Teaser_koi sushi bar

Οι ανατολίτικες γεύσεις που μας ταξιδεύουν σε χώρες μακρινές έχουν αποκτήσει φανατικούς λάτρεις, με κορυφαίο πλέον σε προτίμηση το sushi. Και παρότι η ωμοφαγία μπορεί να ξεκίνησε σαν μόδα, το sushi δίνει μαθήματα υγιεινής διατροφής επί της ουσίας.

Συναντήσαμε τον κύριο Σπύρο Πεπελάση, franchisee των Koi Sushi Bar και μας εξήγησε τους λόγους της επιτυχίας της Νο 1 αλυσίδας sushi bar στην Ελλάδα.

Έχοντας εργαστεί ως υπεύθυνος στο εστιατόριο της αλυσίδας του Συντάγματος, είδε από πρώτο χέρι τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης, καθώς και την τάση που διαμοφωνόταν στην αγορά. Έτσι αποφάσισε να ενταχθεί στο δίκτυο των Koi Sushi Bar, ανοίγοντας το πρώτο κατάστημα στο Παγκράτι.

«Μετά από ενάμιση χρόνο περίπου “έπεσε στο τραπέζι” η πρόταση για το δεύτερο κατάστημα της Νέας Σμύρνης». Από τα Χριστούγεννα του 2019 λειτουργεί και τρίτο κατάστημα στο Περιστέρι, με μεγάλη απήχηση – απόδειξη της καλής συνεργασίας με τα Koi Sushi Bar.

koi sushi bar

Πολυεπίπεδη συνεργασία με γερά θεμέλια

Η διαρκής υποστήριξη και η σαφής καθοδήγηση διαδραματίζουν καταλυτικό ρόλο για την πορεία της συνεργασίας. Το δίκτυο των Koi Sushi Bar παρέχει στους franchisees «εκπαίδευση των μαγείρων αλλά και του υπόλοιπου προσωπικού» και «υποστήριξη στην κατασκευή κα το στήσιμο των καταστημάτων», κάτι που επιβεβαίωσε και ο κύριος Πεπελάσης.

Ο ρόλος του επιχειρηματία είναι κρίσιμος

«Κατά τη γνώμη μου η επιτυχία του concept βασίζεται στην προσφορά ποιοτικού, value for money προϊόντος. Από την άλλη, στην επιτυχία κάθε καταστήματος καίριο ρόλο παίζει ο επιχειρηματίας, ο οποίος θα πρέπει να είναι «από πάνω». Οι αποφάσεις του επιχειρηματία θα καθορίζουν την ποιότητα του προϊόντος, την αποτελεσματικότητα του προσωπικού, τις παροχές και τον σεβασμό προς τον πελάτη».

Ένα concept που ταιριάζει σε όλους…

«Ο υποψήφιος franchisee, που έχει αποφασίσει να αφιερώσει χρόνο και ενέργεια, αξίζει να επενδύσει σε ένα Koi Sushi Bar. Το κόστος επένδυσης είναι σχετικά χαμηλό, ενώ η συνταγή είναι δοκιμασμένη και θα αποφέρει σίγουρα τα αναμενόμενα κέρδη», όπως μας είπε.

Ολόκληρη η συνέντευξη του franchisee των Koi Sushi Bar, Σπύρου Πεπελάση, εδώ.

Επόμενο άρθρο»

«Προηγούμενο άρθρο

Προσθέστε το σχόλιό σας