Μασσαλία: Το μεζεδοπωλείο που κερδίζει τις εντυπώσεις

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 15 Μαρτίου 2018
Μασσαλία: Το μεζεδοπωλείο που κερδίζει τις εντυπώσεις

“Μια υπέροχη εμπειρία”, “Επαγγελματίες με γούστο και πολύ ωραίες γεύσεις”, “Φρέσκιες πινελιές σε κλασικές γεύσεις”.

Τα θετικά σχόλια του κοινού για το εστιατόριο Μασσαλία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποδεικνύουν την σταθερή διαφοροποίηση που το χαρακτηρίζει στον ανταγωνιστικό κλάδο της εστίασης.

Ένα αυθεντικό μεζεδοπωλείο που κάνει τον μεζέ εμπειρία. Ένας χώρος κομψός και χαλαρός που μένει αξέχαστος σε κάθε επίσκεψη. Το Μασσαλία συνδυάζει τη φιλική ατμόσφαιρα με τους γευστικούς πειρασμούς που θα συνοδεύσουν ένα δροσερό τσίπουρο ή ένα απολαυστικό κρασί και αιχμαλωτίζει τον επισκέπτη συνδυάζοντας αισθήσεις και αρώματα.

Το δίκτυο, που άνοιξε τις πόρτες του το 2010 στη Χαλκιδική, αποτελεί μια έτοιμη επιχείρηση, με εδραιωμένο όνομα και εμπειρία στο χώρο. Το κοινό που έχει αγαπήσει το Μασσαλία το ξεχωρίζει για το μεσογειακό του χαρακτήρα αλλά πολύ περισσότερο για τη νέα, ξεχωριστή διάσταση που παίρνουν αγαπημένες γεύσεις μέσα από τη δημιουργική ματιά της ομάδας του εστιατορίου.

Αποτέλεσμα εντατικής δουλειάς και σωστού σχεδιασμού, το concept του Μασσαλία με προσοχή στην ποιότητα και την διαφορετικότητα είναι έτοιμο να μεταδώσει την τεχνογνωσία και την πείρα του. Στοχεύοντας στην άψογη συνεργασία με διάρκεια, απευθύνεται σε ανθρώπους που αγαπάνε το χώρο της εστίασης και θέλουν να εισέρθουν σε αυτόν με την πιο δημιουργική και απολαυστική πρόταση.