Spoon: To all day Mediterranean spot που ξετρελαίνει το κοινό

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 13 Σεπτεμβρίου 2019
Spoon: To all day Mediterranean spot που ξετρελαίνει το κοινό

Στο Spoon οι λάτρεις των αλμυρών και γλυκών απολαύσεων βρίσκουν έναν επίγειο παράδεισο! Πολύχρωμες γευστικές σαλάτες φτιαγμένες από ολόφρεσκα υλικά, λαχταριστά κρύα σάντουιτς από brioche, tortilla, μπαγκέτα και φουρνιστά, με υλικά που λιώνουν πάνω σε μπρουσκέτα, Croque Monsieur αλλά και πεντανόστιμες σαλάτες ζυμαρικών, εξιτάρουν τους γευστικούς μας κάλυκες!

spoon-franchising

H απόλαυση στο Spoon συνεχίζεται με χειροποίητα γλυκά μέσα από μια ευρεία γκάμα διαφορετικών γεύσεων, σερβιρισμένα με μια έξτρα δόση σοκολάτας! Και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το ξακουστό βαφλάκι του Spoon στους πιο φανταστικούς γευστικούς συνδυασμούς, μέσα από διαφορετικά toppings και είδη σοκολάτας!

spoon-oreo-sweet

Επιτυχία «με το κουτάλι»

Στον μοντέρνο, όλο χρώμα χώρο του, οι πελάτες κάνουν διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Το άψογο και πάντα φιλικό προσωπικό του, είναι συνεχώς δίπλα στον πελάτη για να του προσφέρει την καλύτερη γευστική εμπειρία, σε μια άκρως χαλαρή, νεανική και φρέσκια ατμόσφαιρα, με χιουμοριστική διάθεση! Με μότο “Where taste and fun come toogether”, οι στιγμές απόλαυσης και διασκέδασης γίνονται ένα στο Spoon, δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες που το επιλέγουν ξανά και ξανά για διαφορετικές περιστάσεις μέσα στην ημέρα.

spoon-katastima

Για να ανοίξετε το δικό σας Spoon είναι απλό, καθώς δεν χρειάζεται να διαθέτετε εξειδικευμένες γνώσεις κουζίνας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε πάθος για αυτό που κάνετε και η επιτυχία, με τη βοήθεια της ομάδας του Spoon είναι δεδομένη.

Μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, ο υποψήφιος συνεργάτης καλύπτει όλες τις καθημερινές λειτουργίες της επιχείρησης, όπως:

  • Παρασκευή των προϊόντων
  • Εκπαίδευση του προσωπικού σε τεχνικές πωλήσεων
  • Ανάπτυξη μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με την πελατεία
  • Τοπική προβολή και προώθηση στην αγορά
  • Αύξηση της συνολικής αγοραστικής εμπειρίας του πελάτη

spoon-tortigia

Η ομάδα του Spoon παρέχει στον franchisee πλήρη συμβουλευτική υποστήριξη & αναλυτική αξιολόγηση της κάθε εναλλακτικής τοποθεσίας. Στόχος, η επιλογή του καταλληλότερου σημείου, που του διασφαλίζει μέγιστη επισκεψιμότητα & υψηλές αποδόσεις.

Για το δικό σου Spoon, μπες εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

SPOON