Teaser_massalia (21)2

Ο χώρος της εστίασης είναι σίγουρα ένας από τους πιο απαιτητικούς και ανταγωνιστικούς. Τη διαφοροποίηση επιτυγχάνουν λοιπόν τα εστιατόρια εκείνα που σερβίρουν φαγητό στο οποίο έχουν βάλει όλη την αγάπη, τη δημιουργικότητα και το ταλέντο τους. Και όλα αυτά σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον και ένα αναγνωρίσιμο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης. Το μεζεδοπωλείο Μασσαλία, ο παράδεισος των μεσογειακών μεζέδων, βάζει αυτή την παραπάνω πινελιά που δίνει όλη τη...νοστιμιά. Και στα πιάτα και στην επιχείρηση!

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε από την ΙΒΜ με συμμετέχοντες πάνω από 1500 CEO παγκοσμίως,  η δημιουργικότητα είναι σήμερα μια από τις πιο σημαντικές ικανότητες στον επιχειρηματικό κόσμο. Κι αυτό δεν αφορά μόνο τις πολυεθνικές!

Στο χώρο του franchising το προσόν της δημιουργικότητας μεταφράζεται σε πολλαπλά πλεονεκτήματα και το «ανήσυχο» Μασσαλία την έχει στο αίμα του.

Το ολοήμερο στέκι όσων αγαπούν τους απολαυστικούς μεζέδες και τα ποιοτικά αποστάγματα κερδίζει την αφοσίωση των φίλων του και την προσέλκυση νέου κοινού χάρη στο στοιχείο του απρόβλεπτου που εφαρμόζεται στο μενού. Ένα στοιχείο που φυσικά μεταδίδεται και ωφελεί και τον franchisee. Το μενού που στήνεται κάθε φορά με πάθος για τη γαστρονομία και όρεξη για νέες δημιουργίες, αιχμαλωτίζει τον επισκέπτη συνδυάζοντας αισθήσεις και αρώματα. Εδώ το ελληνικό λουκάνικο τζουμαγιάς συναντάει την ισπανική τορτίγια , τα spring rolls μεταλλάσσονται χάρη στο μανούρι και το παραδοσιακό μπιφτέκι «ντύνεται» με αργεντίνικο πέστο.

Η δημιουργικότητα επιτρέπει στον επιχειρηματία να καταλάβει τους πελάτες και τις ανάγκες τους, ενώ παράλληλα είναι ένα εξαιρετικό προσόν όταν προκύπτουν δυσκολίες. Σε μια αγορά όπως η εστίαση, που λόγω των οικονομικών συνθηκών γνωρίζει συνεχώς αλλαγές, αυτό που εδραιώνει ένα εστιατόριο στο χώρο είναι η ικανότητα να μπορεί να προσφέρει συνεχώς νέα πιάτα και νέες ιδέες ώστε να στηρίζει το concept του.

Η Μασσαλία είναι ο χώρος που θα υποδεχθεί αυτόν που θέλει να πιεί ένα καλό τσίπουρο και να το «παντρέψει» με ένα ταιριαστό πιάτο και εκείνον που αγαπάει το καλό φαγητό και θέλει να ταξιδέψει με όχημα τον ουρανίσκο του. Γι’ αυτό δημιουργήθηκε η Μασσαλία. Με κορυφαίες πρώτες ύλες, η κουζίνα του Μασσαλία γοητεύει το κοινό με νέες γεύσεις που χαρακτηρίζονται από ένταση και άποψη.

Παράλληλα, το μενού του μεζεδοπωλείου αλλάζει τόσο συχνά όσο χρειάζεται. Δηλαδή, πρώτα δίνει χρόνο στον καταναλωτή να γνωρίσει τα πιάτα και τη φιλοσοφία του καταστήματος και ύστερα του δημιουργεί τη δίψα για νέες γαστρονομικές περιπέτειες, προτού αυτός κουραστεί.

Οι ταλαντούχοι σεφ που πρωταγωνιστούν στα καταστήματα του δικτύου και μεταφέρουν τις γνώσεις και το μεράκι τους στα νέα μέλη του Μασσαλία, έχουν τη δύναμη να προκαλούν το κοινό γευστικά προκειμένου να ανοίξει τους ορίζοντες του και ταυτόχρονα καλύπτουν την κάθε του ανάγκη μέσα από τον πλούτο των γεύσεων και των αρωμάτων που σερβίρουν.

Με αυτό τον τρόπο, πέρα από ένα ελκυστικό μενού που αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις του καταναλωτή και τον ταξιδεύει κάθε φορά και σε διαφορετικά γαστρονομικά μονοπάτια, το Μασσαλία και οι υποψήφιοι franchisees του κερδίζουν κάτι ακόμα. Την εξασφάλιση ενός concept που δεν αντιγράφεται.

Το μεζεδοπωλείο Μασσαλία είναι άλλωστε μοναδικό. Είναι ένας χώρος δημιουργικός που παίρνει πνοή από το εξειδικευμένο προσωπικό και τους μάγειρες που βάζουν «φωτιά» στην κουζίνα και χαρίζουν στα καταστήματα ζωντάνια και χαρακτήρα.

Φυσικά, η δημιουργικότητα του Μασσαλία δεν περιορίζεται μόνο στην κουζίνα, αφού οι ιδιοκτήτες την εφαρμόζουν και στις υπόλοιπες λειτουργίες του καταστήματος, από την ξεχωριστή ατμόσφαιρα που ισορροπεί ανάμεσα στο παραδοσιακό και το κοσμοπολίτικο, μέχρι τη διαχείριση του εστιατορίου που του εξασφαλίζει ισορροπία και ζωντάνια.

Ένας δημιουργικός επιχειρηματίας δεν διαφέρει σε τίποτα από τους υπόλοιπους. Απλά έχει τη δημιουργικότητα ως προτεραιότητα!

Εάν θέλεις κι εσύ να επωφεληθείς από τη δημιουργική διάθεση που αγκαλιάζει το Μασσαλία και ενισχύει τη διαφορετικότητά του, πάτησε εδώ για να δεις την πρόταση franchise!

Επόμενο άρθρο»

«Προηγούμενο άρθρο

Προσθέστε το σχόλιό σας