KIOSKY’S CONVENIENCE STORE: 5 λόγοι αποδοτικότητας με μια ματιά

Κατηγορία: Η Αγορά του Franchising
Δημοσιεύτηκε: 06 Αυγούστου 2019
KIOSKY’S CONVENIENCE STORE: 5 λόγοι αποδοτικότητας με μια ματιά

Ένας από τους βασικότερους λόγους για τους οποίους τα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE γνωρίζουν τέτοια επιτυχία, προσελκύοντας ολοένα και περισσότερους υποψήφιους επιχειρηματίες, είναι το γεγονός ότι είναι κερδοφόρα από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας τους.

Η αποδοτικότητα αυτή οφείλεται τόσο στην ιδιαίτερη δομή, όσο και την ευκολία ανοίγματος ενός τέτοιου καταστήματος.

kioskys-convenience-store-tsigara

Πιο συγκεκριμένα:

  • Πρόκειται για 5 καταστήματα σε 1, συνδυάζοντας coffee & snack shop, περίπτερο / καπνικά, mini market, κάβα και service point
  • Διαθέτει πλήρη προϊοντική γκάμα ενός καταστήματος καθημερινών αγορών
  • Η επιλογή των προϊόντων γίνεται με βάση τις ανάγκες και τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του κοινού της περιοχής, αυξάνοντας την επισκεψιμότητα και κατ’ επέκτασιν, τον τζίρο και την κερδοφορία
  • Η συνεργασία με επώνυμους προμηθευτές ενισχύει την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια του πελάτη
  • Λειτουργεί με το σήμα ενός αναγνωρισμένου κι επιτυχημένου brand name

Το KIOSKY’S CONVENIENCE STORE αποτελεί μια σύγχρονη και δυναμική πρόταση, που γίνεται το κέντρο ενδιαφέροντος της γειτονιάς και στοχεύει στη φιλική κι ευχάριστη εξυπηρέτηση του πελάτη για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Παρέχει ταυτόχρονα και υπηρεσίες delivery, οι οποίες διευκολύνουν τον πελάτη και τις πωλήσεις του καταστήματος. Λειτουργεί 365 μέρες τον χρόνο με διευρυμένο ωράριο έως και 24 ώρες με μοντέλο self service και μικρές απαιτήσεις σε αριθμό υπαλλήλων. Ιδανικό και για family business.

kioskys-convenience-store-kafes

Η έναρξη λειτουργίας του καταστήματος γίνεται εντός του χρονικού διαστήματος του 1 έως 3 μηνών. Η εταιρεία αναλαμβάνει την κατασκευή του χώρου, δίνοντας το κατάστημα στον franchisee «με το κλειδί στο χέρι» αλλά παρέχεται η δυνατότητα επιλογής της κατασκευαστικής εταιρείας από τον ίδιο τον υποψήφιο franchisee.

Διαθέτετε ήδη κατάστημα; H εταιρεία παρέχει ειδικό πρόγραμμα μετατροπής υφιστάμενων mini markets ή καφέ σε KIOSKY’S CONVENIENCE STORE. Παράλληλα, διαθέτει το πιο ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο για τη δημιουργία single, Multi Unit ή συμμετοχικών σχημάτων.

kioskys-convenience-store-gkyzi

Τηρώντας τις βασικές αξίες της συνέπειας, της διευκόλυνσης του πελάτη και της μοναδικότητας των καταστημάτων, η επένδυση στα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE προσφέρει υψηλά περιθώρια κέρδους στον franchisee, καθώς εξυπηρετεί τις ιδιαίτερες ανάγκες των καταναλωτών, κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας!

Για το δικό σου KIOSKY’S CONVENIENCE STORE, μπες εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

KIOSKY’S CONVENIENCE STORE