Με δύο νέα βραβεία τιμήθηκε η ΑΒ Βασιλόπουλος το φετινό καλοκαίρι επιβεβαιώνοντας τη φήμη και την ανοδική πορεία της αλυσίδας στην ελληνική αγορά. Η εταιρεία αναγνωρίστηκε ως ένα από τα brands με χρυσή  φήμη στο θεσμό των Famous Brands και επίσης παρέλαβε χρυσό βραβείο για τα 73 χρόνια προσφοράς της, στο πλαίσιο βράβευσης των εταιρειών με τη μεγαλύτερη ιστορία στον κλάδο του λιανεμπορίου.  

Συγκεκριμμένα στα τέλη Ιουνίου, για 2η συνεχόμενη χρονιά, η ΑΒ Βασιλόπουλος, αναγνωρίστηκε από την πλειοψηφία των καταναλωτών ως η μάρκα με την καλύτερη φήμη στην κατηγορία των Super Market. Η έρευνα Famous Brands είναι ένας μοναδικός θεσμός όπου οι καταναλωτές επιλέγουν αυθόρμητα και χωρίς τη βοήθεια λίστας, τις μάρκες με την καλύτερη φήμη σε 35 προϊοντικές κατηγορίες. Η επιτυχία και η βράβευση της ΑΒ Βασιλόπουλος τιμά ιδιαίτερα την εταιρεία καθώς πρόκειται για ένα βραβείο που προέρχεται απευθείας από τους Έλληνες καταναλωτές.

Το άλλο βραβείο του καλοκαιριού απονεμήθηκε στην ΑΒ στο τριήμερο συμπόσιο του ΣΒΕΤ για τα 100 χρόνια ιστορίας της Ελληνικής Αγοράς Τροφίμων και Ποτών, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο μεταξύ 29 Ιουνίου και 1ης Ιουλίου 2012. Η ΑΒ Βασιλόπουλος μετρώντας ήδη 73 χρόνια λειτουργίας, τιμήθηκε με το χρυσό βραβείο για τις επιχειρήσεις με παρουσία στην αγορά από 70 έως 90 χρόνια! 

Κατά την πρώτη μέρα του συμποσίου, όπου έγινε και η απονομή των βραβείων, πραγματοποιήθηκε συνέδριο με τον κ. Κωνσταντίνο Μαχαίρα να είναι ανάμεσα στους ομιλητές.

Στο περιθώριο της ίδιας διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε και έκθεση, στην οποία συμμετείχε η ΑΒ με δικό της περίπτερο. Στους επισκέπτες του περιπτέρου διανέμονταν ενημερωτικό υλικό που αποτύπωνε τη συνολική διαδρομή και την ανάπτυξη της εταιρείας τα τελευταία 73 χρόνια.

Επόμενο άρθρο»

«Προηγούμενο άρθρο

Προσθέστε το σχόλιό σας