• ΠΕΡΙΚΑΦΕ: «Για εμάς, η βάση όλων είναι ο καφές»

    δημοσιεύθηκε στις 26.07.2019

    Small_perikafe-lazaridis1

    Όλα ξεκίνησαν το 2008 στον Πειραιά όπου μας συστήθηκε το πρώτο ΠΕΡΙΚΑΦΕ. Ο κόσμος το αγάπησε για την ποιότητα που προφέρει σε όλα τα επίπεδα. Από τον καφέ, τα προϊόντα, το προσωπικό μέχρι και την αρχιτεκτονική, το ΠΕΡΙΚΑΦΕ έχει αποτυπώσει τη δική του ταυτότητα στον χώρο, σημειώνοντας επιτυχία σε όποιο σημείο ανοίγει. Συναντήσαμε τον κ. Βασίλη Λαζαρίδη, Ιδρυτή του concept, ο οποίος μας εξηγεί το...

  • «Το JOIN juice bars είναι μια φρέσκια πρόταση με μεγάλη προοπτική ανάπτυξης»

    δημοσιεύθηκε στις 17.07.2019

    Small_join-juice-bars-thesaloniki (2)

    ‘Εκαναν την εμφάνισή τους το 2014 στη Θεσσαλονίκη και πολύ σύντομα αγαπήθηκαν από το κοινό. Ο λόγος; Τα JOIN juice bars μας σύστησαν έναν νέο τρόπο ζωής, όπου η χαρά, η ζωντάνια, η φρεσκάδα και η υγεία γίνονται ένα, καλύπτοντας τις ανάγκες διασκέδασης και διατροφής του σύγχρονου ανθρώπου! Σήμερα, το δίκτυο αριθμεί 5 εταιρικά καταστήματα, ενώ πρόσφατα μας σύστησε το πρώτο κατάστημα μέσω συνεργασ...

  • Το Jackaroo μέσ' από τη ματιά του εμπνευστή του

    δημοσιεύθηκε στις 16.07.2019

    Small_jackaroo-tikka masala-franchise (2)

    Ποτέ το street food δεν είχε περισσότερα gourmet στοιχεία. Το Jackaroo είναι το νέο concept που μας σύστησε το sandwich, κατά τα πρότυπα του εξωτερικού και μπήκε στην αγορά του franchising, ανοίγοντας σημαντικούς δρόμους για επενδύσεις και κερδοφορία. Ο κ. Μιχάλης Μαντζουράνης, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το «πεντανόστιμο concept», μας μιλά για την ιδέα του Jackaroo, για τη μοναδική ποιό...

  • Mon Kulur: Η ποιότητα ως αποτέλεσμα της εκπαίδευσης

    δημοσιεύθηκε στις 10.07.2019

    Small_mon_kulur-stathis-kai-thodoris-karadimas1

    Είναι νέοι, αλλά διαθέτουν ιστορία μισού αιώνα. Μπορεί επίσης να είναι σύγχρονοι, αλλά παραμένουν παραδοσιακοί. Μέσα σε λίγα χρόνια έχουν δημιουργήσει μια εξαιρετικά ισχυρή αλυσίδα που ξέρει πώς να «ζυμώνει» την επιτυχία με το πιο νόστιμο και ποιοτικό κουλούρι και τον πιο γλυκόπιοτο καφέ της αγοράς. Οι Στάθης και Θοδωρής Καραδήμας είναι τα δύο αδέρφια που βρίσκονται πίσω από την επιτυχία της M...

  • Piazza di Ritrovo: "πολυεπίπεδη" απόλαυση σε ένα γευστικό στέκι

    δημοσιεύθηκε στις 06.06.2019

    Small_piazza-di-ritrovo-pizza1

    To 2016 η Αργυρούπολη απέκτησε το δικό της στέκι, όπου μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν αυθεντικές ιταλικές πίτσες, αφράτα πεϊνιρλί, κολασμένα βαφλομπέργκερ, θεϊκές κρέπες και πολλά ακόμα λαχταριστά σνακ, όλα σε value for money τιμές. Ποια τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της piazza di Ritrovo και για ποιον λόγο να την επιλέξει ο υποψήφιος συνεργάτης; Βρεθήκαμε με τον Παναγιώτη Χρονόπουλο και τον ...

