Franchise Expand Abroad
  • El
  • En
  • Fr

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Επωνυμία εταιρίας:
  • EVEREST Α.Ε.
  • Έδρα:
  • Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Ελ. Βενιζέλος ΚΤΙΡΙΟ 14Β, 190 19 Σπάτα Αττικής
  • Tηλ:
  • 210 3541600
  • Fax:
  • 211 3493309 - 210 3541660
  • E-mail:
  • chanik@vivartia.com
  • Website:
  • www.everestgroup.gr
  • Διευθύνων Σύμβουλος/Γενικός Διευθυντής:
  • Παπανικολάου Αθανάσιος
  • Υπεύθυνος Ανάπτυξης:
  • Γεώργιος Λύρας

CONCEPT ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Από το πρώτο κατάστημα στο Κολωνάκι μέχρι σήμερα, τα everest με μαγαζιά «γωνία» σε κομβικά σημεία της πόλης, ανοιχτά όλο το 24ωρο ανανεώνονται διαρκώς αποκτώντας σύγχρονη και φιλόξενη αισθητική, ενώ συνεχίζουν να αποτελούν το διαχρονικό meeting point των κατοίκων της πόλης.
Το βασικό χαρακτηριστικό του everest είναι η μεγάλη ποικιλία και οι ποικίλες επιλογές. Από σαλάτες και σάντουιτς μέχρι φρεσκοφουρνιστά προϊόντα σφολιάτας και συνοδευτικά καφέ, υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα και όλες τις ώρες της ημέρας πάντα με τη σωστή σχέση ποιότητας & τιμής.
Το σημείο αναφοράς της μάρκας είναι το θρυλικό zesto sandwich, όπου κάθε πελάτης το δημουργεί με τα υλικά που εκείνος επιθυμεί.

Εκτός από το φαγητό, τα everest είναι γνωστά και για τις επιλογές που προσφέρουν στην απόλαυση του καφέ, με διαφορετικά χαρμάνια Superior Arabica και Fine Brazilian Blend). Παράλληλα, τα everest εισάγουν νέα αποκλειστικά χαρμάνια από επιλεγμένες περιοχές του κόσμου, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και συνθήκες παραγωγής που προσδίδουν ξεχωριστό άρωμα και γεύση στον καφέ.

Η μοναδικότητα του concept everest είναι η δυνατότητα του σήματος να προσαρμόζεται στις ανάγκες των αγορών που λειτουργεί, γι αυτό και παρουσιάζει σημαντική ανάπτυξη στο δύσκολο τομέα του travel με πληθώρα σημείων σε επιβατικά πλοία, αεροδρόμια & Εθνικές Οδούς.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Το πρώτο κατάστημα everest άνοιξε τις πόρτες του το 1965 στο Κολωνάκι. Έγινε γνωστό ως το αγαπημένο «after» στέκι των Αθηναίων που το επισκέπτονταν κυρίως τις μεταμεσονύχτιες ώρες για να απολαύσουν το θρυλικό, αγαπημένο σάντουιτς «παντόφλα». Από το 1990 και με τη δημιουργία της εταιρίας everest ΑΕ, εξελίχθηκε σε μια σημαντική αλυσίδα καθιερώνοντας στην Ελλάδα τη συνήθεια του “snacking”.

Η αλυσίδα everest είναι μέλος του ομίλου εστίασης της Vivartia, του μεγαλύτερου ομίλου στον τομέα Τροφίμων & Ποτών στην Ελλάδα και μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group (MIG).

ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

everest: η τέχνη του snacking…

30.11.2016

Το πρώτο κατάστημα everest άνοιξε τις πόρτες του το 1965 στο Κολωνάκι. Έγινε γνωστό ως το αγαπημένο «after» στέκι των Αθηναίων που το επισκέπτονταν κυρίως τις μεταμεσονύχτιες ώρες για να απολαύσουν...

Συνέχεια

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

  • Μέσο μέγεθος καταστήματος:
  • 80 τ.μ.
  • Μέσο Ύψος Επένδυσης:
  • €120.000
  • Entry fee:
  • €15.000
  • Royalties:
  • 2% τον πρώτο χρόνο, 4% από τον δεύτερο

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αριθμός Καταστημάτων:
[46]
[86]
[132]
  • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising:
  • 1965 / 1990
  • Προέλευση:
  • EΛΛAΔA
  • Πακέτο Franchise:
  • Αποκλειστικότητα περιοχής, Δυνατότητα παράλληλης εκμετάλλευσης 2 ή περισσότερων σημάτων (Π.χ.  Goody's - Everest), ύπαρξη εξωτερικού χώρου επιθυμητή, Ανάπτυξη shop-in-shop: υπό προϋποθέσεις.

  • Eμπειρία franchisee:
  • Κρίνεται απαραίτητη
  • Αυτοαπασχόληση franchisee:
  • Κρίνεται απαραίτητη
  • Σύμβαση franchise:
  • 10ετής

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ

Για περισσότερες πληροφορίες για το δίκτυο παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί:














Το απαραίτητο εργαλείο για το σύγχρονο επιχειρηματία
Παπανικολή 100 - 102, 152 32 Χαλάνδρι
Tηλ: 210 6756200, fax: 210 6752864, e-mail: info@franchise-success.gr , info@franchiseportal.gr
Web Design and Development by Generation Y