• Ζήσης - Ψαράκι στο Χωνάκι: Από τα δίκτυα στο… χωνάκι

    δημοσιεύθηκε στις 03.10.2019

    Small_zisis-take-away

    Ο κ. Ζήσης Παπαζήσης, όντας ανήσυχο πνεύμα, ήθελε να κάνει τη διαφορά στην αγορά της εστίασης. Να δημιουργήσει κάτι διαφορετικό που δεν είχαμε ξαναδεί! Έτσι, το 2017 πήρε την απόφαση να κάνει την ψαρολιχουδιά, υπόθεση… του δρόμου, καθιστώντας την προσιτή σε όλους! Το όνομα αυτού; «Ζήσης - Ψαράκι στο Χωνάκι! «Σκέφτηκα, με ποιον τρόπο μπορεί να μεταφερθεί το ψάρι; Και μου ήρθε στο μυαλό η Ιχθυόσκ...

  • GYM BASE BOOTEX: Γνωρίζοντας τον άνθρωπο, πίσω από την επιτυχία της αλυσίδας

    δημοσιεύθηκε στις 16.09.2019

    Small_gym-base-mpalatsinos

    Διαθέτει πολυετή τεχνογνωσία στο επιχειρείν, μια εξαιρετική προπονητική κατάρτιση, ενώ θα τον αποκαλούσαμε αιώνιο μαθητή αλλά και παντοτινό δάσκαλο. Ο κ. Πάνος Μπαλατσινός, Διευθύνων Σύμβουλος της αλυσίδας GYM BASE BOOTEX, μας επανασυστήνει την έννοια του fitness, όπως τη γνωρίσαμε στην Αμερική και όπως τη διαδέχεται σταδιακά ο υπόλοιπος κόσμος, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας. Όπως ο ίδιος τον...

  • ΠΕΡΙΚΑΦΕ: «Η εκπαίδευση του franchisee κύριο μέλημά μας»

    δημοσιεύθηκε στις 16.09.2019

    Small_perikafe-lazaridis2

    Από τον Πειραιά, στο Σύνταγμα και πρόσφατα στη Νέα Σμύρνη, το ΠΕΡΙΚΑΦΕ μας ταξιδεύει σε El Salvador, Costa Rica, Sidamo και Guatemala με τα επιλεγμένα blends και τα μονοποικιλιακά χαρμάνια που προσφέρει, αλλάζοντας ό,τι γνωρίζαμε έως σήμερα για την καφεστίαση! Για ποιους λόγους να το επιλέξετε; Συναντήσαμε τον Βασίλη Λαζαρίδη, Ιδρυτή του concept, ο οποίος μας μίλησε για τα οφέλη του υποψήφιου σ...

  • ΠΕΡΙΚΑΦΕ: «Για εμάς, η βάση όλων είναι ο καφές»

    δημοσιεύθηκε στις 26.07.2019

    Small_perikafe-lazaridis

    Όλα ξεκίνησαν το 2008 στον Πειραιά όπου μας συστήθηκε το πρώτο ΠΕΡΙΚΑΦΕ. Ο κόσμος το αγάπησε για την ποιότητα που προφέρει σε όλα τα επίπεδα. Από τον καφέ, τα προϊόντα, το προσωπικό μέχρι και την αρχιτεκτονική, το ΠΕΡΙΚΑΦΕ έχει αποτυπώσει τη δική του ταυτότητα στον χώρο, σημειώνοντας επιτυχία σε όποιο σημείο ανοίγει. Συναντήσαμε τον κ. Βασίλη Λαζαρίδη, Ιδρυτή του concept, ο οποίος μας εξηγεί το...

  • «Το JOIN juice bars είναι μια φρέσκια πρόταση με μεγάλη προοπτική ανάπτυξης»

    δημοσιεύθηκε στις 17.07.2019

    Small_join-juice-bars-thesaloniki (2)

    ‘Εκαναν την εμφάνισή τους το 2014 στη Θεσσαλονίκη και πολύ σύντομα αγαπήθηκαν από το κοινό. Ο λόγος; Τα JOIN juice bars μας σύστησαν έναν νέο τρόπο ζωής, όπου η χαρά, η ζωντάνια, η φρεσκάδα και η υγεία γίνονται ένα, καλύπτοντας τις ανάγκες διασκέδασης και διατροφής του σύγχρονου ανθρώπου! Σήμερα, το δίκτυο αριθμεί 5 εταιρικά καταστήματα, ενώ πρόσφατα μας σύστησε το πρώτο κατάστημα μέσω συνεργασ...