  • «Το Παραδοσιακό αφουγκράζεται τις τάσεις της αγοράς, σεβόμενο όλα τα κοινά»

    δημοσιεύθηκε στις 29.03.2019

    Small_paradosiako-pites

    Τα καταστήματα Παραδοσιακό έχουν αγαπηθεί από το κοινό για τον εκλεκτό καφέ, τις χωριάτικες πίτες, τη μπουγάτσα, τα healthy σνακ και σάντουιτς από φρέσκα υλικά! Μάλιστα, η εταιρεία με πάθος για εξέλιξη, ήταν η πρώτη που μας παρουσίασε μια πλήρη γκάμα 22 προϊόντων gluten free. Για τα συγκεκριμένα προϊόντα μίλησε στο FRANCHISE SUCCESS ο κ. Δημήτρης Κολωνιάρης, σεφ του Παραδοσιακό, ο οποίος εξήγησ...

  • Franchising με Husse, τον παγκόσμιο ηγέτη στο pet food delivery!

    δημοσιεύθηκε στις 26.03.2019

    Small_husse-personnel2

    Όσοι έχουν κατοικίδια, γνωρίζουν πως και αυτά αποτελούν ισάξια μέλη της οικογένειας τα οποία χρειάζονται αγάπη και φροντίδα! Η Husse, ο μεγαλύτερος ηγέτης στην κατ‘ οίκον διανομή ποιοτικής τροφής για κατοικίδια, γνωρίζει απόλυτα τις ανάγκες των «πιστών» μας φίλων, αλλά και των «γονέων». Αριθμώντας ήδη 1300 franchise σε όλο τον κόσμο (Αγγλία, Κύπρο, Γερμανία, ΗΠΑ, Ολλανδία, Ρωσία κ.ά.) και με 53...

  • Franchising με EXPRESS MARKET: ποια τα οφέλη του συνεργάτη;

    δημοσιεύθηκε στις 04.03.2019

    Small_express-market1

    Ο κλάδος των Τροφίμων-Ποτών παρουσιάζει μια θεαματική ανάπτυξη την τελευταία τετραετία, παρά τις ανακατατάξεις, σε ένα περιβάλλον συνεχόμενων εξαγορών. Σε αυτό το πλαίσιο, η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. με ισχυρά εφόδια αναπτύσσεται σε υγιείς βάσεις και προτείνει ένα δυναμικό μοντέλο franchise στον χώρο της μικρής λιανικής, τα EXPRESS MARKET. Πώς απαντούν στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή και γι...

  • Bizzy Bee: η γευστική «μέλισσα» πετά και στο Λονδίνο!

    δημοσιεύθηκε στις 23.01.2019

    Small_bizzy bee

    Συστήθηκε στο κοινό της Λευκωσίας τον Αύγουστο του 2017 και κατόρθωσε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να εδραιωθεί στην καρδιά του κοινού. Ο λόγος φυσικά για το bizzy bee, το νεανικό casual all day breakfast & brunch της Κύπρου, που γνωρίζοντας την επιτυχία, αναμένεται να επεκταθεί με το σύστημα franchise και στο Λονδίνο. Τα αξεπέραστα πιάτα γλυκών και αλμυρών προτάσεων, που προσφέ...

  • The Juice Bar: "με πίστη στη δουλειά και το λογότυπό μας η επιτυχία είναι δεδομένη"

    δημοσιεύθηκε στις 19.11.2018

    Small_thejuicebar

    Συνέντευξη με τον κ. Μαρίνο Ράλλη, συνιδιοκτήτη της THE JUICE BAR Ξεκίνησε από την Πάτρα το 2015, μυώντας το κοινό στα οφέλη και τις απολαύσεις μιας healthy και "ζουμερής" καθημερινότητας.  Η The Juice Bar, με έναν πλούσιο κατάλογο φρέσκων χυμών, θρεπτικών σνακ και εξαιρετικού καφέ έγινε η απαραίτητη καθημερινή συνήθεια της πόλης, εξαπλώνοντας το δίκτυό της με τη μέθοδο του franchising σε 5 σ...