Για πρώτη φορά ανοίγει τις πύλες της η πανευρωπαϊκή έκθεση C-Shop Cologne 2012 στις 4-6 Νοεμβρίου 2012, στο γνωστό εκθεσιακό κέντρο Koelnmesse της Κολωνίας στη Γερμανία.

Καθώς οι καθημερινοί ρυθμοί αυξάνονται, φέρνουν στο προσκήνιο ως μείζον ζήτημα, την ικανοποίηση του πελάτη του 21ου αιώνα, ο οποίος ζει μια νέα πραγματικότητα. Κάνει τα ψώνια του και πίνει τον καφέ του στο λιγοστό πλέον ελεύθερο χρόνο του, με απαίτηση τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση μέσα από καταστήματα και υπηρεσίες to go.

Από την έκθεση αυτή δε θα μπορούσε να απουσιάζει η γνωστή αλυσίδα καφεκοπτείων και καφέ στο χέρι, Coffee Island. Έχοντας ήδη ανοίξει τα φτερά της με καταστήματα, εκτός από την Ελλάδα (55), και στο εξωτερικό με δυναμική παρουσία στην Κύπρο (15), στη Τιμισοάρα της Ρουμανίας και στο άμεσο μέλλον στο Ηνωμένο Βασίλειο, η πατρινή εταιρία - που αποτελεί τη μόνη ελληνική επιχείρηση που θα λάβει μέρος στην έκθεση - προσβλέπει η ιδέα του Coffee Island να διαδοθεί και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Το περίπτερο της Coffee Island – η αποστολή της οποίας θα είναι οκταμελής - θα λαμβάνει κύρια θέση στον εκθεσιακό χώρο προσομοιάζοντας ένα κατάστημα-καφεκοπτείο Coffee Island και προσφέροντας στους επισκέπτες του ένα συναρπαστικό...ταξίδι στη χώρα του καφέ.

Επόμενο άρθρο»

«Προηγούμενο άρθρο

Προσθέστε το σχόλιό σας