Franchise Expand Abroad
  • El
  • En
  • Fr

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Επωνυμία εταιρίας:
  • Tηλ:
  • 210 6756200
  • Fax:
  • 210 6752864
  • Website:
  • http://estrella.gr
  • Υπεύθυνος Ανάπτυξης:
  • THE FRANCHISE CO.

CONCEPT ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Αll day breakfast & brunch από τις οκτώ το πρωϊ και μια σπάνια «εμπειρία» πρωϊνού με ποικίλες επιλογές που θα μπορούσε να γευτεί κανείς μέχρι τώρα μόνο σε μητροπόλεις, σαν τη Νέα Υόρκη.

Φρεσκοψημένα bagels που γεμίζονται με διάφορα υλικά, τουλάχιστον δέκα παραλλαγές με φρεσκοψημένα pancakes, βάφλες, breakfast πίτσες/ πεινερλί και αυγά μαγειρεμένα με διάφορους τρόπους, είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που περιλαμβάνει ο πλούσιος κατάλογος του Estrella. Healthy χυμοί φρούτων εποχής συμπληρώνουν το πιο επιτυχημένο breakfast της πόλης το οποίο σερβίρεται μέχρι το βράδυ!

Εδώ θα βρούμε και το διεθνούς φήμης bougatsan, το υβριδικό γλυκό που εμπνέυστηκε foodblogger, μάγειρας και ζαχαροπλάστης και μέλος της ομάδας του Estrella, Δημήτρης Κοπαράνης. Το bougatsan παντρεύει μοναδικά το κρουασάν με τη μπουγάτσα και είναι το πρώτο ελληνικό food viral με περισσότερες από 320.000 google αναφορές!

Η μοναδική εμπειρία του πελάτη στο κατάστημα με την casual – street αισθητική, η συνεχής ανανέωση των επιλογών και των πιάτων που προσφέρει στον πελάτη και οι μοναδικές εικόνες – updated platting που προσκαλούν τον πελάτη στο κατάστημα, το καθιστούν το κορυφαίο brand ως το Νο1 προορισμό για όλη τη διάρκεια της ημέρας, ανεξαρτήτως εποχής.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Διεθνών προδιαγραφών καινοτόμο concept με ξεχωριστές γευστικές επιλογές, στέκι όλες τις ώρες της ημέρας που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2013 στη Θεσσαλονίκη και από την πρώτη στιγμή κατέκτησε το κοινό που το επισκέπτεται ξανά και ξανά! Μετά από 2 χρόνια επιτυχημένης πορείας, το διεθνούς πια φήμης brand αποτελεί πλέον μια δελεαστική επιχειρηματική ευκαιρία χαμηλού κόστους και υψηλής απόδοσης.

H Estrella World Street Food, έχοντας πετύχει την αναγνώριση από μεσα διεθνους κυρους (New York Times, Saveur, National Geographic, BBC, Olive Magazine, Mindfood, Conde Nast Traveller, Yahoo Traveller και Guardian) από το 2014 και μετά, αλλά και την αποδοχή και αγάπη του κοινού για τα αναγνωρισμένα πιάτα που γίνονται viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσκαλεί υποψήφιους franchisees στα πλαίσια ενός καθορισμένου πλάνου ανάπτυξης στην Ελλάδα και σε επιλεγμένες πρωτεύουσες ανά τον κόσμο.

ΠΡΟΦΙΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ FRANCHISEE

Αναζητούνται franchisees οι οποίοι να μοιραστούν το όραμα και τις αξίες του Estrella World Street Food, την θέληση και δέσμευση να αναπαράγουν ένα επιτυχημένο μοντέλο στην πόλη τους.

ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΟΙΝΟ/ΣΤΟΧΟΣ

Παρέες, οικογένειες, ζευγάρια, όλοι έρχονται για φαγητό, τσιμπολόγημα, πρωινό στο casual εστιατόριο που παραμένει πάντα γεμάτο! Όλες τις ώρες της ημέρας έχεις λόγο να το επισκεφθείς! Γνωρίζοντας καλά και ικανοποιώντας πλήρως τις ανάγκες του κοινού, το Estrella από την πρώτη στιγμή που άνοιξε τις πόρτες του, κέρδισε την εμπιστοσύνη και την αγάπη των πελατών, που το επισκέπτονται ξανά και ξανά. Και το Estrella, με τη συνεχή ανανέωση και εμπλουτισμό των πιάτων, φροντίζει να μην τους απογοητεύει ποτέ, καλώντας τους να γευτούν νέες και παλιές δημιουργίες…

ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

Η Κηφισιά υποδέχεται το νέο Estrella!

29.11.2017

Στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στην Κηφισιά, άνοιξε χθες τις πόρτες του το εστιατόριο με την casual - street αισθητική και το διεθνώς αναγνωρισμένο brand, που ακούει στο όνομα Estrella. Τώρα...

Συνέχεια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

VIDEOS

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

  • Μέσο μέγεθος καταστήματος:
  • 80 εως 150 τ.μ.
  • Μέσο Ύψος Επένδυσης:
  • €100.000 εως €150.000
  • Entry fee:
  • €35.000 εως €40.000

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αριθμός Καταστημάτων:
[1] Θεσσαλονίκη
[5] Αθήνα, Χανιά, Λεμεσό, Κηφισιά
[6]
  • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising:
  • 2013 / 2015
  • Προέλευση:
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Πακέτο Franchise:
    • Το #bougatsan και η συνεχής ανάπτυξη νέων προϊόντων
    • Τα φρέσκα υλικά και οι συνέργειες με παραγωγούς της περιοχής
    • Custom λίστα cocktail (αλκοολούχων και virgin-μη αλκοολούχων)
    • Πλήρης λίστα κρασιών  και αποκλειστικές συνεργασίες με Έλληνες παραγωγούς κρασιού
    • Πλήρης κατάλογος για όλες τις ώρες τη ημέρας
    • Πολλαπλά profit centers
    • Πολλαπλά κοινά
    • Χαμηλό food cost
    • Updated platting
    • Σωστή σχέση ποιότητας-τιμής
    • Συνεχείς αναφορές στα ελληνικά και παγκόσμια μέσα ενημέρωσης.

    Βασικά στοιχεία του συστήματος franchise αποτελούν το ολοκληρωμένο σύστημα ένθεσης, εκπαίδευσης και υποστήριξης του franchisee και τις ομάδας του, καθώς και η συνεχή υποστήριξη, εκπαίδευση και παρακολούθηση. Η υψηλή κερδοφορία, η υψηλή πληρότητα που επιτυγχάνουν τα καταστήματα μας, η απουσία εποχικότητας και τα πολλαπλά κοινά που προσελκύει το concept, δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για την επίτευξη υψηλής ανάπτυξης και κερδοφορία.

     

  • Eμπειρία franchisee:
  • Δεν κρίνεται απαραίτητη
  • Αυτοαπασχόληση franchisee:
  • Δεν κρίνεται απαραίτητη
  • Διεθνείς Aναπτυξιακοί στόχοι:
  • Τουριστικές περιοχές Ελλάδας (Ηράκλειο Κρήτης, Ρέθυμνο), μεγάλα αστικά κέντρα (ενδεικτικά Πάτρα, Λάρισα, Βόλος, Ιωάννινα), μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, Μέση Ανατολή, Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ

Για περισσότερες πληροφορίες για το δίκτυο παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί:














Το απαραίτητο εργαλείο για το σύγχρονο επιχειρηματία
Παπανικολή 100 - 102, 152 32 Χαλάνδρι
Tηλ: 210 6756200, fax: 210 6752864, e-mail: info@franchise-success.gr , info@franchiseportal.gr
Web Design and Development by Generation Y