Teaser_estrella

Το δημοφιλές all day breakfast, brunch & world street food εστιατόριο που λειτουργεί περίπου έναν μήνα στην καρδιά της Γλυφάδας και συγκεκριμένα στην Πλατεία Νυμφών 2 & Φοίβης 16 έχει αλλάξει τον γαστρονομικό χάρτη των Νοτίων Προαστίων, με τα ευφάνταστα και «κολασμένα» πιάτα που προσφέρει!

Οι food lovers σχηματίζουν από νωρίς το πρωί «ουρές» για να απολαύσουν τις λαχταριστές προτάσεις του σεφ και food blogger Δημήτρη Κοπαράνη. Μπουγατσάν με κρέμα μπουγάτσας και κανέλα, bagel με καπνιστό σολομό, αβοκάντο και τυρί κρέμα, breakfast pizza με πανσέτα χοιρινή, γραβιέρα και σπιτική μαγιονέζα, pancakes red velvet με κρέμα cheesecake και κόκκινα φρούτα και πολλές άλλες θεσπέσιες δημιουργίες προ(σ)καλούν το κοινό να τις απολαύσει σε έναν χώρο με χαλαρωτική ατμόσφαιρα και χρώμα, όπου δεσπόζει σε περίοπτη θέση η εντυπωσιακή artistic δημιουργία από τη διάσημη street artist Simoni Fontana.

Ακόμα ένας άσσος στο μανίκι της ESTRELLA φαίνεται πως είναι ο Γιάννης Κοροβέσης, μια από τις ηγετικές μορφές των cocktail bars που υπογράφει τα μοναδικά cocktails που έχουν εισάγει το Estrella Γλυφάδας για τα καλά στον χάρτη των βραδινών επιλογών της πόλης!

Το ESTRELLA World Street Food concept συστήθηκε στο κοινό το 2013 στη Θεσσαλονίκη, ενώ το 2015 λειτούργησε το πρώτο κατάστημα franchise. Από τότε μέχρι σήμερα το δίκτυο έχει επιτύχει ραγδαία ανάπτυξη και αριθμεί συνολικά 13 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο!

Το ESTRELLA σε όποια περιοχή και αν βρίσκεται, αποδεδειγμένα φέρνει άλλον… αέρα, καθώς συνδυάζει την καινοτομία με την επιχειρηματικότητα! Το χαμηλό food cost, η τυποποίηση, η συνεχής ανάπτυξη του μοναδικού καταλόγου που παρασύρει σε ένα εξαιρετικό γαστρονομικό ταξίδι, η άριστη σχέση ποιότητας - τιμής καθώς και οι αποκλειστικές συνεργασίες, όπως για παράδειγμα με την ισπανική μπύρα Estrella, από την οποία πήρε μάλιστα την ονομασία του το concept, συναποτελούν τα διατηρήσιμα συγκριτικά πλεονεκτήματα της επιχειρηματικής πρότασης!

Περισσότερα για τα οφέλη του franchisee της ESTRELLA, εδώ.

Επόμενο άρθρο»

«Προηγούμενο άρθρο

Προσθέστε το σχόλιό σας