Franchise Expand Abroad
  • El
  • En
  • Fr

ΖΗΣΗΣ - ΨΑΡΑΚΙ ΣΤΟ ΧΩΝΑΚΙ

Από τη θάλασσα στο... χωνάκι
Από τη θάλασσα στο... χωνάκι

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Επωνυμία εταιρίας:
  • Έδρα:
  • Αθηναΐδος 3, Αθήνα, 105 63
  • Tηλ:
  • 210 6756200
  • Διευθύνων Σύμβουλος/Γενικός Διευθυντής:
  • Ζήσης Παπαζήσης
  • Υπεύθυνος Ανάπτυξης:
  • THE FRANCHISECO.

CONCEPT ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Ολόφρεσκος, καλοτηγανισμένος και τραγανός γαύρος, αθερίνα, καλαμαράκια, γαριδάκια, ψαροκεφτέδες, sticks μπακαλιάρου αλλά και flakes πατάτας, όλα προσφέρονται σε παιχνιδιάρικα, χάρτινα χωνάκια που θυμίζουν τις παραδοσιακές, τυλιχτές συσκευασίες της ιχθυόσκαλας, για απόλαυση στο… χέρι!

zisis-psaraki-sto-xonaki-franchise

Αν διαθέτεις περισσότερο χρόνο, μπορείς να καθίσεις στον όμορφα διακοσμημένο χώρο του «Ζήσης - Ψαράκι στο Χωνάκι» και να απολαύσεις λαχταριστά πιάτα, όπως γαριδομακαρονάδα και ψητά ψάρια μαζί με τσίπουρο, ούζο ή κρασί. Ό,τι και να επιλέξεις, ένα είναι σίγουρο. Ότι εδώ θα γευτείς ποιοτικά θαλασσινά, πάντα σε προσιτές τιμές που τιμούν την ελληνική παράδοση και ξυπνούν καλοκαιρινές αναμνήσεις!

Ακόμα, το προσωπικό του σε κάνει αμέσως να νιώσεις τι σημαίνει ελληνική φιλοξενία. Πάντα πρόθυμο να σε εξυπηρετήσει με ένα πλατύ χαμόγελο και να σου προσφέρει τρυφερές και ζουμερές ψαρολιχουδιές, είτε «στο χέρι», είτε σε τραπεζάκι στο κατάστημα. Οικείο περιβάλλον, ζεστή ατμόσφαιρα, ποιότητα, φρεσκάδα, σεβασμός στην παράδοση, λογικές τιμές. Για αυτό λοιπόν το «Ζήσης - Ψαράκι στο Χωνάκι» έχει γίνει viral, με περισσότερους από 11.000 ακόλουθους στα social media, σε μόλις 2 χρόνια λειτουργίας.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Τη δεκαετία του 1950, ο μερακλής και μπελαλής παππούς Ζήσης, μαζί με τη γιαγιά Ουρανία ζούσαν και μεγαλουργούσαν στα ιστορικά Παλιά Βόλου, πίσω απ’ την ψαραγορά, βάζοντας κάθε μέρα καινούρια εδέσματα στο τραπέζι τους. Η ζωή λοιπόν ήταν ωραία με τηγάνι, αλεύρι, αλάτι και… ψαράκι στο χωνάκι! Πώς προέκυψε το τελευταίο; Υπάρχουν δύο εκδοχές εντός της οικογένειας.

Σύμφωνα με την πρώτη, συγγενείς, φίλοι και γείτονες, εκστασιασμένοι από τους νόστιμους μεζέδες, όταν ο Ζήσης κοιτούσε αλλού, έσκιζαν κομμάτια από τη λαδόκολλα και τύλιγαν το ψαράκι τους για το σπίτι!

Η δεύτερη εκδοχή έχει να κάνει με… ναυτάκια. Ναύτες του πολεμικού ναυτικού ζητούσαν από τον παππού Ζήση να τους πακετάρει τα ψαράκια στο καπέλο, συνθηματικά αποκαλούμενο και «χωνάκι», για να τα περάσουν στο πλοίο και να συνεχίσουν το τσιμπούσι και μετά την έξοδο.

Σήμερα, ο εγγονός Ζήσης που κληρονόμησε το πάθος για τα ψαρικά, μας παρουσιάζει το ψαράκι στο χωνάκι του 21ου αιώνα, κατακτώντας τη δική του θέση στο street food!

ΠΡΟΦΙΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ FRANCHISEE

Ο franchisee δεν χρειάζεται να διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις κουζίνας. Η έμπειρη ομάδα του «Ζήσης - Ψαράκι στο Χωνάκι», μέσα από ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα 2 εβδομάδων, του μεταφέρει όλη την τεχνογνωσία τόσο στον τρόπο ψησίματος και παρασκευής των πιάτων, όσο και στην εξυπηρέτηση του πελάτη. Στόχος, κάθε νέο μέλος του δικτύου να είναι εξίσου αποδοτικό, όσο τα εταιρικά καταστήματα, τα οποία αγαπήθηκαν από το κοινό για την ποιότητα και τη φιλική εξυπηρέτηση που προσφέρουν.

