

    Συνέντευξη με τον κ. Μαρίνο Ράλλη, συνιδιοκτήτη της THE JUICE BAR Ξεκίνησε από την Πάτρα το 2015, μυώντας το κοινό στα οφέλη και τις απολαύσεις μιας healthy και "ζουμερής" καθημερινότητας.  Η The Juice Bar, με έναν πλούσιο κατάλογο φρέσκων χυμών, θρεπτικών σνακ και εξαιρετικού καφέ έγινε η απαραίτητη καθημερινή συνήθεια της πόλης, εξαπλώνοντας το δίκτυό της με τη μέθοδο του franchising σε 5 σ...

  • «Κανείς δεν ξέρει το κουλούρι καλύτερα από το Mon Kulur»

    δημοσιεύθηκε στις 04.12.2018

    Small_monkulur-paradosi

    Είναι η Νο1 αλυσίδα κουλουριών στην Ελλάδα. Και με παράδοση 3 γενεών στην αρτοποιία προσφέρει το καλύτερο κουλούρι της αγοράς σε συνδυασμό με εξαιρετικό καφέ από εξειδικευμένους baristi. Concept διαχρονικό και ταυτόχρονα μοναδικό, το Μon Kulur αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη πρόταση franchise που συνδυάζει τα 2 πιο δυναμικά προϊόντα της αγοράς σε 1 κατάστημα. Τι σημαίνει Mon Kulur και ποια είνα...

  • Rey Pablo, το σύγχρονο concept της εστίασης με την ποιοτική προσέγγιση σε κάθε τομέα!

    δημοσιεύθηκε στις 22.11.2018

    Small_reypablo

    Το all day café-bar-restaurant συστήθηκε στο κοινό της Βούλας το 2014 και πολύ γρήγορα έκανε τη διαφορά στον χώρο της εστίασης για την ιδιαίτερη ταυτότητά του και το πρωτότυπο μενού του που εστιάζει στην κάθε ώρα της ημέρας ξεχωριστά! Το 2017 το Rey Pablo ταξίδεψε και στο Μαρούσι, με τη δημιουργία ενός franchise καταστήματος. Πώς ξεκίνησε η ιδέα για το Rey Pablo; Ποια είναι τα στοιχεία που το κ...

  • Παραδοσιακό: ποιοτικά και γρήγορα σνακ όλη τη διάρκεια της μέρας!

    δημοσιεύθηκε στις 16.11.2018

    Small_paradosiako

    Ποιοτικό καφέ και ροφήματα, ζεστά και κρύα σνακ, πίτες, μπουγάτσες και μια τεράστια γκάμα από σφολιατοειδή, σαλάτες και πολλές άλλες γευστικές επιλογές θα τις βρείτε στο Παραδοσιακό που εδώ και 25 χρόνια αποδεικνύει την εμμονή που έχει στην ποιότητα! Πώς ξεκίνησε η ιστορία του; Ποιες είναι οι αξίες που πρεσβεύει; Ποια τα οφέλη της συνεργασίας με το Παραδοσιακό; Συνομιλήσαμε με τον κ. Αλέξη Κομμ...

  • "Το Spoon προσφέρει γρήγορο και ποιοτικό φαγητό για πολλαπλά κοινά"

    δημοσιεύθηκε στις 13.11.2018

    Small_spoon-15

    Το Spoon άνοιξε τις πόρτες του το 2012 στη Θεσσαλονίκη, και σήμερα συνεχίζει να μυεί κοινά κάθε ηλικίας στην τέχνη της all day απόλαυσης. Χορταστικά πιάτα και λαχταριστές δημιουργίες «προκαλούν» και ανεβάζουν τη διάθεση των επισκεπτών χρίζοντας το Spoon ιδανικό στέκι για διασκέδαση και ποιοτικό value for money φαγητό. Ο κ. Δημήτρης Ηλίας, ιδιοκτήτης του Spoon αναλύει τα σημεία διαφοροποίησης...

  • "H Bufala Gelato δίνει το όφελος της παραγωγής κατευθείαν στον franchisee"

    δημοσιεύθηκε στις 12.11.2018

    Small_bufala

    Το πρώτο που σε συνεπαίρνει όταν επισκέπτεσαι μια gelateria Bufala Gelato είναι η γλυκιά μυρωδιά της φρεσκοψημένης βάφλας που σε τυλίγει.  Ζύμες που φτιάχνονται a la carte με τη μοναδική συνταγή της εταιρείας ψήνονται για να υποδεχτούν το φρέσκο παγωτό ημέρας και μικροί και μεγάλοι επισκέπτονται ξανά και ξανά τα καταστήματα για να γευτούν το πιο φρέσκο και γευστικό παγωτό της πόλης. Η Bufala G...