ΜΑΣΣΑΛΙΑ: Ταξίδι στις γεύσεις και στην ελληνική παράδοση
δημοσιεύθηκε στις 10.10.2017

Στα μεζεδοπωλεία Μασσαλία αυθεντικές γεύσεις από την ελληνική γαστρονομική ιστορία συναντούν τον «αέρα» της Μεσογείου σε ένα ταξίδι γεύσεων, χρωμάτων και αρωμάτων.
Ο επισκέπτης της Μασσαλίας μπαίνοντας σε ένα από τα καταστήματά της, νιώθει από την πρώτη στιγμή ότι εδώ, κάτι είναι διαφορετικό. Η αύρα που αποπνέει το concept δημιουργεί ένα περιβάλλον που σπάνια συναντά κανείς σε ένα μεζεδοπωλείο. Αυτό είναι άλλωστε και το μεγάλο στοίχημα των ιδρυτών του, να δημιουργήσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία στον πελάτη. Και όπως φαίνεται, τα έχουν καταφέρει εξαιρετικά.
Η ομάδα της Μασσαλίας, προσφέρει πλήρη και ολοκληρωμένη εκπαίδευση στο προσωπικό τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με την παραγωγή και τη δημιουργία των πιάτων, όσο και σχετικά με την εξυπηρέτηση και τον τρόπο λειτουργίας!
Ο franchisee που θα ενταχθεί στην ομάδα των Μασσαλία δεν είναι απαραίτητο να έχει πείρα στην εστίαση ή στην επιχειρηματικότητα γενικότερα. Τα απαραίτητα στοιχεία που θα πρέπει να διαθέτει, είναι το μεράκι, η διάθεση για δουλειά, οι επικοινωνιακές δεξιότητες και φυσικά να είναι διατεθειμένος να συνεργαστεί με διαφάνεια και αξιοπιστία.

ΜΑΣΣΑΛΙΑ: Η ελληνική δημιουργική κουζίνα στο franchising!
23.08.2017
Η ελληνική παράδοση συναντά τις γεύσεις της Μεσογείου, δημιουργώντας έναν εκρηκτικό συνδυασμό! Ξεκινώντας από τη Νέα Φώκαια Χαλκιδικής η Μασσαλία εμπνέεται από τις διαδρομές των αρχαίων Φωκαίων στη Μεσόγειο ...

Τα μεζεδοπωλεία Μασσαλία ταξιδεύουν τον επισκέπτη σε ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων
02.08.2017
Τα μεζεδοπωλεία Μασσαλία είναι το concept στο οποίο η ελληνική παράδοση συναντά τις κοσμοπολίτικες γεύσεις, δημιουργώντας έναν εκρηκτικό συνδυασμό και μία πρόταση franchise που φέρνει νέο αέρα στην Εστίαση! Το ...

Η Μασσαλία φέρνει τον κοσμοπολίτικο αέρα στα μεζεδοπωλεία
12.07.2017
Με γνήσιες ελληνικές γεύσεις οι οποίες κουβαλούν τον κοσμοπολίτικο αέρα της Μεσογείου τα μεζεδοπωλεία Μασσαλία, είναι η «Μέκκα» όλων όσοι αγαπούν το καλό φαγητό! Με κύρια στοιχεία τη διαφοροποίηση και ...
18.04.2018
Απο το BLOG
30.01.2016
Προσθέστε το σχόλιό σας