Teaser_mon-kulur-takeaway

Τεχνογνωσία, εμπειρία και πρωτοπορία είναι οι τρεις βασικές λέξεις που περιγράφουν το Mon Kulur, την πρώτη αλυσίδα κουλουριών και καφέ στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια πρόταση franchise που μετρά ήδη 5 χρόνια λειτουργίας με 5 πιλοτικά καταστήματα στην Αττική, ενώ πολύ σύντομα αναμένεται να υποδεχτεί νέο κατάστημα στον Νέο Κόσμο.

Το Mon Kulur αποτελεί μια λύση 2 σε 1, για σνακ και καφέ στο ίδιο κατάστημα όλες τις ώρες της ημέρας. Πρόκειται για σημείο συνάντησης φοιτητών, οικογενειών, εργαζόμενων και μαθητών, που προσφέρει γευστικές λύσεις αλμυρών και γλυκών επιλογών. Κουλούρια σε αφράτες, γεμιστές και σοκολατένιες εκδοχές που συνοδεύονται από εκλεκτό και ποιοτικό καφέ, παρασκευασμένο από το έμπειρο προσωπικό του καταστήματος ενθουσιάζουν κάθε ουρανίσκο.

Τα ιδρυτικά μέλη της Mon Kulur είναι τα αδέρφια Καραδήμα, που είναι 3ης γενιάς αρτοποιοί. Με σεβασμό στην οικογενειακή παράδοση που τους μετέδωσε την αγάπη για το κουλούρι, αλλά και τη διάθεση για καινοτομία, τα 2 αδέρφια δημιούργησαν ένα δίκτυο από πιλοτικά καταστήματα, που λειτούργησαν με ενιαία εικόνα. Στη συνέχεια, ανέπτυξαν δίκτυο franchise και αναπτύσσονται με ταχείς ρυθμούς.

Σχέση εμπιστοσύνης - προϊόν επιτυχίας

Η γρήγορη ανάπτυξη του δικτύου προκύπτει από τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει δημιουργηθεί τόσο ανάμεσα στους ιδρυτές και τους συνεργάτες- franchisees, όσο και μεταξύ της αλυσίδας και των πελατών.

Από τη μία, η οργάνωση στα συστήματα των καταστημάτων, σε συνάρτηση με την ολοκληρωμένη εκπαίδευση και τη συνεχή υποστήριξη που λαμβάνουν οι franchisees κι από την άλλη, η άψογη εξυπηρέτηση του κοινού και η υψηλή ποιότητα των προϊόντων, αποτελούν τους βασικούς λόγους γιατί η Mon Kulur είναι η κορυφή στην κατηγορία του κουλουριού.

Ο υποψήφιος συνεργάτης- franchisee μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 3 τύπους καταστημάτων, ενώ διαθέτει ευέλικτο ωράριο ανάλογα με τις ανάγκες της αγοράς. Η καθοδήγηση που λαμβάνει ο franchisee προκειμένου να βρεθεί η κατάλληλη τοποθεσία του καταστήματος, η παροχή αναλυτικών εγχειριδίων για την εκπαίδευση franchisee και προσωπικού και τέλος, η παροχή έμπειρου αρτεργάτη λύνουν τα χέρια στον νέο συνεργάτη.

Σε ένα τέτοιο πλαίσιο πλήρους οργάνωσης και ταχύτητας, το νέο κατάστημα μπορεί να είναι έτοιμο για λειτουργία μέσα στο διάστημα 2 μηνών. Το μόνο που χρειάζεται κανείς για να ενταχθεί στην οικογένεια του Mon Kulur είναι η αγάπη για το «σουσαμένιο» concept και το μεράκι για δουλειά και μια άρτια συνεργασία!

Για το δικό σου Mon Kulur, μπες εδώ

Επόμενο άρθρο»

«Προηγούμενο άρθρο

Προσθέστε το σχόλιό σας