Franchise Expand Abroad
  • El
  • En
  • Fr
Μεγάλες απολαύσεις, μεγάλες στιγμές!
Μεγάλες απολαύσεις, μεγάλες στιγμές!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Επωνυμία εταιρίας:
  • Έδρα:
  • Παύλου Μελά 38, Θεσσαλονίκη
  • Tηλ:
  • 2106756200
  • Υπεύθυνος Ανάπτυξης:
  • THE FRANCHISE CO.

CONCEPT ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Με φρεσκάδα και νεανικό χαρακτήρα, το Spoon μετατρέπει τις μικρές και μεγάλες καθημερινές απολαύσεις σε ιστορίες που δεν θα ξεχαστούν ποτέ. Εδώ, η απόλαυση δεν έχει όρια!

Από την Θεσσαλονίκη με αγάπη για το καλό φαγητό και τις ευχάριστες στιγμές, το Spoon ήρθε για να καλύψει πολλαπλές διατροφικές ανάγκες όλες τις ώρες της ημέρας και σε value for money τιμές, από ανθρώπους για ανθρώπους.

Ιδανικό για πρωινό, για ένα διάλειμμα από τις δουλειές της πόλης ή από το μάθημα, για ένα χορταστικό μεσημεριανό ή μια «αταξία» πριν τη βραδινή έξοδο, προσφέρει μια μεγάλη γκάμα λαχταριστών προϊόντων, όλα φτιαγμένα στο ανοιχτό παρασκευαστήριο του καταστήματος.

Βαφλάκια σε γεύσεις που προκαλούν, «κολασμένα» γλυκά, ζεστά croque monsieur σε 6 διαφορετικές παραλλαγές, ανοιχτά σάντουιτς σε μπρουσκέτα και φρεσκοκομμένες σαλάτες, χειροποίητες γλυκές  αμαρτίες σερβιρισμένες με κανατάκι γεμάτο ζεστή σοκολάτα,  καφές, smoothies και ροφήματα συνθέτουν ένα γευστικό παράδεισο που κάνει την κάθε μπουκιά εμπειρία.

Παράλληλα, τα combo meals, ιδιαίτερα αγαπητά στο κοινό, αποτελούν μια ακόμη μοναδική ευκαιρία για οικονομικές και γευστικές ολοκληρωμένες εμπειρίες.

Προσφέροντας πιάτα που δεν βρίσκει κανείς πουθενά αλλού, με ιδιαίτερες εκτελέσεις και παραλλαγές, το Spoon κάνει τη διαφορά προσφέροντας ένα διευρυμένο προϊοντικό μείγμα ιδανικό για τον σύγχρονο καταναλωτή.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Το Spoon άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό τον Αύγουστο του 2012, προσφέροντας αμέτρητες πρωτότυπες γευστικές επιλογές. Από σαλάτες, γλυκές βάφλες και σαλάτες ζυμαρικών, μέχρι φυσικούς χυμούς, πρωινά και energy drinks.

Η εμπειρία στον χώρο της εστίασης και οι σπουδές στο εξωτερικό έδωσαν στον ιδρυτή του Spoon το έναυσμα για έξυπνες και μοντέρνες ιδέες. Με πολύ αγάπη, ο Δημήτρης Ηλίας δημιούργησε στην καρδιά της Θεσσαλονίκης ένα ζεστό χώρο που αποπνέει μια αίσθηση ελευθερίας και προκαλεί μικρούς και μεγάλους να φάνε ότι θέλουν, ότι ώρα το θέλουν.

Με όραμα τη δημιουργία ενός all day Mediterranean coffee house, δημιουργήθηκε ένα μενού με ιδιαίτερη βαρύτητα στην παροχή μιας εκτεταμένης γκάμας value for money ποιοτικών και εξειδικευμένων προτάσεων με διευρυμένο ωράριο και συνεχείς εναλλαγές προϊόντων.

ΠΡΟΦΙΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ FRANCHISEE

Ο ιδανικός συνεργάτης του Spoon είναι αυτός που έχει όρεξη και θέληση να δημιουργήσει κάτι καινούριο και να συμμετάσχει σε ένα απολαυστικό ταξίδι γεύσεων με φρέσκες ιδέες.

Φιλόδοξος με ανήσυχο πνεύμα και διάθεση για πάθος για πρωτοπορία, ο franchisee του Spoon δεν χρειάζεται να διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις κουζίνας αλλά διάθεση για δημιουργία που θα οδηγήσει στην επιτυχία.

ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΟΙΝΟ/ΣΤΟΧΟΣ

Το Spoon, μέσα από ένα πλούσιο και συνεχώς ανανεωμένο κατάλογο απευθύνεται σε πολλαπλά κοινά που θέλουν να συνδυάσουν το καλό φαγητό με ένα όμορφο διάλειμμα στη μέρα τους. Είναι ένα στέκι για μαθητές, φοιτητές, ζευγάρια, οικογένειες και εργαζόμενους, που προσφέρει ευχάριστες εμπειρίες απόλαυσης με πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής.

ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

Γιατί όλοι επιλέγουν το Spoon;

09.11.2018

«Μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις.» Το γνωμικό αυτό, σήμερα περισσότερο από ποτέ κατέχει μια σημαντική θέση στην καθημερινότητα μας. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για φαγητό! Ο σύγχρονος καταναλωτής, ...

Συνέχεια

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

  • Μέσο μέγεθος καταστήματος:
  • 115 εως 170 τ.μ.
  • Μέσο Ύψος Επένδυσης:
  • €82.000
  • Entry fee:
  • €10.000
  • Royalties:
  • 4%
  • Διαφημιστική Συμμετοχή:
  • 2% πανελλαδική και 2% τοπική

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αριθμός Καταστημάτων:
[1]
[1]
  • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising:
  • 2012 / 2018
  • Πακέτο Franchise:
  • Η ομάδα του Spoon εργάζεται διαρκώς για την εξέλιξη του project, είτε αυτό έχει να κάνει με νέες γεύσεις και σύγχρονο εξοπλισμό, είτε με καινούριους τρόπους προσέγγισης και διατήρησης των πελατών. Παράλληλα, επενδύει συνεχώς σε νέες ενέργειες για την οργάνωση και τυποποίηση της δουλειάς, ώστε ο franchisee να λειτουργήσει το νέο του κατάστημα με ευκολία και αποδοτικότητα.

    Ο μελλοντικός συνεργάτης του Spoon, επενδύοντας στο concept επωφελείται μεταξύ άλλων και από τα παρακάτω:

    • Ανερχόμενο brand με μεγάλη πελατειακή βάση
    • Αποκλειστικότητα περιοχής
    • Επιλογή καταλληλότερου σημείου
    • Fast start up σε λιγότερο από 2 μήνες
    • Πλήρες μηχανογραφικό σύστημα
    • Εγχειρίδια λειτουργίας
    • Μοναδικά signature dishes
    • Ολοκληρωμένη εκπαίδευση
    • Αποτελεσματικό marketing και Δημόσιες Σχέσεις
    • Υψηλές αποδόσεις και υπεραξίες
    • Χαμηλή αρχική επένδυση και επιχειρηματικό ρίσκο
    • Ισορροπημένη επαγγελματική και προσωπική ζωή
    • Προοπτικές ανάπτυξης
  • Eμπειρία franchisee:
  • Δεν κρίνεται απαραίτητη
  • Αυτοαπασχόληση franchisee:
  • Δεν κρίνεται απαραίτητη

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ

Για περισσότερες πληροφορίες για το δίκτυο παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί:














Το απαραίτητο εργαλείο για το σύγχρονο επιχειρηματία
Παπανικολή 100 - 102, 152 32 Χαλάνδρι
Tηλ: 210 6756200, fax: 210 6752864, e-mail: info@franchise-success.gr , info@franchiseportal.gr
Web Design and Development by Generation Y