Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει τις επιτυχημένες συνεργασίες

Κατηγορία: Franchisees Success Stories
Δημοσιεύτηκε: 13 Ιανουαρίου 2017
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει τις επιτυχημένες συνεργασίες

Οι ευκαιρίες που δίνει το λιανικό εμπόριο στον χώρο των σούπερ μάρκετ αποτελούν πόλο έλξης για τους υποψήφιους επενδυτές. Ο νέος επιχειρηματίας αναζητεί σίγουρα ένα ασφαλές επιχειρηματικό περιβάλλον ώστε να μπορέσει να εξελιχθεί και να αποκομίσει τα οφέλη μιας υγιούς συνεργασίας.

Ο κ. Νίκος Βρεττός, franchisee της ΑΒ Βασιλόπουλος στην Άνδρο με 2 καταστήματα, έχει να μας διηγηθεί τη δική του επιτυχημένη ιστορία.

«Βλέποντας πώς εξελίσσεται η επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ελλάδα αλλά και όλη η οικονομική κατάσταση, θεώρησα ότι η πιο ασφαλής λύση για εμένα ήταν η επένδυση σε ένα σύστημα franchise. Κατόπιν έρευνας και αξιολόγησης, κατέληξα ότι ο όμιλος ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο πιο αξιόλογος και αξιόπιστος στο χώρο των super market και ένιωσα ασφαλής από τα πρώτα στάδια της συνεργασίας μας», αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του.

«Πρόκειται για ένα επιχειρηματικό μοντέλο δοκιμασμένο, με συστήματα και διαδικασίες που έχουν αποδειχθεί στο πέρασμα των χρόνων ορθές, είναι κάτι που δίνει όλα τα απαραίτητα εφόδια για ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας αλλά και για τη βιωσιμότητα μιας επιτυχημένης επιχείρησης στον χώρο», προσθέτει ο ίδιος.

Τι θα συμβουλεύατε τους υποψήφιους franchisees που θα ήθελαν να επενδύσουν στη συγκεκριμένη εταιρεία;

«Λαμβάνοντας υπόψη τις πολιτικοοικονομικές συγκυρίες της εποχής, η ένταξη σε έναν όμιλο διεθνούς κύρους όπως ο ΑΒ Βασιλόπουλος, εξασφαλίζει μια ομαλή και επιτυχημένη πορεία τόσο για τους νέους επιχειρηματίες όσο και για τους υφιστάμενους», εξηγεί ο κ.Βρεττός αποκαλύπτοντας πως στοχεύει να ιδρύσει και ένα τρίτο κατάστημα franchise ενισχύοντας την παρουσία του στο νησί της Άνδρου και καθιστώντας την επιχείρηση του συνώνυμο της ποιοτικής διάθεσης τροφίμων στην τοπική αγορά.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

AB ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. AB SHOP & GO ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.