• The Juice Bar: "με πίστη στη δουλειά και το λογότυπό μας η επιτυχία είναι δεδομένη"

    δημοσιεύθηκε στις 19.11.2018

    Small_thejuicebar

    Συνέντευξη με τον κ. Μαρίνο Ράλλη, συνιδιοκτήτη της THE JUICE BAR Ξεκίνησε από την Πάτρα το 2015, μυώντας το κοινό στα οφέλη και τις απολαύσεις μιας healthy και "ζουμερής" καθημερινότητας.  Η The Juice Bar, με έναν πλούσιο κατάλογο φρέσκων χυμών, θρεπτικών σνακ και εξαιρετικού καφέ έγινε η απαραίτητη καθημερινή συνήθεια της πόλης, εξαπλώνοντας το δίκτυό της με τη μέθοδο του franchising σε 5 σ...

  • «Κανείς δεν ξέρει το κουλούρι καλύτερα από το Mon Kulur»

    δημοσιεύθηκε στις 04.12.2018

    Small_monkulur-paradosi

    Είναι η Νο1 αλυσίδα κουλουριών στην Ελλάδα. Και με παράδοση 3 γενεών στην αρτοποιία προσφέρει το καλύτερο κουλούρι της αγοράς σε συνδυασμό με εξαιρετικό καφέ από εξειδικευμένους baristi. Concept διαχρονικό και ταυτόχρονα μοναδικό, το Μon Kulur αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη πρόταση franchise που συνδυάζει τα 2 πιο δυναμικά προϊόντα της αγοράς σε 1 κατάστημα. Τι σημαίνει Mon Kulur και ποια είνα...

  • Rey Pablo, το σύγχρονο concept της εστίασης με την ποιοτική προσέγγιση σε κάθε τομέα!

    δημοσιεύθηκε στις 22.11.2018

    Small_reypablo

    Το all day café-bar-restaurant συστήθηκε στο κοινό της Βούλας το 2014 και πολύ γρήγορα έκανε τη διαφορά στον χώρο της εστίασης για την ιδιαίτερη ταυτότητά του και το πρωτότυπο μενού του που εστιάζει στην κάθε ώρα της ημέρας ξεχωριστά! Το 2017 το Rey Pablo ταξίδεψε και στο Μαρούσι, με τη δημιουργία ενός franchise καταστήματος. Πώς ξεκίνησε η ιδέα για το Rey Pablo; Ποια είναι τα στοιχεία που το κ...

  • Παραδοσιακό: ποιοτικά και γρήγορα σνακ όλη τη διάρκεια της μέρας!

    δημοσιεύθηκε στις 16.11.2018

    Small_paradosiako

    Ποιοτικό καφέ και ροφήματα, ζεστά και κρύα σνακ, πίτες, μπουγάτσες και μια τεράστια γκάμα από σφολιατοειδή, σαλάτες και πολλές άλλες γευστικές επιλογές θα τις βρείτε στο Παραδοσιακό που εδώ και 25 χρόνια αποδεικνύει την εμμονή που έχει στην ποιότητα! Πώς ξεκίνησε η ιστορία του; Ποιες είναι οι αξίες που πρεσβεύει; Ποια τα οφέλη της συνεργασίας με το Παραδοσιακό; Συνομιλήσαμε με τον κ. Αλέξη Κομμ...

  • "Το Spoon προσφέρει γρήγορο και ποιοτικό φαγητό για πολλαπλά κοινά"

    δημοσιεύθηκε στις 13.11.2018

    Small_spoon-15

    Το Spoon άνοιξε τις πόρτες του το 2012 στη Θεσσαλονίκη, και σήμερα συνεχίζει να μυεί κοινά κάθε ηλικίας στην τέχνη της all day απόλαυσης. Χορταστικά πιάτα και λαχταριστές δημιουργίες «προκαλούν» και ανεβάζουν τη διάθεση των επισκεπτών χρίζοντας το Spoon ιδανικό στέκι για διασκέδαση και ποιοτικό value for money φαγητό. Ο κ. Δημήτρης Ηλίας, ιδιοκτήτης του Spoon αναλύει τα σημεία διαφοροποίησης...

