Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα Franchising των καταστημάτων Coffee Island από όλη την Ελλάδα. Οι υπεύθυνοι των 35 καταστημάτων του δικτύου της εταιρείας στον Ελληνικό χώρο καθώς και αντίστοιχο προσωπικό έδωσαν το παρών, φτάνοντας τις συμμετοχές στις 65.

Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας, παρουσιάστηκε η σημερινή πορεία και οι μελλοντικοί στόχοι της εταιρείας από τον Εμπορικό Διευθυντή & Διευθυντή Ανάπτυξης κ. Κ. Κωνσταντινόπουλο, έγινε εκπαίδευση στους τομείς του εξοπλισμού των καταστημάτων αλλά και στα προϊόντα Καφεκοπτείου και Coffee to Go από τους κ. Γ. Ρίτση, Προϊστάμενο Τεχνικού Τομέα και κ. Β. Λούτση, Διευθυντή Παραγωγής, αντίστοιχα. Επιπλέον και για πρώτη φορά σε σχετική ημερίδα, έγινε εκπαίδευση στον τρόπο παρασκευής ροφημάτων Coffee to Go, από τον νέο συνεργάτη των Coffee Island κ. Στέλιο Ρουμελιώτη.

Στην εκδήλωση έγινε παρουσίαση των νέων αποκλειστικών προϊόντων Coffee to Go που θα παρασκευάζονται και θα διατίθενται στα καταστήματά μας από τον Μάιο. Την εκδήλωση έκλεισε η ανάλυση της φιλοσοφίας της εταιρείας και των συνεργατών- franchisee από τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας κ. Ευάγγελο Λιόλιο.

Επόμενο άρθρο»

«Προηγούμενο άρθρο

Προσθέστε το σχόλιό σας