  • Το Jackaroo μέσ' από τη ματιά του εμπνευστή του

    δημοσιεύθηκε στις 16.07.2019

    Small_jackaroo-tikka masala-franchise (2)

    Ποτέ το street food δεν είχε περισσότερα gourmet στοιχεία. Το Jackaroo είναι το νέο concept που μας σύστησε το sandwich, κατά τα πρότυπα του εξωτερικού και μπήκε στην αγορά του franchising, ανοίγοντας σημαντικούς δρόμους για επενδύσεις και κερδοφορία. Ο κ. Μιχάλης Μαντζουράνης, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το «πεντανόστιμο concept», μας μιλά για την ιδέα του Jackaroo, για τη μοναδική ποιό...

  • Mon Kulur: Η ποιότητα ως αποτέλεσμα της εκπαίδευσης

    δημοσιεύθηκε στις 10.07.2019

    Small_mon_kulur-stathis-kai-thodoris-karadimas1

    Είναι νέοι, αλλά διαθέτουν ιστορία μισού αιώνα. Μπορεί επίσης να είναι σύγχρονοι, αλλά παραμένουν παραδοσιακοί. Μέσα σε λίγα χρόνια έχουν δημιουργήσει μια εξαιρετικά ισχυρή αλυσίδα που ξέρει πώς να «ζυμώνει» την επιτυχία με το πιο νόστιμο και ποιοτικό κουλούρι και τον πιο γλυκόπιοτο καφέ της αγοράς. Οι Στάθης και Θοδωρής Καραδήμας είναι τα δύο αδέρφια που βρίσκονται πίσω από την επιτυχία της M...

  • Piazza di Ritrovo: "πολυεπίπεδη" απόλαυση σε ένα γευστικό στέκι

    δημοσιεύθηκε στις 06.06.2019

    Small_piazza-di-ritrovo-pizza1

    To 2016 η Αργυρούπολη απέκτησε το δικό της στέκι, όπου μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν αυθεντικές ιταλικές πίτσες, αφράτα πεϊνιρλί, κολασμένα βαφλομπέργκερ, θεϊκές κρέπες και πολλά ακόμα λαχταριστά σνακ, όλα σε value for money τιμές. Ποια τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της piazza di Ritrovo και για ποιον λόγο να την επιλέξει ο υποψήφιος συνεργάτης; Βρεθήκαμε με τον Παναγιώτη Χρονόπουλο και τον ...

  • «Το Παραδοσιακό αφουγκράζεται τις τάσεις της αγοράς, σεβόμενο όλα τα κοινά»

    δημοσιεύθηκε στις 29.03.2019

    Small_paradosiako-pites

    Τα καταστήματα Παραδοσιακό έχουν αγαπηθεί από το κοινό για τον εκλεκτό καφέ, τις χωριάτικες πίτες, τη μπουγάτσα, τα healthy σνακ και σάντουιτς από φρέσκα υλικά! Μάλιστα, η εταιρεία με πάθος για εξέλιξη, ήταν η πρώτη που μας παρουσίασε μια πλήρη γκάμα 22 προϊόντων gluten free. Για τα συγκεκριμένα προϊόντα μίλησε στο FRANCHISE SUCCESS ο κ. Δημήτρης Κολωνιάρης, σεφ του Παραδοσιακό, ο οποίος εξήγησ...

  • Franchising με Husse, τον παγκόσμιο ηγέτη στο pet food delivery!

    δημοσιεύθηκε στις 26.03.2019

    Small_husse-personnel2

    Όσοι έχουν κατοικίδια, γνωρίζουν πως και αυτά αποτελούν ισάξια μέλη της οικογένειας τα οποία χρειάζονται αγάπη και φροντίδα! Η Husse, ο μεγαλύτερος ηγέτης στην κατ‘ οίκον διανομή ποιοτικής τροφής για κατοικίδια, γνωρίζει απόλυτα τις ανάγκες των «πιστών» μας φίλων, αλλά και των «γονέων». Αριθμώντας ήδη 1300 franchise σε όλο τον κόσμο (Αγγλία, Κύπρο, Γερμανία, ΗΠΑ, Ολλανδία, Ρωσία κ.ά.) και με 53...