Franchise Expand Abroad
  • El
  • En
  • Fr

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Επωνυμία εταιρίας:
  • Fatto a mano
  • Έδρα:
  • Κώστα Βάρναλη 21, Περιστέρι
  • Tηλ:
  • 210 6756200
  • Fax:
  • 210 6752864
  • Διευθύνων Σύμβουλος/Γενικός Διευθυντής:
  • Γιάννης Νύκταρης, Δημήτρης Μανουσάκης, Ορέστης Μανουσάκης
  • Υπεύθυνος Ανάπτυξης:
  • THE FRANCHISE CO. ( τηλ.: 2106756200)

CONCEPT ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Ένα νέο κατάστημα στο χώρο της γρήγορης εστίασης με φρέσκα και κυρίως χειροποίητα προϊόντα φτιαγμένα με τέχνη και μεράκι σπιτικό. Τα Fatto a mano αποτελούν ένα ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων και των αρωμάτων και ταυτόχρονα μια ελκυστική και δυναμική επιχειρηματική επιλογή.

Κύριο προϊόν το παγωτό που προσφέρεται σε μοναδικές, πρωτότυπες και εναλλακτικές γεύσεις.Οι επισκέπτες του καταστήματος απολαμβάνουν άριστης ποιότητας παγωτά αποκλειστικά και μόνο από φρέσκα φρούτα και γάλα! Γεύσεις παγωτού, ξεχωριστές και πάντα αυθεντικές, που βασίζονται σε φρέσκες πρώτες ύλες, όπως γάλα πρόβειο και αγελαδινό, ελληνικής προέλευσης, στραγγιστό γιαούρτι, 100% ελληνικό από τη φάρμα Κουκάκη, πραγματική σοκολάτα Valrhona, φυσική βανίλια Μαδαγασκάρης, φυστίκι Αιγίνης ΠΟΠ, Ανθότυρο Κρήτης ΠΟΠ, θυμαρίσιο μέλι, καθώς και αποκλειστικά φρούτα εποχής.

Παράλληλα στα Fatto a mano ο πελάτης απολαμβάνει ένα ξεχωριστό προϊόν ζύμης το «Κυάλι του πειρατή». Πρόκειται για αυθεντική συνταγή που κατάγεται από την Ουγγαρία και είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από φυσικά συστατικά. Προσαρμοσμένο στα ελληνικά δεδομένα από τη Fatto a mano, το «Κυάλι του πειρατή» προσφέρεται και σε εκδοχή γλυκού -σε συνδυασμό και με το παγωτό- και σε εκδοχή αλμυρού.

«Κυάλι του πειρατ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

H Fatto a Mano δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων από την Κρήτη, που δραστηριοποιούνται εδώ και δεκαετίες στο χώρο του παγωτού και της ζύμης. Διατηρώντας τις αξίες για φυσικές, αγνές, ισορροπημένες διατροφικά και απόλυτα γευστικές προτάσεις, με εμμονή στην ποιότητα των πρώτων υλών και στην άψογη εξυπηρέτηση, προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα και δημιούργησαν ένα νέο τύπο καταστήματος φέρνοντας στην αγορά φρέσκα και χειροποίητα προϊόντα, πρωτότυπους και γευστικούς συνδυασμούς βασισμένους όμως σε απλές παραδοσιακές γεύσεις!

H Fatto a Mano διαθέτοντας γνώση, τέχνη, αξίες και μεράκι, στοχεύει σε άμεση ανάπτυξη μέσω franchise.

ΠΡΟΦΙΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ FRANCHISEE

  • Μεράκι & όρεξη για δουλειά
  • Δυνατότητα προσωπικής ενασχόλησης
  • Οικονομική δυνατότητα
  • Προσανατολισμός στους πελάτες
  • Πάθος για συνεχή εξέλιξη και δυναμική ανάπτυξη
  • Ήθος & Υπευθυνότητα
  • Επιχειρηματικότητα
  • Μακροχρόνια Προοπτική
  • Δέσμευση στην επιτυχία

ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΟΙΝΟ/ΣΤΟΧΟΣ

  • Νέοι ηλικίας 15 – 25, οι οποίοι αναζητούν ένα διαφορετικό σνακ ιδιαίτερα οικονομικό, γευστικό και χορταστικό
  • Άνδρες 25 – 45 που αναζητούν ένα σνακ το οποίο μπορεί να σερβιριστεί γρήγορα και να καταναλωθεί εύκολα είτε στο γραφείο είτε στο πόδι αλλά ταυτόχρονα να είναι υγιεινό, θρεπτικό και ιδιαίτερα γευστικό,
  • Νέες μητέρες 30 - 45 οι οποίες ενδιαφέρονται για την διατροφική ποιότητα των παιδιών τους δίνοντας τους ένα φρέσκο ,υγιεινό σνακ, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά αλλά παράλληλα εξαιρετικά γευστικό και διαφορετικό κερδίζοντας
  • Γυναίκες μεταξύ 25 – 45 οι οποίες θέλουν να «δραπετεύσουν» από τις διατροφικές τους συνήθειες επιβραβεύοντας τον εαυτό τους με ένα γευστικό αλλά ταυτόχρονα υγιεινό σνακ από αγνά θρεπτικά συστατικά
  • Άνδρες και γυναίκες άνω των 50 οι οποίοι θέλουν να απολαύσουν είναι ιδιαίτερα γευστικό, διαφορετικό, αλλά και θρεπτικό σνακ από αγνά συστατικά

ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

Fatto a mano: Αγνό "ελληνικό" παγωτό

21.04.2015

Το άκουσμά του και μόνο μας ταξιδεύει στην εποχή που όλοι για ένα ολόκληρο χρόνο περιμένουμε! Το παγωτό μας δροσίζει τις περισσότερες-αν όχι κι όλες-τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες και είναι άρρηκτα ...

Συνέχεια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

  • Μέσο μέγεθος καταστήματος:
  • 50 εως 60 τ.μ.
  • Μέσο Ύψος Επένδυσης:
  • €100.000

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αριθμός Καταστημάτων:
[1]
[1]
  • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising:
  • 2013 / 2013
  • Προέλευση:
  • Ελλάδα
  • Πακέτο Franchise:
  •  

    Ο υποψήφιος συνεργάτης θα γίνει μέλος μιας ομάδας με κοινούς στόχους, που θα τον υποστηρίζει σε όλο το φάσμα της δημιουργίας αλλά και της λειτουργίας της επιχείρησής του με ένα ολοκληρωμένο πακέτο παροχών.

    Η εταιρεία τον διασφαλίζει προσφέροντας:

    • Ποιοτικό και μοναδικό προϊόν σε ελκυστικές τιμές που μεγιστοποιούν την κερδοφορία του καταστήματος, πάντα σύμφωνα με τις τρέχουσες προτιμήσεις του καταναλωτή
    • Το απαιτούμενο επίπεδο εκπαίδευσης και εξειδίκευσης σε θέματα προϊοντικού μίγματος, γνώσης πάνω στο προϊόν, εξυπηρέτησης, πωλήσεις, τοπικό marketing και διαχείριση καταστήματος
    • Συμβουλευτική υποστήριξη στη διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής του καταστήματος
    • Αποκλειστικότητα περιοχής

    Συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση, καθ' όλη τη διάρκεια της σύμβασης, με παροχή συμβουλών σε θέματα : οργανωτικά, πωλήσεων, διαχειριστικά, οικονομικά και διαμόρφωσης χώρου

     

  • Eμπειρία franchisee:
  • Δεν κρίνεται απαραίτητη
  • Αυτοαπασχόληση franchisee:
  • Κρίνεται απαραίτητη
  • Σύμβαση franchise:
  • 5ετής με δυνατότητα 3ετούς ανανέωσης

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ

Για περισσότερες πληροφορίες για το δίκτυο παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί:














Το απαραίτητο εργαλείο για το σύγχρονο επιχειρηματία
Παπανικολή 100 - 102, 152 32 Χαλάνδρι
Tηλ: 210 6756200, fax: 210 6752864, e-mail: info@franchise-success.gr , info@franchiseportal.gr
Web Design and Development by Generation Y