Speedex: 30 χρόνια στις ταχυμεταφορές με συνεχή ανοδική πορεία

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 12 Ιουνίου 2018
Speedex: 30 χρόνια στις ταχυμεταφορές με συνεχή ανοδική πορεία

Από το 1986 η εταιρεία Speedex, μέλος του ομίλου Εταιρειών Σφακιανάκης, δραστηριοποιείται στον χώρο των ταχυμεταφορών. Το 2004 ξεκίνησε την ανάπτυξη μέσω franchising, προσφέροντας στους υποψήφιους συνεργάτες όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής τους.

Το όνομα Speedex έχει ταυτιστεί στο μυαλό του κοινού με την ταχύτητα, την ποιότητα και την αξιοπιστία! Σήμερα, μέσω του αυτόνομου δικτύου καταστημάτων της εταιρείας, διακινούνται ετησίως 10.000 αποστολές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η ένταξη στην οικογένεια της Speedex, μια χαμηλή σε ύψος επένδυση, παρέχει τη δυνατότητα στον franchisee να αναπτυχθεί επιχειρηματικά μέσα σε ένα οργανωμένο περιβάλλον, με ενεργό πελατολόγιο που του επιτρέπει να έχει άμεσα οικονομικά αποτελέσματα και προοπτικές εξέλιξης. Η ομάδα της Speedex στηρίζει τον υποψήφιο συνεργάτη στην οργάνωση & διαμόρφωση του νέου καταστήματος, στην εμπορική διαχείρισή του, ενώ παράλληλα παρέχεται ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, με το οποίο θα μάθει όλα όσα απαιτούνται, για την εύρυθμη λειτουργία του franchise καταστήματος.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

SPEEDEX