  • "H Bufala Gelato δίνει το όφελος της παραγωγής κατευθείαν στον franchisee"

    δημοσιεύθηκε στις 12.11.2018

    Small_bufala

    Το πρώτο που σε συνεπαίρνει όταν επισκέπτεσαι μια gelateria Bufala Gelato είναι η γλυκιά μυρωδιά της φρεσκοψημένης βάφλας που σε τυλίγει.  Ζύμες που φτιάχνονται a la carte με τη μοναδική συνταγή της εταιρείας ψήνονται για να υποδεχτούν το φρέσκο παγωτό ημέρας και μικροί και μεγάλοι επισκέπτονται ξανά και ξανά τα καταστήματα για να γευτούν το πιο φρέσκο και γευστικό παγωτό της πόλης. Η Bufala G...

  • "Στην ελληνική αγορά δεν υπάρχει τίποτα που να μοιάζει με το THE BIG KAHUNA"

    δημοσιεύθηκε στις 12.11.2018

    Small_thebigkahuna (46)

    Είναι εξωτικό, fun και «ανορθόδοξο». Το THE BIG KAHUNA σερβίρει burger στρουθοκάμηλου, κεφτεδάκια κροκόδειλου και πολλές ακόμα ιδιαίτερες νοστιμιές, συστήνοντας στο κοινό τις πιο τροπικές και νόστιμες street κουζίνες του κόσμου. Με μακρά εμπειρία στον χώρο της εστίασης, οι εμπνευστές του THE BIG KAHUNA δημιούργησαν ένα σύστημα franchise με ξεχωριστή ταυτότητα. Στηριγμένο σε ένα concept που αγα...

  • «Το Duck Soup είναι ό,τι πιο μοντέρνο υπάρχει στην εστίαση»

    δημοσιεύθηκε στις 25.09.2018

    Small_duck soup

    Το artisanal café συστήθηκε στο κοινό στα τέλη του 2014 και από τότε έχει μετατραπεί στον απόλυτο προορισμό για χαλάρωση και ξεκούραση. Σαν μια όαση στο κέντρο της Αθήνας, ο πελάτης στο Duck Soup απολαμβάνει gourmet snacks με τη συνοδεία ποιοτικών ροφημάτων, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Παρέες φοιτητών, άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, εργαζόμενοι, το επιλέγουν, ...

  • «Το The Salad Project είναι υγιεινό, προσιτό και γρήγορο!»

    δημοσιεύθηκε στις 01.06.2018

    Small_the salad project

    Σήμερα το σύγχρονο κοινό είναι πιο πολυάσχολο από ποτέ. Οι γρήγοροι καθημερινοί ρυθμοί και ο έντονος τρόπος ζωής μας κάνουν να εκμεταλλευόμαστε το κάθε λεπτό στο έπακρο. Ο οργανισμός μας όμως χρειάζεται ενέργεια για να ανταπεξέλθει και η The Salad Project το ξέρει καλά αυτό. Με ένα μενού ειδικά σχεδιασμένο για τον σύγχρονο καταναλωτή που θέλει να τρώει υγιεινά και γευστικά γεύματα, το The Sala...

  • Café Mé: Τα δυνατά brands αποτελούν πρότυπο στο franchising

    δημοσιεύθηκε στις 01.03.2018

    Small_cafe

    Η μέθοδος του franchising αποτελεί ένα αρκετά διαδεδομένο μοντέλο ανάπτυξης των επιχειρήσεων και στην ελληνική αγορά. Ο κλάδος της Eστίασης έχει καταγράψει ιδιαίτερα εντυπωσιακή πορεία τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζοντας έντονο ανταγωνισμό. O Γιώργος Ανδρεάδης και ο Αποστόλης Νταϊλιάνης, CEO και Υπεύθυνος Marketing & Ανάπτυξης Franchise, της αλυσίδας Café Mé, αντίστοιχα, κάνουν τη δική το...