Franchise Expand Abroad
  • El
  • En
  • Fr
H πρώτη fine dine burger πρόταση
H πρώτη fine dine burger πρόταση

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Επωνυμία εταιρίας:
  • THE FAT BULL CO.
  • Έδρα:
  • Στέλιου Κυριακίδη 27, Λεμεσός, Κύπρος, 3080
  • Tηλ:
  • +357 70 002737, +357 99-535753
  • Διευθύνων Σύμβουλος/Γενικός Διευθυντής:
  • Αλέξανδρος Κυριάκου / Δήμητρα Χέπη

CONCEPT ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

To The Fat Bull Co. είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα απλό Burgerάδικο! Απευθύνεται στα άτομα που αναζητούν μία ποιοτικά ψαγμένη επιλογή, που αναζητούν τις νέες τάσεις και τις νέες γεύσεις και που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία ενός ποιοτικού, gourmet και value for money λαχταριστού Burger. Από τις γαστριμαργικές επιλογές με burgers που όμοιά τους δεν έχετε ξαναδοκιμάσει, μέχρι τα καπνιστά, για 8 ώρες χοιρινά Ribs και τα εξαιρετικά του γλυκά, το The Fat Bull Co. αποσκοπεί στο να προσφέρει στους πελάτες του μία υψηλών προδιαγραφών μοναδική εμπειρία, σε προσιτές τιμές.

the-fat-bull-co-franchise

Το χρώμα τσιμέντου, με το μαύρο και το ξύλο κυριαρχούν στο κατάστημα, δίνοντας μία smart casual αισθητική στον χώρο και ένα elegant στοιχείο, που συνάδει απόλυτα με την προσοχή που δίνει η ομάδα του The Fat Bull Co., σε κάθε γεύμα που ετοιμάζει. Το φιλικό προσωπικό του προσφέρει στους πιστούς burger lovers τα πιο φρέσκα και υψηλής ποιότητας υλικά.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Η ιστορία του The Fat Bull Co. ξεκινάει όταν ο Αλέξανδρος Κυριάκου, μετά από την ολοκλήρωση των σπουδών του στην Ελβετική Ξενοδοχειακή Σχολή Alpine όπου απέκτησε το BA Food & Beverage και το Higher Diploma in Culinary Arts, όπως και την ενασχόλησή του στον χώρο της γαστρονομίας σε Michelin εστιατόρια και burger bars του εξωτερικού, αποφάσισε το 2017 να επιστρέψει στη γενέτειρά του την Κύπρο, με όραμα να δημιουργήσει κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό burger, ένα gourmet burger με εξειδικευμένες τεχνικές γαστρονομίας, σε προσιτές τιμές.

the-fat-bull-co-burger-lovers

Αποσκοπώντας στη διαφορετικότητα αλλά ταυτόχρονα κρατώντας μια value for money πολιτική, το The Fat Bull Co. ήρθε για να καλύψει την ανάγκη του κυπριακού κοινού για burgers υψηλών προδιαγραφών σε μια Urban street παρουσίαση, τα οποία περιλαμβάνουν και το μοναδικό υλικό που ο Αλέξανδρος κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό! «Ο πελάτης του The Fat Bull Co., αγοράζει ένα μοναδικά γευστικό burger σε street εκτέλεση και απολαμβάνει μία Fine Street Dining εμπειρία», αναφέρει ο κ. Κυριάκου.

ΠΡΟΦΙΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ FRANCHISEE

Ο franchisee δεν είναι απαραίτητο να διαθέτει εμπειρία στην εστίαση, καθώς η ομάδα του Τhe Fat Bull Co., του παρέχει όλα όσα χρειάζεται, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής του. Αυτό που χρειάζεται, είναι να μοιράζεται την ίδια αγάπη και το ίδιο μεράκι για καλό και ποιοτικό φαγητό αλλά και τη διάθεση για σωστή εξυπηρέτηση στον πελάτη. Είναι επίσης εξαιρετικά σημαντικό να διατηρεί ακέραιες τις προδιαγραφές που έχει θέσει το δίκτυο, καθώς και τις αξίες της εταιρείας.

the-fat-bull-co-franchise2

Το μοντέλο franchise του The Fat Bull Co. προσαρμόζεται σε κάθε αγορά και μπορεί να υλοποιηθεί σε 3 διαφορετικά επίπεδα παροχής υπηρεσιών: Sit-in, Take away & Delivery. Ο υποψήφιος συνεργάτης που επιθυμεί να γίνει μέλος της «ταυρίσιας» οικογένειας έχει πολλές επιλογές. Μπορεί να αποκτήσει το δικό του street κατάστημα είτε σε μεγάλες αστικές ή περιφερειακές πόλεις, είτε σε τουριστικούς προορισμούς, λειτουργώντας εποχιακά, είτε να αποκτήσει ένα μεγαλύτερο κατάστημα με καθιστικό. Ανάλογα την περιοχή δραστηριοποίησής του, η ομάδα του The Fat Bull Co. προτείνει τον κατάλληλο τύπο καταστήματος, εξασφαλίζοντας όλες τις προδιαγραφές για μια επιτυχημένη λειτουργία!

ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΟΙΝΟ/ΣΤΟΧΟΣ

Η Τhe Fat Bull Co. διεμβολίζει όμορες αγορές και δημιουργεί μια νέα κατηγορία στο fine dining. Αυτή του street fine food! Μάλιστα, έχει ήδη χτίσει το δικό της κοινό, για το οποίο αποτελεί μια αγαπημένη γευστική συνήθεια, ειδικά των νεανικών κοινών και όσων ενδιαφέρονται για το world street gourmet food! Εδώ θα βρει κανείς παρέες να δοκιμάζουν τα αγαπημένα τους burgers, εργαζόμενους που κάνουν το διάλειμμά τους αλλά και ζευγάρια. Με λίγα λόγια, στο The Fat Bull Co. συναντάμε όλους όσους θέλουν να ζήσουν την εμπειρία ενός ποιοτικού, gourmet και value for money λαχταριστού burger!

ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

The Fat Bull Co.: H 1η fine dine burger πρόταση της Κύπρου

15.01.2020

Η ιστορία του The Fat Bull Co. ξεκινάει το 2017 στη Λεμεσό. Ο Αλέξανδρος Κυριάκου μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην Ελβετική Ξενοδοχειακή Σχολή Alpine όπου απέκτησε το BA Food & Beverage...

Συνέχεια

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

  • Μέσο μέγεθος καταστήματος:
  • 120 εως 180 τ.μ.
  • Μέσο Ύψος Επένδυσης:
  • €110.000 εως €150.000
  • Entry fee:
  • €25.000 εως €45.000
  • Royalties:
  • 5%
  • Διαφημιστική Συμμετοχή:
  • 1% παγκυπριακή, 1,5% τοπική

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αριθμός Καταστημάτων:
[1]
[1]
  • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising:
  • 2017 / 2019
  • Προέλευση:
  • Κύπρος
  • Πακέτο Franchise:
  • the-fat-bull-co-logo

    Η εταιρεία έχει θέσει όλες τις απαραίτητες βάσεις για ένα δομημένο και ισχυρό σύστημα franchise.

    the-fat-bull-co-gourmet-burger

    Ο συνεργάτης- franchisee μπαίνοντας στην οικογένεια του δικτύου, ξεκινά μια συνεργασία που του προσφέρει:

    • Ένα ολοκληρωμένο concept: Πρόκειται για ένα διαφοροποιημένο επιχειρηματικό μοντέλο, που διαθέτει μοναδικά προϊόντα, αποτέλεσμα αποκλειστικών συνταγών. Οι γεύσεις που προτείνει το The Fat Bull Co. είναι ιδιαίτερες και διαφέρουν αισθητά από τον ανταγωνισμό, τόσο σε σχέση με την ποιότητα, όσο και την ποσότητα.
    • Μοναδικές συνταγές: Ο συνεργάτης έχει στα χέρια του μοναδικές και αποκλειστικές συνταγές, που αποτελούν προϊόν προσεκτικής μελέτης, πολυετούς εμπειρίας και γνώσης.
    • Οικονομίες κλίμακας: Η εταιρεία έχει συνάψει συμφωνίες με τους καλύτερους τοπικούς προμηθευτές, προκειμένου να χρησιμοποιεί πάντοτε άριστης ποιότητας πρώτες ύλες. Τα φρέσκα λαχανικά, το σωστό brioche, το καλό κρέας αποτελούν προτεραιότητα για το δίκτυο. Στόχο αποτελεί αφενός η σταθερή ποιότητα των προϊόντων κι αφετέρου επιτυγχάνεται η μείωση του κόστους για τον συνεργάτη.
    • Στοχευμένη τιμολογιακή πολιτική: Κρατώντας μια value for money λογική τιμών, παραμένει σταθερή η μεγάλη εισροή κόσμου στο κατάστημα. Η πελατεία ανανεώνεται και πολλαπλασιάζεται, καθώς προσφέρεται ένα εξαιρετικό προϊόν, σε ικανοποιητική ποσότητα ανά μερίδα και σε προσιτή τιμή ταυτόχρονα.
    • Μοναδική εταιρική ταυτότητα: Το logo, το packaging και το brand του The Fat Bull Co. είναι ήδη αναγνωρίσιμα και διακριτά στο κοινό.
    • Ολοκληρωμένη εκπαίδευση: Διαρκεί 2-3 μήνες και είναι μια διαδικασία που γίνεται πριν το άνοιγμα του καταστήματος αλλά και κατά τη διάρκεια της συνεργασίας.
    • Συμβουλευτική υποστήριξη: Η ομάδα του The Fat Bull Co. παρέχει αναλυτική αξιολόγηση της κάθε εναλλακτικής τοποθεσίας, ώστε να διασφαλιστεί η μέγιστη επισκεψιμότητα & οι υψηλές αποδόσεις του νέου σημείου.
    • Ολοκληρωμένη στρατηγική μάρκετινγκ και Δημόσιες Σχέσεις. Η ομάδα του The Fat Bull Co. επενδύει συστηματικά σε ενέργειες digital marketing και σε online καμπάνιες, ώστε το νέο παιδί του δικτύου να διεισδύσει ταχύτερα στην αγορά και να γίνει αμέσως γνωστό στο κοινό.
  • Eμπειρία franchisee:
  • Δεν κρίνεται απαραίτητη
  • Αυτοαπασχόληση franchisee:
  • Δεν κρίνεται απαραίτητη
  • Aναπτυξιακοί στόχοι:
  • Κύπρος
  • Διεθνείς Aναπτυξιακοί στόχοι:
  • Ελλάδα

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ

Για περισσότερες πληροφορίες για franchise παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί:














Το απαραίτητο εργαλείο για το σύγχρονο επιχειρηματία
Παπανικολή 100 - 102, 152 32 Χαλάνδρι
Tηλ: 210 6756200, fax: 210 6752864, e-mail: info@franchise-success.gr , info@franchiseportal.gr
Web Design and Development by Generation Y