Teaser_estrella-new-burger

Η ESTRELLA μας συστήθηκε το 2013 στη Θεσσαλονίκη και σε συνεργασία με τη THE FRANCHISE CO. – σύμβουλοι επιχειρήσεων franchise έχει αναπτυχθεί δυναμικά, μετρώντας σήμερα 15 εστιατόρια σε Αθήνα, Κηφισιά, Γλυφάδα, Πειραιά, Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο Κρήτης, Ιωάννινα, Λάρισα, Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο, Βόλος και Νέα Σμύρνη. Μάλιστα, το δημοφιλές all day breakfast & brunch εκτός από την Κύπρο, είναι έτοιμο να κατακτήσει και την Κεντρική Ευρώπη!

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα της ESTRELLA βρίσκεται στο τελικό στάδιο συζητήσεων για το άνοιγμα νέων εστιατορίων σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία και Ελβετία, ώστε να δώσει και σε άλλους την ευκαιρία να απολαύσουν τις λαχταριστές της γεύσεις που πραγματικά... κολάζουν!

Η ESTRELLA, με πάθος για εξέλιξη καινοτομεί για άλλη μια φορά και μας παρουσιάζει ένα ολόφρεσκο μενού. Ο ταλαντούχος Δημήτρης Κοπαράνης που σύστησε το bugatsan σε όλη τη χώρα μαζί με τον Γιώργο Αυγέρο Pastry & Bakery Chef στο Sani αλλά και την Ιάνθη Μιχαλάκη Pastry & Bakery Chef με προϋπηρεσία στο βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin εστιατόριο NOMA της Κοπεγχάγης, συνθέτουν τον δημιουργικό πυρήνα ο οποίος υπογράφει τα μοναδικά πιάτα που βγαίνουν σε κάθε πάσο της Εstrella.

Βασικό new entry στον κατάλογο, η μεξικανική κουζίνα με εξωτικά τάκος, αλλά και 3 λαχταριστά burgers. Tο κλασικό cheeseburger με έξτρα τυρί τσένταρ και μαγιονέζα τρούφας, το burger με κιμά κοτόπουλo και το burger τηγανητό κοτόπουλο προκαλούν έκρηξη… απόλαυσης στον ουρανίσκο μας. Το νέο μενού της ESTRELLA έχει μεριμνήσει και για τους vegetarians, προσθέτωντας λαχταριστές, veggie επιλογές, όπως τη μαροκινή σαλάτα με κους κους, ενώ στα γλυκά ξεχωρίζει το απίθανο carrot cake, το banana bread και η βάφλα με φυστικοβούτυρο.

Επίσης, εκτός από το νέο μενού, η ESTRELLA ετοιμάζεται να ανοίξει πολύ σύντομα το Estrella Workshop Έναν χώρο 300 τ.μ. στο κέντρο της πόλης, στην οδό Σκρα, πλήρως εξοπλισμένο με τον τελευταίο προηγμένο τεχνικό εξοπλισμό, όπου θα λαμβάνουν χώρα γαστρονομικές παρουσιάσεις μεγάλων σεφ από το εξωτερικό και όχι μόνο, εργαστήρια και σεμινάρια μαγειρικής ενώ ταυτόχρονα ο χώρος θα διατίθεται και για B2B, εταιρικά brunch και άλλες εκδηλώσεις.

Η πρώτη παρουσίαση έρχεται στα μέσα Μαρτίου όταν και ένας μεγάλος σεφ από την Κοπεγχάγη θα μυήσει στο κοινό της πόλης το brunch της κυρίαρχης σκανδιναβικής κουζίνας. Highlight του Estrella Workshop το γεγονός πως κάποια από τα πιάτα που θα παρουσιάζουν οι κορυφαίοι σεφ εδώ, θα ενσωματώνονται έπειτα και στο μενού της ESTRELLA μετά από την παρουσίαση.

Πηγή: parallaximag.gr

Θες να αποκτήσεις το δικό σου ESTRELLA; Μάθε περισσότερα εδώ.

Επόμενο άρθρο»

«Προηγούμενο άρθρο

Προσθέστε το σχόλιό σας