Επίσης, ο υποψήφιος συνεργάτης - franchisee που θα αποκτήσει το δικό του «Ζήσης - Ψαράκι στο Χωνάκι» δραστηριοποιείται στην κατηγορία του street food, η οποία γνωρίζει ιδιαίτερη άνθηση στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Και τι σημαίνει street food; Φαγητό που το βρίσκεις εύκολα, φτιάχνεται μπροστά στα μάτια σου και το απολαμβάνεις στο χέρι!

ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΟΙΝΟ/ΣΤΟΧΟΣ

Το «Ζήσης - Ψαράκι στο Χωνάκι» καινοτομεί και κάνει το ψάρι προσιτό για όλους, ιδιαίτερα για τη νεολαία, μεταφέροντάς μας με σεβασμό, την παράδοση ετών! Τώρα, μικροί και μεγάλοι, φοιτητές, εργαζόμενοι, παρέες, οικογένειες με παιδιά απολαμβάνουν ψαρολιχουδιές σε παιχνιδιάρικες συσκευασίες πάντα σε προσιτές τιμές!

ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

Ζήσης - Ψαράκι στο Χωνάκι: Η ελληνική εναλλακτική για φαγητό στο χέρι

06.11.2019

Ποτέ ξανά το street food δεν ήταν τόσο υγιεινό! Ψαράκια και θαλασσινά μαζί με σαλατούλα στην πιο traditional συσκευασία! Στο Ζήσης - Ψαράκι στο Χωνάκι, το ψάρι σερβίρεται σε παιχνιδιάρικα χωνάκια, ...

Συνέχεια

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

  • Μέσο μέγεθος καταστήματος:
  • 100 εως 210 τ.μ.
  • Μέσο Ύψος Επένδυσης:
  • €68.000
  • Entry fee:
  • €15.000 εως €25.000
  • Royalties:
  • 4%
  • Διαφημιστική Συμμετοχή:
  • 2% τοπική & πανελλαδική

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αριθμός Καταστημάτων:
[2] Αθήνα, Πανόρμου
[2]
  • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising:
  • 2017 / 2019
  • Προέλευση:
  • Ελλάδα
  • Πακέτο Franchise:
  • zisis-psaraki-sto-xonaki-logo

    Το «Ζήσης - Ψαράκι στο Χωνάκι» έχει διακριθεί μέσα στα 100 καλύτερα εστιατόρια στην Ελλάδα της κατηγορίας Street Food. Αποτελεί μία ελκυστική επιχειρηματική πρόταση, καθώς προσφέρει:

    • Πρωτότυπο και καινοτόμο Concept. Το «Ζήσης – Ψαράκι στο Χωνάκι» έχει δημιουργήσει τη δική του κατηγορία καταστημάτων που όμοιά της δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Συνεπώς ο franchisee διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό!
    • Πολλαπλά profit centers.  Παρέχει έναν πρωτότυπο συνδυασμό εστιατορίου, delivery και take away μοναδικό στον συγκεκριμένο είδος σίτισης, αυξάνοντας την κερδοφορία του franchisee.
    • Fast Start-up & Easy Opening. Ο franchisee αποκτά γρήγορα και εύκολα το δικό του κατάστημα, κερδίζοντας χρόνο και χρήμα!
    • Ευελιξία. Το μοντέλο franchise προσαρμόζεται σε κάθε αγορά και μπορεί να υλοποιηθεί σε μεγάλα ή και πιο μικρά καταστήματα, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περιοχής.
    • Εκπαίδευση & Συνεχής Υποστήριξη, μέσω της οποίας ο υποψήφιος συνεργάτης αποκτά όλα τα απαραίτητα εφόδια για την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία της επιχείρησής του.
    • Design Καταστήματος. Η διαρρύθμιση έχει μελετηθεί ώστε να διευκολύνει τις λειτουργίες για το προσωπικό και τους πελάτες και να οδηγεί σε μεγιστοποίηση των πωλήσεων.
    • Εύρεση & Επιλογή καταλληλότερου Σημείου. Πραγματοποιείται ειδική έρευνα για κάθε νέο franchise, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις οικονομικές δυνατότητες της νέας επιχείρησης, την περιοχή και τον πιθανό ανταγωνισμό στην τοπική αγορά.
    • Αποκλειστικότητα περιοχής. Κάθε τοποθεσία σχεδιάζεται βάσει ορισμένων κριτηρίων (δημογραφικά χαρακτηριστικά, αγοραστική δύναμη κ.λπ.) έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η μέγιστη επισκεψιμότητα πελατών κάθε ώρα της ημέρας.
    • Εγχειρίδια  Λειτουργίας. Προτυποποιούν όλες τις καθημερινές διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθηθούν για την πλέον αποδοτική λειτουργία του νέου καταστήματος.
  • Eμπειρία franchisee:
  • Δεν κρίνεται απαραίτητη
  • Αυτοαπασχόληση franchisee:
  • Δεν κρίνεται απαραίτητη
  • Aναπτυξιακοί στόχοι:
  • Μεγάλα αστικά κέντρα, τουριστικοί προορισμοί, νησιά

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ

Για περισσότερες πληροφορίες για το δίκτυο παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί:














Το απαραίτητο εργαλείο για το σύγχρονο επιχειρηματία
Παπανικολή 100 - 102, 152 32 Χαλάνδρι
Tηλ: 210 6756200, fax: 210 6752864, e-mail: info@franchise-success.gr , info@franchiseportal.gr
Web Design and Development by Generation Y