Teaser_attirance_latvia

Ο θαυμασμός για την γαλλική κουλτούρα και φινέτσα, ενέπνευσε τους ιδρυτές της Attirance natural cosmetics από τη Λετονία, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός concept που αντλεί ό,τι καλύτερο μας δίνει η φύση! Όπως μας εξηγεί o κ. Ronalds Skulme, «Τα μοναδικά προϊόντα της Attirance χαρίζουν μια ιδιαίτερη αίσθηση ομορφιάς και αρμονίας στο σώμα!»

FS: Περιγράψτε μας με λίγα λόγια το concept

Από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της, η Attirance natural cosmetics παράγει εξαιρετικής ποιότητα προϊόντα-–πάνω από 400 κωδικούς-, εμπνευσμένα από τις ομορφιές της υπαίθρου. Καινοτόμες λύσεις  με μια ιδιαίτερη φινέτσα για την περιποίηση που όλοι αξίζει να χαρίζουμε στον εαυτό μας!  Άλλωστε πηγή έμπνευσης για την  Attirance αποτελούν τα διαχρονικά μυστικά ομορφιάς της βασίλισσας Μαρίας Αντουανέτα! Τα εξειδικευμένα, ποιοτικά και «φινετσάτα» καλλυντικά της αλυσίδας μας έχουν κατακτήσει όλες τις γυναίκες, όλων των χωρών όπου δραστηριοποιούμαστε, οι οποίες έχουν «αγαπήσει» αυτή ακριβώς την γαλλική αίσθηση που αποπνέουν.

FS: Ποια θεωρείτε ως βασικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Attirance που έχουν συμβάλλει στην επιτυχία και καταξίωση του brand;

Το brand της  Attirance natural cosmetics  προσφέρει μοναδικής ποιότητας φυτικά καλλυντικά και αρώματα που χαρίζουν μια αίσθηση ομορφιάς και αρμονίας. Όμως δεν εφησυχάζουμε! Συνεχώς αναζητούμε νέους συνδυασμούς, εξελισσόμαστε και προσπαθούμε πάντα-και καταφέρνουμε- να ικανοποιούμε τους πελάτες μας που εμπιστεύονται τα προϊόντας μας!
Επιπλέον, τα καταστήματά μας διακρίνονται για την ξεχωριστή και ιδιαίτερη εσωτερική τους διακόσμηση.
Οι χώροι μας αποπνέουν ατμόσφαιρα 18ου αιώνα, με μια ιδιαίτερη γαλλική φινέτσα, όπως και τα προϊόντα μας, καθώς έμπνευσή μας, όπως προαναφέραμε αποτελούν τα Ανάκτορα των Βερσαλλιών κι όλη η μαγεία που αποπνέει η γαλλική κουλτούρα.

Τα εξειδικευμένα, ποιοτικά και «φινετσάτα» καλλυντικά της αλυσίδας μας έχουν κατακτήσει όλες τις γυναίκες, όλων των χωρών όπου δραστηριοποιούμαστε, οι οποίες έχουν «αγαπήσει» αυτή ακριβώς την γαλλική αίσθηση που αποπνέουν.

FS: Η Attirance είναι ένα brand με διεθνή παρουσία. Που οφείλεται τελικά η εδραίωση της αλυσίδας σε όλες τις διαφορετικές αυτές αγορές;

Το 2007 ξεκίνησε η ανάπτυξη του συστήματος franchise της Attirance στη διεθνή αγορά βασισμένη σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων με αποδεδειγμένη κερδοφορία. Το πακέτο franchise σχεδιάστηκε έτσι ώστε να παρέχει όλα τα απαραίτητα για μια αποτελεσματική έναρξη σε μια νέα περιοχή. Έκτοτε, η Attirance έχει αναπτυχθεί σε Ρωσία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Καναδά, Κίνα, Τουρκία και άλλες χώρες, ενώ ταυτόχρονα συνεργάζεται με διανομείς  χονδρικής σε Ινδονησία, Κίνα κ.λπ. Η διεθνής επιτυχία και αναγνωσιμότητα του brand οφείλεται στη μοναδική εμπειρία που προσφέρουμε στο καταναλωτικό κοινό. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των πελατών και προσπαθούμε συνεχώς να ανανεώνουμε το προϊοντικό μας μίγμα και να ικανοποιούμε τις επιθυμίες τους. Επίσης, έχουμε μια ξεκάθαρη θέση στην αγορά. Οι καταναλωτές ξέρουν ποια είναι η Attirance και τι προσφέρει και δεν έχουμε παρεκκλίνει στιγμή από τη φιλοσοφία μας. Αυτό μας καθιστά ξεχωριστούς στη συνείδηση του κοινού σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιούμαστε. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι όλα αυτά μεταφράζονται σε υψηλές αποδόσεις στους συνεργάτες μας.

FS: Με ποιο τρόπο σχεδιάζετε την ανάπτυξή σας στην ελληνική αγορά?

Προτεραιότητά μας αποτελεί να βρούμε ένα άτομο που θα αναλάβει το master franchise στην Ελλάδα. Έναν master franchisee με βαθειά και ουσιαστική γνώση της αγοράς, με εμπειρία στο χώρο και ικανότητες για προώθηση και ανάπτυξη της Attirnace στην ελληνική αγορά. Ο συνεργάτης μας θα έχει όλα τα δικαιώματα για άνοιγμα δικών του καταστημάτων, για sub-franchising και για ανάπτυξη δικτύου χονδρικής στην Ελλάδα.
Ωστόσο, είμαστε ανοιχτοί σε  single unit franchises, shop-in-shop και στην διανομή των προϊόντων μας στα ελληνικά νησιά.
Τώρα, το αναπτυξιακό μας πλάνο θα εξαρτηθεί από τη μορφή των συνεργασιών που θα συνάψουμε (single unit, multi unit, master franchising or wholesaling). Ως εκ τούτου δεν είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε κάτι προς το παρόν.

Ποιοτικά καλλυντικά σε εξαιρετικές τιμές! Αυτό είναι ακριβώς αυτό που προσφέρει η Attirnace  και είμαστε σίγουροι ότι το ελληνικό κοινό θα την αγκαλιάσει!

FS: Γιατί επιλέξατε την Ελλάδα ως τον επόμενο σταθμό σας; Ποια είναι κατά τη γνώμη σας τα περιθώρια ανάπτυξης για την Attirance στην στην εγχώρια αγορά;

Κατόπιν έρευνας αγοράς, έχουμε την πεποίθηση ότι η Attirance έχει εξαιρετικές προοπτικές ανάπτυξης στην ελληνική αγορά. Οι έλληνες καταναλωτές έχουν αλλάξει τις συνήθειές τους και αναζητούν πλέον value for money προϊόντα. Ποιοτικά καλλυντικά χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουν μια περιουσία. Αυτό είναι ακριβώς αυτό που μπορεί και προσφέρει η Attirnace  και είμαστε σίγουροι ότι το ελληνικό κοινό θα την αγκαλιάσει!

FS: Ποιος είναι ο ιδανικός franchisee για εσάς?

Ο ιδανικός συνεργάτης για εμάς πρέπει να είναι καταρχάς ένα ενθουσιώδες άτομο που γνωρίζει καλά την ελληνική αγορά. Να έχει επιχειρηματικό πνεύμα και εμπειρία, να έχει τη διάθεση και την ικανότητα να ακολουθήσει το επιχειρηματικό μας μοντέλο και σαφώς, να είναι προσανατολισμένος στις πωλήσεις.

Επόμενο άρθρο»

«Προηγούμενο άρθρο

Προσθέστε το σχόλιό σας